18. helmikuuta 2023

THL hävitti koronan ja long-covidin vanhoista(kin) tilastoistaan!

Aina kun tuntuu, ettei covid-19 haittojen, rajoitustoimien tehokkuuden ja koronakuolleisuuden piiloittelu voi enää absurdimmaksi mennä, niin se menee. Niin paljon viranomaiset ja poliitikot pelkäävät totuutta massiivisista koronan haitoista ja koronan yhä kiihtyvästä leviämisestä, että ne pitää pakottavasti kätkeä kaikin mahdollisin tavoin kansalta. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on toistaiseksi vähätellyt, piilottanut, valehdellut, vääristellyt mm. seuraavat koronaan liittyvät asiat:
1) Suomi päätti kadottaa koronan
2) THL kätkee koronaan uudelleensairastuneiden ja kuolleiden tilastot
3) THL piilottaa ja manipuloi jätevesiseurannankin tiedot
4) THL / STM valehtelee koronasta
5) "Covid-19 tartunnat ovat laskusuunnassa" -valhe
6) Covid-19 endgame

No, nyt mentiin kertaheitolla pari pykälää hullummaksi. Orwellimaiseksi historian vääristelyksi. THL nimittäin ykskantaan, ilman mitään selitystä, juuri hiihtoloman alussa (ettei kukaan voi ehtiä kommentoimaan mitään), poisti pokkana historiastaan 2 miljoonaa hengityselinsairauksien potilaskäyntiä ja 4/5 long-covid potilasta. Käytännössä nollasi koronaan liittyvät tilastot kertaheitolla. Siis nimenomaan nollasi tilastot. Ei, kyse ei ole tulevista tai nykyisistä luvuista, vaan AIEMMISTA LUVUISTA, siis kirjoihin ja kansiin jo kirjatuista faktoista, jotka THL vaan pokkana meni poistamaan. Ikäänkuin vaikkapa Oikeusministeriö pokkana poistattaisi viime vuoden lakipykälistä ja viime vuoden lakikirjoista vaikkapa murhan tai raiskauksen rikosnimikkeet ja rikokset kokonaan (seuraavaksi kerrottaisiin, ettei viime vuonna murhattu eikä raiskattu ketään). Tämä on niin absurdia, että ei oikein löydy sanoja enää.

Selvää on, että kansalta halutaan pimittää se, mikä heidän terveyttään laajassa mittakaavassa tuhoaa ja mikä heidät tappaa, koska sitä ei ole haluttu torjua, eikä ehkäistä. Korona nimenomaan tuhoaa ihmisten immuunipuolustuksen ja jokainen koronatartunta on entistä vaarallisempi...ja koska immuniteettia ei synny, kierre jatkuu loputtomasti. Lopulta kuolema korjaa joko suoraan koronan (hups, eikä, koska sitähän ei enää ole!), tai todennäköisemmin epäsuorasti sekundaaristen infektioiden (hups hassu juttu mistähän ne johtuu?) tai syöpien (hassu juttu varmaan ilmastonmuutos aiheutti?) muodossa. Toki sitä ennen kummasti tulee ME/CFS-sairautta (niin eli hysteriaa, sehän on vain toiminnallinen häiriö eli luulosairaus) ja ihmisten kunto romahtaa (hassu juttu, johtuu varmaan immuuniteettivajeesta joka johtui rajoituksista vuosia sitten tai jotain?). Mutta koronasta ei johdu missään nimessä mikään. Koronadenialistit rokotekammoiset tietenkin syyttävät sitten kaikesta koronarokotteita (unohtaen kivasti, että nämä mysteeriset haitat ovat suhteessa suuremmat rokottamattomilla kuin rokotetuilla). Win-win-win Suomen viranomaisille, poliitikoille ja muille vastuuhenkilöille. Musta Pekka käteen meille kaikille muille.

Absurdia. Hulluutta. Mutta tätä tämä on. Viimeinen sammuttaa valot.


PS. Varmuudeksi kuvankaappaukset tuosta ketjusta, jos hassusti asia katoaakin netistä jonnekin. Faktat eivät katoa.

2 kommenttia:

  1. mistä thl saa potilaskäynnit/oireet tietoonsa? kuka tälläisen valtuuden on antanut?

    VastaaPoista
  2. Big Pharman korruptoimat roistot.

    VastaaPoista