28. heinäkuuta 2022

Twitterissä ei saa kertoa totuutta ryssistä(kään)

Twitter rajoitti taas tiliäni, koska kerroin totuuden ryssistä ja siitä, mitä kaikille ryssille pitäisi tehdä. Tämä sen jälkeen, kun kyseiset saastaiset ryssät olivat jakaneet netissä videota (ja vieläpä pyytäneet siitä rahalahjoituksia), missä kiduttavat ukrainalaista sotavankia ja mm. kastroivat hänet. Eipä yllätä. Näinhän on aiemminkin käynyt, kun kerroin vähän totuuksia coviooteista ja koronaviruksesta, tuolloin tuli 7 päivän kirjoituskielto. Lienee selvää, ettei Twitterissäkään voi toimia, jos haluaa kertoa totuutta asioista. Ryssänbotit ja coviootit voivat toki vapaasti toimia Twitterissä ilman ongelmia. Eipä eroa Facebookista siis mitenkään.

No, eipä tässä vielä kaikki. Twitter siis nimenomaan RAJOITTI tiliäni. Kun totesin, että en tuollaisessa paskapuljussa viitsi enää tiliäni omalla nimelläni pitää ja yritin poistaa Twitter-tilini kokonaan, Twitter ilmoittikin, että tili onkin nyt sitten JÄÄDYTETTY (pysyvästi?). Eli siis kun tili on rajoitettu ja sitä yrittää poistaa, koska ei halua moisessa paskalafkassa enää olla esillä, niin sitten Twitter koventaakin sanktiota ja jäädyttää koko tilin!

No, eipä tässäkään vielä kaikki. Yritin nimittäin tietenkin siis sulkea tuota tiliä ja kirjautua ulos laitteillani, jotka ovat sinne sisäänkirjautuneet. Ei onnistu. Tiliä ei voi sulkea eikä siltä uloskirjautua, jos se on jäädytetty!

En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa...veikkaan, että taustalla on se, että Twitter estää näin ihmisiä poistumasta palvelustaan ja voi ylläpitää illuusiota suuresta käyttäjämäärästä ja suosiostaan, kun kaikki kriittisesti sinne suhtautuvat pakkopidetään jäseninä, eikä heidän anneta poistaa esim. jäädytettyjä tilejään. Mahtavatkohan Twitterin osakkeenomistajat tietää, että Twitter toimii tällä tapaa ja mitähän esim. EU:n tietosuojaviranomaiset tuumaavat ajatuksesta, että henkilö ei voi poistaa tietojaan palvelusta?

Pientä naurua aiheuttaa kyllä se, että tilini lähti Twitterin mukaan mukamas tuosta postauksesta tuolla lopputuloksella...mutta...

Tästä postausketjustani Twitterillä ei ollut mitään pahaa sanottavaa...eikä sitä poistettu, eikä siitä tullut mitään ilmoitusta, huomautusta, varoitusta tms. se on Twitterin mukaan ihan ok siis?

Twitterissä oli toki mielenkiintoista seurata esim. covid-19 järkevästi kirjoittavia ihmisiä ja asiantuntijoita, jotka eivät mediassa saa huomiota, mutta koska ko. seuraamieni henkilöiden listat ovat tietenkin minulla tallessa (koska osasin odottaa tämmöistä vilunkia Twitterin toimesta), niin etenkin tärkeimpien heistä kirjoitusten seuraaminen onnistuu jatkossakin ongelmitta tekemättä tiliäkään, etenkin, kun käyttää esim. Breakthrough Twitter Login Wall -lisäosaa...tietenkin esim. uBlock Origin -lisääosalla, jottei Twitter vahingossakaan saa mainostuloja siellä käymisestä LOL. Twitteriin voi toki helposti tehdä pseudonyymin nimen jolla jatkaa kirjoittelua ja seuraamista etenkin koronan ja ME/CFS sairauden tiimoilta, kuten olen pitänyt Facebookissakin tuota varten yhtä tiliä. Järkevään keskusteluun ja mielipiteiden ilmaisuun ei sielläkään kannata ryhtyä, se on jo nähty.

Vanhassa vara parempi: Kirjoitan jatkossakin blogiini ja sen sisällön saa varmuuskopioista helposti siirrettyä muualle jos Googlekin päättää alkaa sikailemaan ja sensuroimaan minua.

Erästä turkulaista pultsaria lainaten: Minä en vaikene!
PS. En kiusallanikaan poista linkkiä Twitter-tiliini pikalinkeistäni, jotta ihmiset saavat nähdä jatkossakin, miksiköhän kummassa en siellä enää ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti