3. maaliskuuta 2021

Hengityksensuojainten laadusta (video)

Tein jo aikaisemmin pidemmän ja perusteellisemman videon maskeista ja hengityksensuojaimista, sekä myös hysteerisiä paniikkihäiriöisiä coviootteja kohtaan suunnatun videon "I can't breath with mask!". Tuli kuitenkin mieleeni, että nyt, kun jos jonkinmoista hengityksensuojainta on myynnissä, monet asiasta tietämättömät tulevat helposti kusetetuksi ja elävät liiassa turvallisuuden tunteessa, koska eivät tiedä, mistä hyvän hengityksensuojaimen tunnistaa. Tarrat, sertifikaatit ja muut eivät ole mikään ehdoton tae mistään, etenkään, jos tuote tulee ulkomailta. Käyn seuraavassa videossa hieman läpi jotain huomioita asiasta.

Video Youtubessa ja Bitchutessa
 

4 kommenttia:

 1. Markus, kun olet kovatasoinen tutkija, niin mitä mieltä olet seuraavasta hypoteesista?

  Päättelyketju menee näin:
  1. Koronavirukset ovat pyörineet nisäkkäissä, myös ihmispopulaatiossa aikojen alusta lähtien. Arviolta 20% hengitystieinfektioista on aina ollut kornaviruksen aiheuttamia.

  2. Koronavirukseen on yritetty tehdä rokotetta ainakin toistakymmentä vuotta. Rokotekehitys on epäonnistunut sen vuoksi, että koe-eläimiä on kuollut ilmiöön, jota kutsutaan "vaccine enhanced disease". Sen vuoksi ei ole koskaan päästy testaamaan niitä ihmisellä. Testeissä on saatu hyvät vasta-ainetasot ja eläimet ovat sietäneet rokotteen hyvin. Kuitenkin kohdatessaan rokotteen jälkeen villin koronaviruskannan, on immuunisysteemi ylireagoinut ja koe-eläimet ovat melkein kaikki kuolleet.

  3. Nyt nähty COVID-19 tauti muistuttaa melko tarkkaan "vaccine enhanced diseasea". Immuunipuolustus ylireagoi. Sen vuoksi siihen kuolee paljon ihmisiä (keuhkoreaktiot ym), mitä ei aiemmin tapahtunut koronavirusinfektioissa ainakaan samassa määrin. Kuolleisuus on painottunut iäkkäisiin.

  4.Flunssarokote on varsin yleinen. Jenkeissä 50% aikuisista on joskus ottanut flunssrokotteen. En tiedä Suomen lukuja, mutta varsin korkea prosentti täälläkin. Iäkkäät erityisesti ottavat flunssarokotteita, jotkut vuosittain.

  Päätelmä/hypoteesi: Voisiko COVID-19 olla flunssarokotteen tai vastaavan aiheuttama "vaccine-enhanced disease"?

  Itse virus olisi samantyyppinen kuin tuhansia vuosia pyörineet koronavirukset. Niissä on aina suurta variaatiota, mutta joku aiempien vuosien immunisaatioista (rokote) olisi sattumalta (tai tahallaan tehtynä) muodostanut vasta-aineita, jotka aiheuttavat "vaccine enhanced diseasen" koronaviruksen kohdatessaan.

  Siten "COVID-19" kuolleisuus olisi ihmisen aikaansaannosta. Kyseinen rokote on voitu saada vuosia aiemmin, joten syy-yhteyttä ei ole helppo havaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittanet influenssarokotetta? Niitä ei ole tehty koronaviruksia vastaan, vaan tavanomaisia influenssaviruksia vastaan, jotka ovat eri virustyyppejä. Muuten teoria voisikin pitää paikkaansa.

   Osa koronapotilaista on sairastunut vakavasti vasta, kun on saanut saman viruksen 2. kerran.

   Poista
 2. Joo Influenssarokote.

  Jos jotain tehdään tiettyä tarkoitusta varten voi tapahtua vahingossa kontaminaatiota, jota ei huomata. Esim. jos todellisuudessa joskus influenssavirusviljelmässä olisi vahingossa myös vähän koronaa, niin tulisi epäpuhtautena. Jostain potilaastahan eristys/puhdistus aloitetaan.

  Mielenkiintoista, että influenssarokotteen valmistusteknologia muutettiin 2019:

  "For the 2019-2020 influenza season, all four flu viruses used in the cell-based vaccine are cell-derived, making the vaccine egg-free"
  https://www.cdc.gov/flu/prevent/how-fluvaccine-made.htm

  Oma lukunsa nykymaailmassa, kun on nähty 911, Gladiota yms, niin ei voi oikein luottaa mihinkään ja rokoteen sisällön manipulointi olisi vähän samantyyppien toimenpide.

  VastaaPoista
 3. Noniin, katsoppa linkin videosta kohdasta 48min n. minuutin ajan (alussa conspiracyhöttöä)
  https://www.bitchute.com/video/aoBocHVMEtnh/
  Judy Mikovitsin haastattelussa kertoo, että 2019 annettiin mm Italiassa testaamatonta influenssarokotetta, joka oli kasvatettu koiraperäisessä solukossa ja mainitsee, että koirissa paljon koronavirusta.
  Tuossahan se on mainittu mistä yllä on juttua. "Vaccine-enhancement" toteutunut influenssarokotteen muodossa.

  Luultavasti kuka tahansa on turvassa vakavalta koronalta, jos ei ole ottanut influenssarokotetta 2018 jälkeen.

  VastaaPoista