1. helmikuuta 2016

TAAS suvakit koettavat sensuroida minut ulos Facebookista!

Ei ehtinyt viime sensuurikerrasta vierähtää kuin kolmisen viikkoa, kun taas on sensuurin yritys päällä Facebookissa! Onneksi tällä kertaa se jäi vain yritykseksi. Tällä kertaa suvakit leimasivat kirjoituksiani roskapostiksi ja koettivat saada sitä kautta Facebook-tilini suljettua...tällä kertaa ei onnistunut, mutta ehkä ensi kerralla onnistuu, kun kymmenet, jos eivät sadat suvakit hyökkäävät organisoidusti samaan aikaan ja ilmiantavat kaikkia mahdollisia julkaisujani roskapostina, niin Facebookin botti voi reagoida automaattisesti tuhoisin seurauksin...


Helvetti että nämä suvakit kuvottavat minua! Miten ihminen voi olla noin alhainen? Millainen hirviö vastustaa sananvapautta? Miten sairas olento tehtailee tekaistuja ilmiantoja toisesta? Kuinka pahasti voi ihmisellä päässä viirata, kun pitää koettaa roskapostitoimintojakin käyttää minun sensuroimiseksi? Suomessa on ilmiselvästi suuri lauma ihmisoikeuksia vastustavia paskiaisia, jotka järjestelmällisesti hyökkäävät likaisin keinoin niitä vastaan, jotka haluavat vain kertoa mielipiteensä julki!

Älkää olko huolissanne, arvoisat sananvapautta vastustavat suvakit! Koska TE vastustatte ihmisoikeuksia, minä tulen pitämään kyllä huolen, jos vaan tilaisuus sallii, että TEIDÄN ihmisoikeutenne poljetaan maan rakoon ja jokainen teistä saatanan mulkuista pistetään savupiipun kautta pihalle tästä maailmasta. TE, jotka ette hyväksy muille ihmisille perustavaa laatua olevia ihmisoikeuksia ja rikotte niitä vastaan, ette ole itse oikeutettu ko. oikeuksien suojaan (ainakaan, jos se minusta on kiinni). Turha parkua sitten, kun saatte, mitä olette ansainneet. Kunnioittakaa toisten sananvapautta ja muita ihmisoikeuksia, niin teidänkin vastaavia oikeuksia voidaan kunnioittaa, ei muuten!

Aikaisemmat Facebook-sensuuritapaukseni voitte lukea täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti