27. marraskuuta 2021

Omicron variantti muuttaa (jälleen) Covid-19 tilanteen

Varoittelin jo heinäkuussa, että uudet variantit uhkaavat hyvin edennyttä koronaviruksen hiipumista ja mitäs sitten kävikään? Delta tuli, kuten arvelinkin, käänsi koronan leviämisen räjähdysmäiseen kasvuun, sekä vei tehohoidon täyteen koronapotilaita. Hupsista vaan. Sanoin myös:"Odotan mielenkiinnolla varianttia, jossa yhdistyvät "Deltan" leviämiskyvyt ja "Epsilonin" tai "Lambdan" kyky väistää immuuniteettisuojaa"...eipä tarvinnut odottaa kuin muutama kuukausi ja nyt tuli Omicron variantti Etelä-Afrikasta (lisää infoa kootusti esim. tässä), joka omaa deltaa paremmatkin leviämiskyvyt, sekä kyvyn väistää immuniteettisuojaa. Hupsista vaan.

Nyt ollaan kusessa. Pahassa kusessa.

EU on sentään herännyt ja kieltänyt lennot Etelä-Afrikasta. Tällä toimella ei tule olemaan käytännössä mitään merkitystä, koska lentoja Etelä-Afrikasta valtioihin A, B, C, jne. ei ole kielletty ja valtioista A, B, C, jne. saa edelleen vapaasti tulla EU:n alueelle. Tehkää ihan itse matikat, mitä on siis luvassa, varsinkin, kun ilmeisesti Omicron kyllä näkyy PCR-testissä, mutta ei yhtä helposti kuin "pitäisi".

"Onhan deltastakin selvitty", voisi coviootti sanoa, ymmärtämättä, että
1) Omicron kiertää rokotesuojaa
2) Omicron kiertää sairastamalla saatua immuniteettia
3) Omicron tarttuu huomattavasti Deltaakin tehokkaammin
4) Teho-osastot OVAT JO ENNESTÄÄN TÄYNNÄ ihmisiä. Uusia paikkoja Omicron-versioon sairastuneille EI OLE ja yhä lisää ja lisää Deltaan sairastuneitakin änkeää teho-osastoille sisään koko ajan!

Tilanne oli jo ennen Omicron ilmestymistä niin paha (katsokaa sairastuneiden määrät, katsokaa tehopaikkojen käyttöaste, jne.), että valmiustilalain säädökset olisi pitänyt ottaa välittömästi käyttöön, sulkea kaikki rajaliikenne ja pistää pystyyn yleinen sulkutila ja lopettaa "koronan kadottaminen". Mutta niin ei tietenkään tehty, koska covioottien lampaiden heikko mieli ei kestä enää elämää ilman jatkuvaa bilettämistä ja yltiösosiaalista touhuilua, eikä munaton (kirjaimellisesti) hallitus ja läpeensä mädät virkamiehet halua ottaa "paskaa niskaansa" tosiasioiden kertomisesta coviooteille.

Mitään konkreettista ei olla tekemässä yllä mainituista seikoista johtuen Omicron liittyen, vaikka pitäisi tehdä paljon, paljon enemmän, kuin yllä mainitut ja jo tässä blogissanikin aiemmin kertomani rajoitustoimet. Omicron saapuu Suomeen luultavasti viikon sisällä ja havaitaan ensimmäisestä kertaa ehkä parin-kolmen viikon sisällä (jos sekventointia vaivaudutaan tekemään). Omicron leviäminen tapahtuu salakavalasti pitkän aikaa ja leviämistahti tulee olemaan hurja, etenkin pienten lasten keskuudessa (koska heitähän ei edelleenkään edes vaivauduta testaamaan) ja kouluissa (joissa ei noudateta enää koronavarotoimiakaan). Jossain kohtaa sitten havahdutaan, että hupsista vaan, tuli se Omicron sittenkin tänne ja kas kummaa kun ihmisiä sairastuu, vammautuu ja kuolee kasapäin.

No, sitä saa, mitä tilaa. Tyhmä kansa on näin tyhmän hallinnon itselleen äänestänyt, eikä välitä paskaakaan suojautua ja taistella koronaa vastaan, joten tällä mennään nyt sitten. Sitä saa, mitä tilaa. Minä en tätä tyhmää kansaa, enkä varsinkaan coviootteja, sääli, mutta kieltämättä käy sääliksi kaikkia lapsia ja immuunipuutoksisia ihmisiä, jotka eivät ole voineet edes koronarokotteita ottaa. Heille kyyti tulee olemaan erityisen kylmää ja ilman heidän omaa valintaansa.

Pitänee kaivaa jostain rahaa, tai ottaa vaikka velkaa ja käydä hakemassa ulkomailta pari koronavirusrokotetta, jotka perustuvat inaktivoituihin/virusvektoreihin, kuten Sinopharm, Codagenix, Gamaleya, jne. rokotteet., etenkin kombinaatio 1. päivänä Sinopharm + 30. päivänä Codagenix voisi olla oikein hyvä Omicronia ja myös muita tulevia variantteja vastaan. Toki haen "kolmannen" koronavirusrokotteen (mRNA) täältä Suomestakin parin kuukauden päästä kun sen saan. Sitten pitäisi olla tämä pelleily paketissa kokonaan ja voin vain nauttia paskavuoren romahtamista tämän tyhmän kansan ja etenkin covioottien niskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti