12. kesäkuuta 2022

"Covid-19 tartunnat/kuolemat ovat laskusuunnassa" -valhe

Olen käsitellyt THL / STM koronavalheita jo aiemminkin blogissani, kehoitan lukemaan mm. tämän, tämän, tämän ja tämän kirjoitukseni näin alkujaan. THL / STM haluaa piilottaa koronan, koska se on epäonnistunut täydellisesti sen torjunnassa, sekä siksi, että rokotustutkimuksesta mittavan rahoituksen saavan THL ja sen edustajien koronarokotustutkimukset kärsisivät, mikäli koronaepidemia ei sairastuttaisi laajoja väestöjoukkoja...lisäksi on varmasti kylmästi laskettu, että tappamalla etenkin vanhusväestöä saadaan aikaan valtavasti säästöjä hoito- ja hoivakuluissa jatkossa. Myös poliittinen paine koronan "häviämiseen" on kova, koska tyhmät lammaskansalaiset eivät kestä koronarajoituksia, eivätkä halua pitää hengityksensuojaimia naamallaan ja voisivat kostaa vaaleissa koronarajoitukset vallassa oleville poliittisille puolueille. Voi olla, että taustalla on monia muitakin syitä toki, nämä nyt vain ovat ne kaikkein ilmeisimmät.

Yksi suurin valhe, mitä miltei koko korona-ajan on syötetty kansalle, on, että "tartunnat/kuolemat ovat laskussa" ja joka ikinen kerta on näytety kuvaajaa, jossa näkyy, miten ne totta tosiaan ovatkin selvästi rajussa laskusuunnassa JUURI NYT, juuri täsmälleen sillä hetkellä, kun koronatiedotusta on pidetty...kuvaajassa näkyy, miten "vähän aikaa sitten" tartuntoja ja kuolemia oli paljon enemmän mitä JUURI NYT ON ja näin ollen siis tosiaankin näyttää, että tartuntojen ja kuolemien määrät ovat rajussa laskussa. Aina. Koko ajan.

THL / STM valhe perustuu yksinkertaisuudessaan siihen, että melkoinen osa tartunnoista ja kuolemista kirjataan VIIVEELLÄ tilastoihin. Näin olleen koko ajan TÄMÄN HETKEN tilastoista puuttuu tartuntoja ja kuolemia ja taas parin viikon takaisiin ne on jo saatu lisättyä. Kun parin viikon takaiset tilastot kertovat totuuden ja TÄMÄN HETKEN tilastoista puuttuu massiivisesti tapauksia, niin on selvää, että TÄMÄN HETKEN tilastot näyttävät AINA, KOKO AJAN, KAIKEN AIKAA siltä, että tartuntojen ja kuolemien määrä olisi tosiaankin laskussa (vieläpä rajussa).

Tämä on törkeä valhe, jonka THL / STM tietoisesti on teettänyt.

Kertoo suomalaisen median ymmärryskyvystä ja lammaismaisuudesta, kun kukaan ei ole kysynyt, että miten tartunnat sitten olivat mukamas pari viikkoa sittenkin laskusuunnassa ja nyt kun kaavioita katsoo, ne näyttävätkin olleen NOUSUSUUNNASSA vuoden putkeen? Että olikos se pari viikkoa sitten annettu kertomus valheellinen ja pitäisikös sitä vähän korjata, kun kerran nyt kun graafeja katsoo, niin siinä parin viikon takaisessahan oli NOUSUA muutaman viikon takaiseen? Niin ja että miten on mahdollista, että koko ajan joka tiedotustilaisuudessa tapausten määrä voi olla laskusuunnassa, että eikös pitäisi sitten olla jo päädytty nollaan tartuntaan ja kuolemaan jo aika äkkiä, mutta kas kummaa, kun ei olla? Että eikös tuossa nyt ole selkeä noususuunta koko ajan, kun graafia katsoo (jos jättää ne uusimman graafikohdan aina katsomatta kun se ei kerran sisällä kaikkia lukuja), että miten voi olla, että koko ajan laskee tartuntojen ja kuolleiden määrät, kun kuitenkin koko graafin mukaan ne ovat olleet tasaisesti nousussa koko ajan?

Ei. Media ei kysy, eikä tyhmä kansa tajua.

Tässä pari videota näistä tilastoista, jotka joku on tehnyt (ne eivät ole minun), jotka auttavat hahmottamaan THL / STM kusetuksen laajuutta.

 
 
 
Katsokaa noita videoita niin kauan, että tajuatte, että joka kerta niissä näkyy selvästi tapausten ja kuolemien määrän olevan hurjassa laskusuunnassa uusimmassa graafin kohdassa, mutta kun katsoo vähän taaksepäin ja koko graafia, näkyy totuus selvästi: Teitä on koko ajan kusetettu ja kusetetaan yhä THL / STM toimesta! Miksi mikään (muu) taho ei halua tätä kusetusta paljastaa ja mediakin on asiasta täysin hiljaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti