2. helmikuuta 2022

THL kätkee koronaan uudelleen sairastuneiden ja kuolleiden tilastot!


Tämä on niin jäätävää settiä, joka minulle valkeni vasta nyt, että on pakko kertoa asiasta kaikille ja laittaa historian kirjoihin ja kansiin muistiin, että näin on tapahtunut ja tehty:

THL sanoo sivuillaan:"Tartuntatautirekisterissä kuolema tilastoidaan koronavirusinfektioon ja COVID-19-tautiin liittyväksi kuolemaksi, kun se on tapahtunut 30 päivän sisällä positiivisesta koronavirustestituloksesta"
THL sanoo sivuillaan:"Jatkossa laboratorion ja lääkärin tartuntatauti-ilmoitukset koronavirusinfektiosta yhdistetään yhdeksi tautitapaukseksi, kun on kyse samasta mikrobista tai taudista ja samasta henkilöstä vuoden sisällä."

Eli, jos sairastut vaikkapa tammikuun 1. päivä 2022 koronaan ja paranet siitä sillä kertaa, mutta sairastut uudelleen koronaan koko vuoden 2022 aikana ja sillä kertaa kuolet siihen, niin kakkostartuntaasi ei rekisteröidä koronatartunnaksi tilastoihin ja kuolemaasi ei rekisteröidä koronakuolemaksi tilastoihin!

Tämä toinen tartuntasi kun katsos yhdistetään ensimmäiseen tartuntaasi ja käsitellään yhtenä tartuntana tilastoissa ja koska (ensimmäisestä, koska toista ei lasketa!) positiivisesta koronatestituloksesta on kulunut yli 30 vuorokautta (sehän oli jo tammikuun 1. päivä) siihen, kun kuolet (esim. helmikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa, heinäkuussa, joulukuussa, missä vaan muussa kuussa kuin tammikuussa), ei tätä kuolemaakaan rekisteröidä koronakuolemaksi lainkaan.

Lue tuo uudelleen vaikka miljoona kertaa, kunnes ymmärrät, mitä siinä sanon.

Tämä ei ole uskomus. Tämä ei ole väite. Tämä on THL kanta ja tapa kirjata ja määritellä asiat.

Sairastat koronaviruksen sitten kaksi, kolme, neljä, tai neljäkymmentä kertaa kuluvana vuonna, SITÄ EI LASKETA KUIN YHTENÄ TARTUNTANA TILASTOISSA ja jos kuolet mihin tahansa näistä (paitsi ekalla kertaa alle 30vrk kuluessa) SITÄ EI LASKETA KORONAKUOLEMANA TILASTOISSA.

Huh-huh-huh-huh.

Ottaen huomioon, että etenkin BA.1, mutta toki myös BA.1.1, BA.2 ja BA.3, tulevista varianteista puhumattakaan, voi sairastaa vaikka alle kuukauden välein uudestaan ja jokainen tartuntakerta heikentää immuunipuolustustasi, tehden sinusta entistä alttiimman uudelle koronavirus- ja muille infektioille (sekä syövälle), riskisi kuolla koronaan suoraan (tai epäsuorasti syövän kautta) ei suinkaan laske, vaan kasvaa koko ajan. Kun sitten sairastelet uudelleen ja uudelleen, ei näitä sairastumisiasi edes tilastoida uusina tartuntoina tilastoihin. Kun sitten kuolet johonkin niistä, ei tätä kuolemaasti edes tilastoida uutena koronakuolemantapauksena tilastoihin.

Lopputulos on, että hirveä määrä, olettaen, että suurinosa kansasta sairastaa omicronin kuten on ajateltu, tartuntoja ja kuolemia jää tilastoimatta koronasta johtuviksi. Eikä vain hirveä määrä, vaan tosiasiassa SUURINOSA, KÄYTÄNNÖSSÄ MILTEI KAIKKI jäävät tilastoimatta koronatartunnoiksi ja koronasta johtuviksi kuolemantapauksiksi.

Ikäänkuin koronan kadottaminen ei ole riittävää, nyt halutaan ja kadotetaan tehokkaasti myös koronaan sairastuneet ja kuolleetkin. Pysyvästi. Kaikista tilastoista.

Joka ikinen selkopäinen ihminen tajuaa, että jokainen uusi tartunta (eli edellisestä on toipunut ja saa uuden) pitäisi aina kirjata uutena koronatartuntana tilastoihin. Joka ikinen selkopäinen ihminen tajuaa, että jokainen koronasta johtuva kuolemantapaus (eli henkilö kuolee koronan oireisiin tai seurauksiin) pitäisi aina kirjata uutena koronakuolemana tilastoihin.

Nyt voi laittaa foliohattua päähän ja kysyä perustellusti, että miksi THL toimii tällä tapaa? Miksi on valittu tilastointitapa, joka tietoisesti jättää kirjaamatta koronatartunnat ja koronakuolleisuuden totuudenmukaisesti? Onko THL näin rikollisen epäpätevä ja siellä työskentelevät näin tyhmiä, etteivät tajua tätä? Vai onko kyseessä määrätietoinen suunnitelma, jolla pimitetään kansalta todellinen koronan levinneisyys ja kuolleisuus? Jos kyseessä on tietoinen valinta, kuten hyvin, hyvin pahasti näyttää olevan, niin herää kysymys, miksi THL ei halua kansan tietävän, paljonko koronaa tosiasiassa sairastetaan ja paljonko siihen kuollaan? Ihan kuin haluttaisiin hitaasti sairastuttaa ja tappaa valtava määrä kansalaisia, ilman, että nämä hölmöt, tilastoja ja THL:ää sokeasti tuijottavat lampaat tajuaisivat, mitä on menossa?

 

PS. Kuvaavaa hegemoniaa ja suunnitelmaa tuntuu olevan, että yksikään toimittaja ei ole tätä asiaa nostanut esille, eikä mikään media kerro tätä faktaa, vaikka se on täysin selvä asia, joka on luettavissa THL:n omilta sivuiltakin. Miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti