7. heinäkuuta 2022

Apinarokko tulee

En viitsi vaivautua edes laittamaan kaavioita, lähteitä, jne. sen enempää, koska idiootit eivät niitä lue ja fiksummat tietävät jo. Mutta seuratkaa ulkomaisia uutislähteitä, WHO:ta ja esimerkiksi https://ourworldindata.org/monkeypox kaavioita (jotka ovat hieman viivästyneitä kylläkin) niin näette, miten asian laita on. Lyhyesti sanottuna:

- Apinarokko leviää kiihtyvällä tahdilla, ei ihan vielä eksponentiaalisesti sentään, mutta kiihtyvästi etenkin Euroopassa.
- Apinarokko ei tartu pelkästään homoseksin välityksellä, vaan valtava määrä tartunnan saaneita on mm. lapsia ja aivan heteroseksuaaleja naisia yms. Apinarokko tarttuu pintojen ja aerosolien kautta, esim. wc-pyttyjen istuimista on löydetty tartuntakykyisiä viruksia yms.
- Apinarokossa on pitkä itämisaika, useita viikkoja, joten tällä hetkellä todellisuudessa tartunnan on saanut jo huomattavasti useampi ihminen mitä tilastoissa lukee.
- Apinarokkorokotuksiin ei olla varauduttu juuri missään (Espanjassa hieman herätty).
- Apinarokkotapausten määrän kasvaessa on jo tullut esiin uusia mutaatioita, on vain ajan kysymys, milloin seuraa mutaatio, jota nykyiset rokotteet eivät voi pysäyttää ja jossa kuolleisuus on korkeampi kuin nykyisen variantin 10%.
- Suomessa THL / STM yms. valehtelevat ja vähättelevät (ja ovat suomalaisten terveydestä mm. koronankin suhteen täysin väliinpitämättömiä) apinarokon tartuntareiteistä, riskiryhmistä, torjuntakeinoista, oikeastaan aivan kaikesta mitä vaan voi valehdella ja vähätellä (aivan kuten koronankin suhteen).

Apinarokon torjunta on huomattavasti vaikeampaa kuin koronan, koska apinarokossa on niin pitkä itämisaika ja tartuntaväylänä ovat ilmeisesti myös pinnat --> iho. Koska koronaakaan ei haluttu tarpeellisilla rajoitus- ja suojaustoimilla torjua, on selvää, että apinarokkoakaan ei tulla, eikä osata, eikä haluta, torjua riittävillä toimilla, joten sekin tulee leviämään täysin vapaasti väestön keskuuteen. Kun tähän vielä lisätään koronan aiheuttamat immuunikadot ihmisillä, ovat erityisen alttiita apinarokolle juurikin koronan jo useampaan kertaa sairastaneet (siis ne, jotka ovat yhä toistuvien koronatartuntojen jäljiltä hengissä)...yhdistelmä immuunipuolustusta nakertavaa ja pitkäaikaisoireita aiheuttavaa koronaa ja tappavaa ja hitaasti leviävää apinarokkoa on oikeastaan miltei pahin mahdollisin skenaario.

Mutta ei tässä mitään. Tyhmä kansa saa, mitä haluaa, eikä tule taaskaan tajuamaan yhtään mitään tästäkään, ainoastaan kärsimään ja kuolemaan. Sitä saa, mitä tilaa ja darwinismi kukoistakoot. Valitettavasti vain monet fiksut ja itseään suojaamaankin pyrkivät ihmiset voivat sairastua tahtomattaan apinarokkoon, koska itämisaika on pitkä ja tartunta voi tulla esim. lapsen koulusta kotiin. Missään kohtaa ei THL ja STM yms. tule kantamaan vastuuta tästäkään asiasta, vaan jatkaa vähättelyään ja valehteluaan, jota typerä kansa tietenkin uskoo, koska on uskonut tähänkin asti (esim. maskeja ei kukaan enää käytä vaikka korona riehuu pahempana kuin koskaan ennen).

Ei siinä mitään. Sitä saa, mitä tilaa.

Mutta älkää sitten sanoko, ettei teitä taaskaan muka varoitettu. Kyllä varoitettiin, ette vain halunneet kuunnella.

1 kommentti: