27. tammikuuta 2022

Umpihullu koronapolitiikka on muuttunut täydeksi klovnimaailmaksi

Ajattelin jo, ettei voi enää hullummaksi mennä tämä touhu, mutta olin taas kerran väärässä, niin pakko hieman avata tätä tilannetta. Suomihan päätti jo syyskuussa kadottaa koronan lopettamalla kaiken järkevän koronan vastaisen toiminnan ja sittemmin omicronin (ja nyttemmin BA.2 variantin) tultua Suomeen on homma posahtanut täysin käsiin.

Klovnimaailmaksi tämä on nyt muuttunut, kun tällä hetkellä mm. kaupungit ja yksityiset työnantajat kehottavat työntekijöitä tulemaan töihin, vaikka heillä olisi positiivinen kotitestitulos tai koronaoireita. Joissakin paikoissa on jopa positiivisen virallisen testinkin saaneita kehotettu tulemaan töihin, jos oireita ei ole. Kun virallista karanteeniaikaakin on lyhennetty 5 vuorokauteen, on selvää, että tartuntatauti jyllää, varsinkin kun tuossa ajassahan ei kukaan edes pääse viralliseen testiinkään (ei testiin pääse yleensä lainkaan). Samaan aikaan ihmiset kaupoissa jne. ovat vähentäneet maskien käyttöä ja tulevat jopa sairaina kauppaan ihmettelemään ja kotitestejä hakemaan. Virallisiin lukuihin ei voi enää luottaa yhtään, koska koronatestien määrää ei ole radikaalisti lisätty ja sairaanhoitopaikat koronapotilaille, kyllä, myös tehohoitopaikat, ovat jo täynnä, niin lisäystä kumpaankaan lukuun ei enää voi tulla. Lisäksi omicron tappaa ilmeisesti potilaat vasta yli 30 vuorokauden kuluttua, joten omicron kuolleet eivät päädy koronakuolleiden tilastoonkaan (THL tilastoi vain 30vrk sisällä todetusta tartunnasta tulleet kuolemat LOL). Ainoa järkevä lähde, eli jätevesiseuranta kertoo karua kieltään koronan todellisesta leviämisestä (huomatkaa logaritmiseksi muutettu asteikko asian peittelyyn ja kohta varmasti jätevesiseurantakin lopetetaan, jotta asia saadaan kokonaan pimitettyä).

Koulut eivät tiedota tartunnoista, eivätkä vanhemmat vaivaudu kertomaan omista tai lastensa tartunnoista muille vanhemmille ja kouluun, oireista puhumattakaan. Kotitestejä ostetaan ilmeisesti paljonkin lapsiperheissä, muttei niitä viitsitä käyttää ainakaan tarpeeksi, tai sitten niiden tuloksia ei olla halukkaita kertomaan avoimesti lähipiirille. Monesti lapsi päästetään kouluun heti, kun on oireeton, riippumatta siitä, mitä kotitesti sanoo ja onko sellaista viitsitty edes tehdä. Koulu ei puutu asiaan ja ihmettelee vain, miksi kummassa 1/3 tai jopa puolet luokan oppilaista on pois koulusta  jatkuvasti.

Koko homma on täysin sekava, outo, kukaan ei tunnu tietävän mitä pitäisi tehdä ja työnantajat ja kunnat käyttävät tilaisuutta hyväkseen pistämällä sairaita töihin ja kieltäytymällä kulkutautien torjunnastaan. Eikä ketään, esimerkiksi laillisuusvalvojia, kiinnosta tämä lainkaan, vaikka tartuntatautilaki on asiasta täysin selvä: Menossa on aivan selvästi täysin laiton tilanne, jossa lakia rikkovat sekä STM, THL, kunnat, sairaanhoitopiirit, että yksityiset ihmisetkin.

Olisi pitänyt tietenkin estää koko viruksen tulo maahan. Siihen ei ollut munaa ja pelättiin kansaloisten ulinoita. Sitten virus pääsi maahan leviämään. Olisi pitänyt pistää vähän rajoituksia, jottei virus leviäisi. Siihen ei ollut munaa ja pelättiin kansaloisten ulinoita. Sitten virus levisi oikein kunnolla. Olisi pitänyt pistää entistä kovemmat rajoitukset, joihin ei sitten tietenkään missään nimessä ollut munaa ja pelättiin kansaloisten entistä kovempia ulinoita. Sitten epidemia räjähti käsiin. Olisi pitänyt vetää täysi lockdown, jotka olisivat vaatineet vielä enemmän munaa ja kansalaisten ulinoista välittämättä olemista, joten tietenkään sitäkään ei tehty. Sitten koko paletti romahti. Olisi pitänyt kerätä palaset ja koettaa saada tilanne hallintaan, mutta siihen ei ollut osaamista eikä halua ottaa vastuuta valtavasta fiaskosta. Niinpä korona päätettiin kadottaa lopettamalla jäljitys, testaus ja vähättelemällä koko juttua. Nyt ollaan sitten tässä. Eikä mitään olla tekemässä nyt, kun ei aiemminkaan uskallettu tehdä niin ei nyt ainakaan, eikä missään nimessä olla myöntämässä yhtään mitään, jottei vaan joku joutuisi kantamaan vastuutakaan. Eikä ketään kiinnosta paskaakaan. Kivakiva.

No mutta mitä väliä? Antaa nuhan levitä?

Kehotan edelleenkin lukemaan tuon kirjoitukseni "Koronan vastainen taistelu on päättymässä rökäletappioon", siinä väännän rautalankaa, minkämöisessa suossa nyt ollaan, mutta lisään ja kertaan muutamia tärkeitä pointteja, joita on viime aikoinakin paljastunut koronaviruksesta. Siitä voi jokainen päätellä sitten, kannattaako tämän "nuhan" antaa levitä vai ei ja kannattaako vaiko ei ihmiset jättää ilman juridista oikeutta hoitoon ja sairaseläkkeisiin (ei testiä, ei diagnoosia, ei hoitoa, ei sairasetuja katsokaas). Ei, en viitsi laittaa lähteitä, kukaan ei niitä kuitenkaan lue ja coviootit eivät niitä kuitenkaan usko, eikä heitä kiinnosta, olen ne kaikki jakanut aiemmin täällä blogssani ja/tai Twitterissäni, katsokaa sieltä ja seuratkaa minua siellä. Tai ihan vaan käyttäkää googlea.

Covid-19 aiheuttaa nimittäin

 1. T-solukatoa miltei kaikille sen sairastaneille
  --> EBV uudelleenaktivoitumista monille ja EBV taas aiheuttaa MS-tautia
  --> Syöpien lisääntymistä, koska T-solut taistelevat syöpiä vastaan

 2. Muuta(kin) immuunikatoa
  --> Immuniteetti kestää covidia vastaan vain 4kk
  --> Uusia variantteja vastaan immuniteettia ei synny lainkaan (esim. BA.1 -> BA.2 jne.)
  --> Alttius jälkitaudeille esim. keuhkokuume kasvaa koko ajan ja opportunistisille infektioille

 3. Long-covidia 10-50% sen sairastaneista
  --> Osalle jää pysyväksi eli ME/CFS sairaus puhkeaa
  --> Ei hoitoa, ei seurantaa, ei sairasetuuksia, koska sairautta ei uskota ja koska diagnoosia ei testien puutteen vuoksi edes ole suurimmalla osalla sairastuneista.

 4. Sydän- ja verisuonitukoksia ja tulehduksia
  --> Sydän- ja aivoinfarkteja jne.
  --> Suorituskyvyn laskua, keuhko-ongelmia, jne.

 5. Pysyviä aivovaurioita
  --> Älykkyysosamäärän lasku, erityisesti ventiloiduilla
  --> Aivosumua
  --> Dementiaa, Parkinsonin tautia

 6. Autoimmuunitauteja
  --> Kun keho joutuu liian kovaan taisteluun koronavirusta vastaan, sytokiinimyrskyn lisäksi se herkistää elimistöä autoimmuunitautien suuntaan, jotka ovat lisääntyneet jo nyt (vaikka ne yleensä tulevat vasta vuosien kuluttua)

 7. Koronavirus jää elimistöön, osalla ilmeisesti pysyvästi
  --> Uudelleenaktivoituminen, kuten esim. polio, herpes, HIV?
  --> Elinvauriot?
  --> Mutaatiot?
  --> Syöpä ja autoimmuunisairaudet?

 8. Muiden sairauksien hoidon romahtamista
  --> Sairaalasijoja ei riitä
  --> Työntekijöitä poissa jatkuvasti liikaa

 9. Uusien varianttien syntyjä, koska viruksen kantajia on huomattavasti enemmän kuin ennen
  --> Kaikki tässä mainittu pahenee ja pahenee ja pahenee entisestään

 10. Potentiaalisia konflikteja maailmanlaajuisesti
  --> Länsimaiden kyky kriisienhallintaan on osoittautunut olemattomaksi, kun jo yksi kulkutauti saa maat sekaisin, kansalaiset paniikkiin ja mitään järkevää ei kyetä tekemään, tämä on signaali Venäjälle ja Kiinalle, sekä terroristeille.
  --> Kun länsimaat kärvistelevät nyt ja kohta vielä pahemmin koronan kanssa, Kiina ja Venäjä voivat nyt tehdä siirtojaan, joita ovat laskelmoineet jo pitkään.

  jne.jne.jne.jne.

Kuten sanoin, viimeinen sammuttaa valot ja loppulasku tulee perästä, joskaan sitä ei tietenkään haluta nähdä vaan dismissataan se luulosairauksina, hysteriana jne. jos loppupeleissä kenelläkään on edes enää sitten resursseja seurata tilannetta ja hoitaa ketään, kun kaikki ovat jatkuvasti entistä sairaampia ja resursseja ei ole.

Mutta hei, sitä saa, mitä tilaa. Kannattiko äänestää valtaan munaton pikkutyttöhallitus (pl. Kiuru, joka on ainoa selväpäinen ko. joukosta) ja vuosikymmeniä ylläpitää ja rakennuttaa toimimatonta korruptoitunutta ja munatonta virkamieskoneistoa, josta ei tosipaikan tullen ole mihinkään? Niih. Sitä saa, mitä tilaa ja kansa on kohtalonsa ansainnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti