12. heinäkuuta 2022

Kulttuurimarxismi - videokanava

Perustin uuden kanavan Bitchuteen, sen nimi on kulttuurimarxismi. Kanavan esittely:

Tämä kanava kertoo, mikä on kulttuurimarxismi ja miten se vaikuttaa yhteiskunnassamme (ja ylipäätään länsimaissa). Kulttuurimarxismi on SUURIN JULKINEN SALAISUUS, josta ei haluta puhua, koska se vastaa liian moneen kysymykseen liian hyvin. Kulttuurimarxismi vastaa erinomaisesti kysymykseen siitä, mistä kummassa kaikki tämä ihme sekoilu ja muu epäloogisuus johtuu...miksi esimerkiksi mukamas naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavat kannattavat islamisaatiota, joka rajusti loukkaa naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia...miksi esimerkiksi ympäristönsuojelua ajavat vihreät vastustavat puhdasta ja turvallista ydinvoimaa, joka mahdollistaisi mm. alhaisemmat CO2 päästöt mitä aurinkoenergia tai tuulivoima...miksi esimerkiksi miesten ja perheen asemaa loukataan mielipuolisella lainsäädännöllä jne. jne. Kulttuurimarxismi selittää myös sen, miksei moista hulluutta ole esimerkiksi itäisessä Euroopassa tai Venäjällä, vaan ainoastaan ns. länsimaissa.

Kun ymmärrät, mitä kulttuurimarxismi on ja mihin ja miksi se tähtää, koet sellaisen valaistumisen, että et ole elämässäsi sitä kokenut ja ymmärrät välittömästi, miksi yhteiskunnassamme tapahtuu sitä mitä tapahtuu! Se, mitä ympärillämme tapahtuu, EI OLE SATTUMAA VAAN SUUNNITELMAA, jota kulttuurimarxistit toteuttavat. Ja se suunnitelma on jo hyvin pitkällä. Kun ymmärrät tämän, silmäsi aukeavat tavalla, jota on mahdotonta edes selittää...

Tämä kanava on useampia kertoja poistettu Youtubesta, koska kulttuurimarxistit eivät halua tulla paljastetuiksi. Kulttuurimarxismi voi onnistua vain, jos sitä ei paljasteta ja nimetä, siksi tieto ja tiedon jakaminen kulttuurimarxismista on pahinta, mitä kulttuurimarxistit tietävät ja kulttuurimarxistit koettavat kaikin tavoin vaientaa tämänkin kanavan. Ole myös varovainen, kulttuurimarxistit ovat itse tehneet disinformaatiota sisältäviä videoita ja kanavia mm. Youtubeen ja ovat mm. manipuloineet wikipedian artikkeleita koskien kulttuurimarxismia, yrittäen tätenkin peitellä itseään ja omia tavoitteitaan ja keinojaan, eli totuutta siitä, mitä kulttuurimarxismi on...tämä kanava kertoo totuuden heistä, muista kanavista ja videoista en voi mennä takuuseen.

Toivottavasti jaat tämän kanavan ja kerrot siitä ystävillesikin, jotta hekin saavat tietää yhteiskuntamme suurimman julkisen salaisuuden.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti