4. lokakuuta 2008

Uudenkaupungin torilla tänään...

Noniin, Kokoomuksen teltalla Ukin torilla. Porukkaa muuten oli melkoisesti. Ehdokkaita ja etenkin muita ihmisiä. Väkeä alkoi tulla solkenaan joskus kello 13 aikoihin. Mitä hittoa, eikö jengi ole töissä enää tuolloin? Kun kello tuli 17, väki hävisi kuin demari sosiaalitoimistoon. Häh, eikös porukoiden pitäisi vasta silloin alkaa pääsemään töistä?

Päivä ei tietenkään mennyt ihan kuin olin odottanut. Alunperin minun piti olla paikalla jo puoli kahdeltatoista kantamassa pöytiä sun muuta. No, auto korjaamolle ja mopokaan ei ottanut startatakseen. Jalkapatikassa menoksi, kunnes huomasin, että puhdas valkoinen paita ja moottoriöljy ei ole hyvä yhdistelmä. Eikun takaisin kotiin kuteita vaihtamaan. Taksilla perille. Puoli tuntia myöhässä. Sori.

Päivä kului markkinatouhua seuraten ja kahvia tarjoillen ynnä ihmisten kanssa jutustellen. Ihmisiä oli yllättävän paljon liikkellä etenkin meidän kojun ympäristössä. Muiden puolueiden kojuille ei paljoakaan riittänyt väkeä. Veikkaisin, että noin 50/60 oli niitä, jotka vanhastaan tunsivat porukat ja niitä, joille tapaaminen oli ensimmäinen.

Itse en ollut tehnyt omaa esitettä vielä jaettavaksi, koska ajattelin vain käydä tutustumassa porukoihin, enkä tyrkyttää itseäni erityisesti. Nyt oma esite on jo tehty (fanit saavat sen halutessaan pyytämällä sähköpostitse) ja valmis toimitettavaksi. Aikomukseni on jakaa ainakin tietyille alueille näitä ihan käsipelillä, sekä tietysti antaa tilaisuuksissa kiinnostuneille ihmisille käteen ihmeteltäväksi.

Melkoisen osan ajasta vei myös ilmapallojen täyttäminen. Ilmapallot tuntuivat tekevän kauppansa tälläkin kertaa. Helpostihan nyt yhden tai kaksi täyttää, mutta kun samaan aikaan pitäisi täyttää neljää-viittä ja solmia narut ja muuta niin... Paljon meni aikaa myös kojun virittämiseen ja muihin käytännön juttuihin. No, huomisella porukalla on jo hommat paremmin hanskassa ja saavat pytingin pystyyn ja viritettyä kuntoon nopsemmin. Itse korkeintaan käyn paikalla huomenissa, koska työt odottavat iltavuoron merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti