2. heinäkuuta 2021

Koronavariantit leviävät rajusti ja uhkaavat rokotussuojaa(kin)

Kohta ollaan helimässä, kun huomattavasti aikaisempia variantteja tartuttavampi "Delta"-variantti (Intia-variantti) leviää miltei hallitsemattomasti...siinä missä aiempi variantti edellytti jopa minuuttien altistusta, "Delta"-leviää jo muutaman sekunnin altistuksen seurauksena (!!!). Suomessakin coviootit potkupallofanit kävivät hakemassa sitä urakalla tänne. Minun valtiossani jokainen näistä coviooteista olisi lukittu keskistysleiriin bioterroristina, mukaan laitettu myös kaikki rajavartijat ja muut, jotka päästivät mokomat coviootit takaisin Suomeen, eivätkä laittaneet pakkotesteihin ja pakkoeristyksiin heitä.

Koska idiootit eivät tietenkään ymmärrä lukuja, vaan alkavat ehkäpä inttää, että "Delta"-variantin tarttuvuus ei ole "kovin paha", kun se on "vain tuplat" siitä mitä peruskoronan, niin väännetään taas rautalankaa siitäkin huolimatta, että idiootteihin ei tähänkään saakka ole rautalangan vääntäminen mitään auttanut: Normivariantin saaneen aiheuttamat tartunnat, jos ketju jatkuu vaikkapa vain 6 henkilön verran hillitsemättä: 4, 16, 64, 256, 1024, 4096. Aika luku. No, mitenkäs sen "Delta"-variantin kanssa sitten meneekään? 8, 64, 512, 4096, 32768, 262144. Huppista keikkaa vaan. Ymmärrän toki, että coviooteille näin isojen lukujen käsittäminen voi olla hieman hankalaa.

Toinen erittäin pelottava variantti on ns. "Epsilon"-variantti (Kalifornia-variantti), koska se pystyy kiertämään rokotus- ja muuta immuniteettisuojaa, joka on syntynyt alkuperäisellä koronaviruksella tai sen muilla varianteilla rokotetuille/sairastaneille. "Epsilon"-variantti voi pahimmassa tapauksessa pistää koko shown takaisin alkupisteeseen, toki sillä erotuksella, että viruksen saaneita ja sitä levittäviä on miljoonia ympäri maailman. Eikä ole mitään syytä olettaa, etteikö "Epsilon" variantin jälkeen tulisi toisia variantteja, joilla on samat ominaisuudet, tai vielä pahempaa.

Kolmas variantti, joka on hyvin pitkälti samanlainen kuin yllä mainittu, on "Lambda" variantti, jonka kyky kiertää rokotesuojaa ja sairastettua tautia ovat jopa "Epsilonia" paremmat.

Odotan mielenkiinnolla varianttia, jossa yhdistyvät "Deltan" leviämiskyvyt ja "Epsilonin" tai "Lambdan" kyky väistää immuuniteettisuojaa, ehkäpä vielä jopa höystettynä entistä tujummalla long-covidilla. En usko, että minun tarvitsee "pettyä" tältäkään osin, kyllä se sieltä tulossa on, koska tautia ei olla vieläkään tukahduttamassa, vaikka se olisi voitu tehdä missä tahansa vaiheessa kuluneen puolentoista vuoden sisällä. Uudessa-Seelannissa esimerkiksi ei ole havaittu yhtään maan sisäistä tartuntaa helmikuun 2021 jälkeen. Ei yhtään. Ihmiset elävät siellä normaalia elämää, koska virus on pysäytetty rajoilla. Jostain syystä tämä vaihtoehto ei muille valtioille kelpaa.

Millä coviootit saisi tajuamaan tilanteen vakavuus? Tämmöiset pienet faktat, kuten se, että tällä hetkellä covid-19 on jo 10 yleisimmän kuolinsyyn joukossa lapsien osalta, ei ilmeisestikään riitä covioottien päätä kääntämään. Ehkä suomalaisetkin coviootit kaipaavat tämmöisiä herätyksiä, jotta alkaa coviotismi haihtua? Sääli, että pitää vaikeimman kautta oppia ns. reaaliteettiterapiaa, kun coviootit olisivat voineet vain lukea faktat esimerkiksi tästä blogista ja ymmärtää logiikkaa, mutta kun ei, niin ei, niin ei.


PS. Olen päivitellyt aiempaa "Eräitä covioottien valheita kumottuna" postaustani uusilla tiedoilla, kehoitan lukemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti