6. lokakuuta 2008

Isovelihanke etenee vaarallisesti Iso-Britanniassa

Digitoday kirjoittaa tänään, miten Iso-Britanniassa etenee erittäin vaarallinen isovelihanke.

Huippusalaiseksi luokiteltuun tietokantaan on tarkoitus säilöä tiedot kaikista Britanniassa soitetuista puheluista, lähetetyistä tekstiviesteistä ja sähköposteista sekä netissä katsotuista sivuista.

Miettikää nyt ihan oikeasti. Siis miettikää. Kaikki tieto ihmisten tiedonvälitykseen liittyvästä toiminnasta digitaalisessa maailmassa yhteen rekisteriin viranomaisten alle. Täydellinen väline valtionterroriin, toisinajattelijoiden vainoamiseen ja kansalaisten kyttäämiseen.

Iso-Britannia on muutenkin kansalaistensa valvonnan kärkimaa maailmassa. Kameroita on joka puolella, kasvontunnistusta käytetään yleisesti, jne. jne. En edes jaksa perustella enää tätä, googlettakaa itse jos ette tiedä mistä puhun. Tilanne on jo nyt aivan hirveä ja kohta se pahenee vielä entistä enemmän.

Mutta ei juntteja kiinnosta. Kaljaa jääkaapista ja lätkää telkkarista vaan. Ei millään muulla ole junttimassoille mitään merkitystä. Säälittävää.

1 kommentti:

 1. Terve!

  Olen sinun kanssasi samaa mieltä noin 99% asioista. Saisit ääneni jos olisit vaalipiirissäni. Mutta yksi asia blogissasi ärsyttää. Eli se miten monesti päätät kirjoituksesi siihen tyyliin mitä tässäkin.

  "Mutta ei juntteja kiinnosta. Kaljaa jääkaapista ja lätkää telkkarista vaan. Ei millään muulla ole junttimassoille mitään merkitystä. Säälittävää."

  Ymmärrän turhautumisesi asian suhteen. Mutta kun kirjoitat tällä tyylillä, niin sinusta välittyy kuva elitistisestä itkijästä. Jos haluat saada massat heräämään, niin tämä tyyli luultavasti ärsyttää ihmisiä ja he saattavat missata ja torjua esittämäsi oikeat pointit. Jääkiekko ja kalja ovat pakoa arjesta ja tympeistä asioista, kuten ympäröivä maailma ja sen ongelmat. Eli suosittelen, että jatkat asialinjalla ja kun piikittelet, niin koita nähdä vähän enemmän vaivaa, äläkä sorru tuohon suomi24-tyyliin.

  Tsemppiä vaaleihin ja olet oikealla asialla!

  VastaaPoista