27. syyskuuta 2021

Suomi päätti kadottaa koronan

Suomalaiset poliitikot ja virkamiehet ovat päättäneet kokonaan kadottaa covid-19 Suomesta. Asiaa edesauttaa myös se, että tyhmä lammaskansa ei kestä normaalia, arkista elämäänsä ilman jatkuvia "breikkejä", pään sekoittamista ja matkustelua. Soraääniä esittävät vain vakavasti sairaat ja muutamat heitä suojelemaan pyrkivät lääkärit, joten ne on helppo ohittaa olankohautuksella.

Suomessa on nyt päätetty mm.

 • Olla testaamatta alle 12-vuotiaita.
 • Olla testaamatta 2 rokotusta saaneita.
 • Olla antamatta rokotuksia alle 12-vuotiaille.
 • Olla antamatta 3. rokotusta kaikille halukkaille.
 • Olla tiedottamatta koronavirukselle altistumisista.
 • Olla suorittamatta tartunnanjäljitystä riittävillä resursseilla.
 • Olla kirjaamatta totuudenmukaisesti tartunnan saaneiden määrää.
 • Piiloitella sairaalassa ja teho-osastoille olevien määrää sairaanhoitopiireissä.
 • Purkaa suurinpiirtein kaikki mahdolliset rajoitukset, suositukset ja muut (mukaanlukien maskien käyttö), joilla viruksen leviämistä on tähän mennessä saatu pidettyä aisoissa.

Jokainen vähääkin covid-19 ja/tai epidemologiaa tunteva tietää, että nyt mennään metsään ja todella pahasti, mutta väännetään rautalangasta muille:

 1. Rokotusten antamatta jättäminen alle 12-vuotiaille lapsille altistaa heidän suureen vaaraan saada koronavirus, etenkin sen vakava muoto ja kun heitä ei edes testata enää, ongelmat senkun kertaantuvat. Koulujen maskipakko alle 12-vuotiaille olisi tehokas keino estää tartuntoja, mutta sellaistakaan ei ole näköpiirissä, päinvastoin! Alle 12-vuotiaat tartuttavat koronavirusta tehokkaasti ja voivat sairastua siitä myös hyvinkin vakavasti, mm. USA:ssa lasten teho-osastot ovat täynnä. Tämän lisäksi lapsista 11% saa long-covidin, joista osa ei koskaan toivu. Kun lapsia ei testata, he eivät voi saada covid-19 diagnoosia ja koska he eivät voi saada covid-19 diagnoosia, he eivät voi myöskään saada long-covid diagnoosia, jääden ilman sen hoitoa, tukea ja sosiaalietuuksia.

 2. Kaksi rokotusta saaneet voivat saada koronaviruksen, todennäköisyys sille on mitä tahansa 5-25% luokkaa. Todennäköisyys kasvaa suuresti, mitä kauemmin rokotteen saamisesta on kulunut. Ottaen huomioon, että Suomessa aloitettiin rokottaminen vuosi sitten, osa kaksi rokotusta saaneista on jo menettänyt rokotteiden antaman suojauskyvyn. Kun 2. rokotusta saaneita ei testata, he eivät voi saada covid-19 diagnoosia ja koska he eivät voi saada covid-19 diagnoosia, he eivät voi myöskään saada long-covid diagnoosia, jääden ilman sen hoitoa, tukea ja sosiaalietuuksia.

 3. Kolmas rokotus pitäisi antaa ehdottomasti ja välittömästi kaikille halukkaille, vähintään riskiryhmiin kuuluville. Israelista tulevat tiedot osoittavat, että deltaviruksen saamisen ja leviämisen estämiseksi tarvitaan 3. rokotus. Tämän jälkeen tehosterokotus, esimerkiksi influenssarokotteeseen laitettu, voi olla tarpeen vuosittain, kunnes tauti on hävitetty maapallolta tai ihmisille on kehittynyt riittävän vahva immuunivaste siihen. Ilman kolmatta rokotusta emme voi suojata riskiryhmiä vakavan koronan tautimuodoilta, emmekä muutakaan väestöä mm. long-covidilta. Rokotteita kyllä Suomessa piisaa, niitä on lähetetty ulkomaillekin ja päässyt vanhenemaan tuhansia...tilanne, jossa halukkaita 3. rokotteen ottajia on, mutta mieluummin rokotteet lähetetään ulkomaille tai niiden annetaan vanhentua, on jotain niin kerta kaikkiaan käsittämätöntä hulluutta, että siihen ei riitä minulla sanoja.

 4. Koronavirukselle altistumisista ei enää tiedoteta useissa kunnissa lainkaan. Selityksenä löytyy kaikkea mahdollista rokotuskattavuudesta pelon lietsomisen vähentämiseen. Altistumisista tiedottamisesta luopuminen on sulaa hulluutta tilanteessa, jossa merkittävää osaa väestöstä ei edes testata enää viruksen varalta!

 5. Tartunnanjäljitys takkuu yhä, koska jostain käsittämättömästä syystä kunnat ovat värvänneet tartunnanjäljitykseen terveydenhuoltohenkilöstöä, vaikka asian voisi hoitaa kuka tahansa lyhyellä perehdytyksellä. Kun altistumisista ei tiedoiteta ja tartunnan saaneita ei testata ja vielä tartunnanjäljityskään ei pelaa, piiloon jää valtava määrä covid-19 potilaita! Nämä piilopotilaat paitsi tartuttavat sairautta eteenpäin, voivat myös joutua samaan "ei testiä, ei diagnoosia, ei long-covid-diagnoosia" loukkuun, mikä uhkaa alle 12-vuotiaita ja 2 rokotteen saaneitakin.

 6. Koronapotilaiden määrien seuraaminen on muuttunut salapoliisityöksi. Voitte seurata tämän salapoliisityön etenemistä seuraamalla tätä, tätä ja etenkin tätä ja tätä twitter-tiliä. Verratkaa noissa laskettuja tartuntalukuja siihen, mitä THL ilmoittaa (jos ilmoittaa) itse sairastuneista ja mitä sairaalat ilmoittavat sisällä olevista potilaista (eivät millään halua ilmoitella niitä enää hupsista) ja huomaatte eron. Huomattavan eron. Ilmeisesti tarkoitus on koettaa vakuutella ihmisille, että pandemia on ohitse ja kaikki on hyvin siivoamalla listoilta kaikki mahdolliset potilaat, jotka jollain verukkeella voidaan sinne olla merkkaamatta.

Surkuhupaisaa on, että nyt, kun rajoituksia osataan jo jotenkin noudattaa, hengityksensuojaimia on saatavilla, rokotukset ovat vauhdissa ja tietoa löytyy, että 3. rokotteella voisi ehkäistä nämä ongelmat, ei tarvitsisi kuin jaksaa vielä hetken aikaa tiukoilla rajoituksilla, niin korona olisi oikeasti voitettu. Kun koko kansa, kyllä, pikkulapsista vanhuksiin, olisi rokotettu 2 rokotteella ja kaikki riskiryhmäläiset ja halukkaat 3. rokotteella, tämä olisi sitten siinä. Nyt olemme erittäin lähellä saavuttaa tuon. Mutta näillä toimilla tilanne ryöpsähtää käsistä, emmekä koskaan pääse tuohon tavoitteeseen, emmekä koskaan voita koronavirusta! Kannattaa muistaa, että tällä hetkellä koronapotilaita on enemmän kuin keväällä, jolloin oltiin hätää kärsimässä ja kaikki ymmärsivät, että on tosi kyseessä...mutta nyt ei muka ole mitään ongelmaa...tilanne tulee edelleen pahenemaan tästä, ei paranemaan!

Nykyinen meno johtaa myös valtavaan määrään oikeusmurhia, koska lapsia tietoisesti altistetaan vaaralliselle tartuntataudille ja toisaalta lapsilta ja monilta aikuisiltakin viedään oikeus testiin ja diagnoosiin! Miten on mahdollista, että länsimaisessa oikeusvaltiossa voidaan lähteä tälle linjalle? No vitsi vitsi, ei Suomi ole mikään oikeusvaltio hah. Mutta seuraukset ovat karmeita, eivätkä nämä määkivät lampaat tajua sitä, ennen kuin se osuu omalle kohdalle ja sitten on liian myöhäistä.

Lukematon määrä lapsia (mutta myös aikuisia 2. rokotteen saaneita) tulee väistämättä nyt sairastumaan koronaan, koska rajoituksia on höllennetty tuntuvasti ja altistuksistakaan ei tiedoteta. Mutta koska heitä ei testata, he eivät saa diagnoosia koronainfektiostaan ja näin ollen eivät myöskään voi saada diagnoosia long-covidistaan (joka on de facto ME/CFS). Merkittävä osa näistä long-covid-potilaista (2-5%?) tulee olemaan PYSYVÄSTI VAMMAUTUNEITA ja osa TÄYSIN TYÖKYVYTTÖMIÄ...mutta he eivät voi saada nyt, eivätkä koskaan, ikinä, tulevaisuudessakaan, mitään hoitoa, tukea tai sosiaalietuuksia, koska heillä ei ole ollut covid-19 diagnoosia, koska heitä ei ole testattu! Ilman covid-19 diagnoosia ei voi, toistan, painotan, alleviivaan, ei voi saada long-covid diagnoosiakaan jälkikäteenkään!

Koko tämä "lopetetaan korona" pelaa loistavasti lyhytnäköisen liike-elämän pussiin, joka haluaa päästä tienaamaan bilettäviltä lampailta. Tämä sopii myös erinomaisesti poliitikoille, jotka voivat nyt julistaa voittaneensa koronaviruksen ja "vapauttaneensa kansan" bilettämään. Myös monet virkamiehet tykkäävät, kun ikävä, oikea työn teko, kuten koronapotilaiden hoito ja tartuntataudin ehkäisy, voidaan jatkossa unohtaa ja keskittyä mukavaan, laiskaan papereiden pyörittämiseen. Tyhmä lammaskansa tietenkin riemuitsee, kun kuvittelee nyt olevansa vapaa ja turvassa, "voi elää taas". Kaikkein eniten tästä politiikasta hyötyvät kuitenkin vakuutuslääkärit ja eläkevakuutusyhtiöt, sekä julkinen terveydenhuolto pitkällä tähtäimellä (tavallaan): Kun long-covid-potilaita ei enää synny lainkaan, ei tarvitse järjestää heille seurantaa, kuntoutusta, eikä mitään sosiaalietuuksiakaan, vaan kaikki moisella tapaa oireilevat voidaan leimata hysteerikoiksi ja jättää oman onnensa nojaan (kuten ME/CFS-potilaat on vuosikaudet jätetty).

Kehotan nyt jokaisen, jolla on lapsia ja/tai joka on saanut 2. rokotusta, miettimään hetki tätä asiaa ja omaa ja/tai lapsensa tilannetta. Miettikää, mitä tapahtuu, jos te tai lapsenne sairastuu, ei saa diagnoosia, eikä mitään apua ja tukea, vaikka teistä/hänestä tulee pysyvästi vammautunut? Onko tämä "biletysvimma" ja "vapauden hurma" oikeasti sen arvoista, että voitte uhrata oman ja/tai lapsenne tulevaisuuden ja toimeentulon sen alttarille juuri nyt? Juuri nyt, kun olemme niin lähellä saada riittävän rokotekattavuuden ja päästä eroon koronasta? (Tämä siis vaikka unohdettaisiin kokonaan välittömät vammat ja vaarat mitä covid-19 infektio voi aiheuttaa.)

Annan myös toisen kehotuksen, jota erityisesti toivon jokaisen noudattavan, koska, no, miksikäs ei ja ehkäpä sitten jonkun silmät avautuvat tälle hulluudelle:

Mikäli saatte koronavirusinfektioon sopivia oireita, eikä teitä huolita testiin, älkää jääkö kotiin, vaan menkää maskitta terveyskeskusten vuodeosastoille ja auloihin, kouluihin ja kauppoihin, julkiseen liikenteeseen, kunnanvaltuuston kokouksia seuraamaan ja teattereihin ja jäkismatseihin yms. paikkoihin ja yskikää koko ajan niin maan perkeleesti. Pitäkää huolta, että mahdollisimman moni saa tartunnan teiltä. Levittäkää virusta niin paljon kuin ikinä vain pystytte!

Ai miksi? No, koska teille ei kerran suostuta antamaan diagnoosia (kun ei testiä), niin sittenhän te ette virallisesti ole koronapotilas ja sittenhän teitä ei virallisesti sido mitkään eristykset tai karanteenitkaan! Niin ja maskisuosituksistahan on nyt sitten luovuttu ja maskipakkoahan ei ole, muistakaa ja toimikaa sen mukaan! Ei pidä antaa koronapelolle valtaa, muistakaa, nyt pitää elää vapaana ja nauttia elämästä, eikä antaa koronan (jota teillä ei kerran virallisesti edes ole) rajoittaa sitä!

Opetetaan THL:lle, STM:lle, poliitikoille, medialle ja coviooteille, että heidän on valittava JOKO - TAI: Joko annatte sairastuneille testit ja diagnoosit tai edes kaikille halukkaille 3. rokoteen - tai sitten ette pidä heitä sairastuneina. JOKO - TAI. Ei voi olla niin, että sairailta edellytetään eristäytymistä ja sairaana olemista ilman, että heitä suostutaan testaamaan ja kirjaamaan myös virallisesti kirjoihin ja kansiin sairaiksi! Antaa mennä vaan! Sitä saa, mitä tilaa! Eiköhän pian muutu tämä hullu koronalinjaus tässä maassa tällä kikalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti