17. helmikuuta 2022

THL piilottaa ja manipuloi jätevesiseurannankin tiedot!

Nyt alkaa mennä jo kafkamaiseksi tämä touhu. Juuri kun selvisi, että THL kätkee koronaan sairastuneiden ja kuolleiden todelliset luvut, niin nyt minulle valkeni, että THL piilottaa ja manipuloi myöskin ainoan luotettavana pidettävän mittarin, koronaviruksen jätevesiseurannankin tiedot!

THL on muuttanut kolme kertaa puolen vuoden sisään kuvaajaa, jolla tiedot esitetään. Aluksi oli lineaarinen, selkeä kuvaaja, josta näkyi tarkasti koronaviruksen määrä jätevesissä ja sen suoraviivainen kasvuvauhti. Sitten se muutettiin logaritmiseksi asteikoltaan, jottei massiivinen nousu (1000x kesästä uuteenvuoteen) näkyisi siinä niin selvästi, vaan paljon, paljon pienempänä viivan nousuna. Nyt THL on tehnyt viimeisen muutoksen graafiinsa ja lukujen sijasta asia ilmoitetaan "Log1d" ja "1e8" tms muodossa. Eli kun saatoit kesän graafista vielä katsoa, että koronavirusta oli "10000" (miljoonaa kopiota per 1000 ihmistä), niin nyt sama graafi näyttää "6e+09" (Log1d). Ota siitä sitten selvää!

Tämä ei ole kuitenkaan ainut muutos. THL on LISÄKSI muuttanut nyt graafia siten, että tämä logaritminen asteikkokaan ei ala enää syksyn tapaan nollasta ja etene 100,1000,10000,100000, jne. vaan mystisesti luvusta "8" ja ylin luku graafissa on "13". Kun logaritminen asteikkokaan ei enää ala nollasta vaan jostain logaritmisesta maagisesta luvusta "8" niin lukumäärä ja sen nousukaan ei tietenkään näytä juuri miltään! Niin ja anteeksi, mutta miten helvetissä kukaan voi pysyä kärryillä, paljonko sitä koronavirusta nyt on ja suhteessa mihin, kun graafissa on vain luvut 8-13 ja tietyn ajan kohdalla merkintä esim. "6e+09"?!?

Ei tietenkään mitenkään. Sehän siinä on tarkoituskin. "6e+09 Log1d" ei pistä miettimään, mutta "10 000 000 miljoonaa kopiota per 1000 ihmistä" pistää miettimään...pelkäämäänkin...syystäkin!

Koska lukuja itseään ei voida kadottaa, kuten sairastuneiden ja kuolleiden luvut, niin sitten ne tehdään niin epäselväksi ja niiden suhde kaikkiin aikaisempiin mittauksiin hämärrytetään käyttämällä tietoisesti epäselvää, logaritmista ja ei nollasta alkaa taulukkoakin. Ylipäätään taulukon vaihtaminen tekee ihmisille muutenkin vaikeaksi asian hahmottamista, tietenkin pitäisi käyttää samaa taulukkoa KOKO AJAN, jotta käppyröiden kulkua ja muutoksia siinä olisi helppo havaita.

Katsokaapa alta, kun verrataan näitä kaikkia kolmea eri taulukko/kaaviomuotoa toisiinsa:


Tältä näyttäisi alkuperäinen graafi, jos siinä olisi tämän hetken koronavirusmäärät...karua, eikö, mutta sehän tilaston tarkoitus on, näyttää karutkin tosiasiat!

Tässä taas on vertailun vuoksi minun tekemä toinen graafi, jota on hyvä verrata THL:n uusimpaan graafiin (aikaväli sama, kesästä vuodenvaihteen jälkeen), kysymys: Kumpi näyttää paremmin koronavirusten määrän ja määrän kasvun sekä ajankohdan, THL:n vai minun graafini? Lisäkysymys: Miksi THL ei sitten käytä tuollaita graafia? Niin.


THL ei tee tätä vahingossa. Kyseessä on TIETOINEN, eli TAHALLINEN keino sumuttaa kansaa, estää tiedon saantia ja piilotella helvetin ikäviä tosiasioita, jotka eivät sovi viralliseen narratiiviin koronan kanssa elämisestä ja koronan katoamiasesta. Erityisen raskaaksi tämän tekee se, että THL on jo aikaisemmin TIETOISESTI, eli TAHALLISESTI piilottanut koronaan sairastuneita ja kuolleita. THL ajaa siis totaalista kansan pimennossa pitämistä, sumutusta, petkuttamista ja koettaa kaikin mahdollisin tavoin piilotella tosiasiatiedot pandemian kulusta kansalta.

Jos mitään syytä pelkoon ja toisenlaiseen toimintaan mitä nyt harrastetaan, ei ole, niin miksei tilastoja voida kertoa rehellisesti, selkeästi ja piilottelematta sekä vääristelemättä niitä? Miksi ei? Häh? Niin. Koska...niin.

Minun valtiossani joka ikinen tämmöiseen sotkeutnut THL ja STM virkamies revittäisiin työhuoneestaan ulos ja vietäisiin torille kidutettavaksi kuoliaaksi. Kyllä. Teloitus ei riitä. Kidutettava kuoliaaksi esim. "teilaus, nylkeminen ja hirttäminen" -kaavalla ja koko toimitus suorana lähetyksenä parhaaseen katseluaikaan. Näin törkeää bioterrorismin edistämistä verovaroilla, julkisesta virasta poikkeusoloissa ei kerta kaikkiaan voi sovittaa millään pienemmällä rangaistuksella. Samalla se olisi hyvä pelote tulevia virkamiehiä ja "asiantuntijoita" silmällä pitäen ja voisi pitää heitä paremmin ruodussa ja estää heitä höpöttämästä satuja ja sumuttamasta kansaa tällä tapaa. Perästä kuuluu varmasti nytkin, muodossa tai toisessa, tavalla tai toisella, jahka jälkipyykki tästä koronapaskasta läsähtää silmille ja totuus valkenee kansalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti