11. helmikuuta 2016

Uusi pankkitili on nyt avattu ja Bitcoin-lompakkokin luotu!

Piti sitten avata uusi tili ihan säästöjäni varten ja otinpa samalla uuden Bitcoin-osoitteenkin, kun viranomaiset jäädyttivät tilini vainotessaan minua tällä kertaa rahankeräysrikoksestakin. Mutta, ähäkutti, enpä pistä tilinumeroa, tahi Bitcoin-osoitettani julki mihinkään avoimeen paikkaan julkisesti suoraan saataville, joten gestapo ei voi ruikuttaa mistään keräämisestä mitään. Saahan ihmisillä pankkitilejä ja Bitcoin-osoitteita olla hyvänen aika ja pakkohan uutta aukaista, kun kerran nämä mulkut menivät ja sulkivat minulta yhden.

Nyt kun poliisi on suorittanut talven "Janssoninkiusauksensa", niin voisitteko te mennä taas vaihteeksi sitä kaapumiestä, mopopoikia ja alle viiden euron pitsoja jahtaamaan jooko, kun noi oikeat rikokset (esim. sotarikollisten kiinniottamiset jne.) tuntuvat olevan aivan ylivoimaisia teille kerran ratkottavaksi. Vaihtelu virkistäisi varmaan siellä possumunkkien ja donitsien lomassa, eikös, häh? Vai eikö teillä vaan ole ns. munaa sanoa vastaan esimiehillenne, jotka pistävät tietä tämmöisiin järjettömiin ajojahteihin kerta toisensa jälkeen?

Ja tiedoksi ilmiannon tehneelle suvakille: Teidän nimenne on nyt minun tiedossani. Odotan mielenkiinnolla teidän kohtaamistanne. Uskon, että siitä tulee suorastaan kirjaimellisesti aivoihinne ikuisiksi ajoiksi painuva kokemus! :) :) :)

1 kommentti:

  1. https://about.holvi.com/fi/free-online-store/?utm_campaign=f3Vbvh&utm_medium=footer&utm_source=holvi-shop&utm_content=7829

    Tässä on ihan oiva keino myydä vaikka kuvaa missä lukee kiitos tuesta.
    voi kyhätä sen vaikka paintillä :)

    VastaaPoista