16. helmikuuta 2016

TAAS FACEBOOK-SENSUURIA - ei tälle vainolle voi kuin nauraa!


Ehdin juuri kirjoittaa edellisestä vainostani pari päivää sitten, eikä siitä seurannut 3 vrk bännini ehtinyt edes loppua vielä, kun Facebook iski jo uuden 3 vrk bännin päälle! Ja mistä tällä kertaa?

KUULEMMA SEKSUAALISEN SISÄLLÖN JAKAMISESTA AIKAJANALLANI!

Mitä sitten julkaisin? No jaoin
MV-lehden jutun, jossa kerrottiin uimahallissa altaaseen kusevasta matusta ja näytettiin tästä tapahtumasta suttuinen kuva, jossa ei edes ko. matun silvottu tynkäkulli näy millään muotoa! Ja huomatkaa, että siinä jakamassani jutussa ei edes ko. kuvaa näkynyt, vaan ko. kuva löytyi vain ja ainoastaan ko. linkin takaan MV-lehden sivuilta!


Tämä Facebookin sensuuri menee jo niin naurettavuuksiin, että ei tälle voi kuin nauraa! Älypuhelimen tietoturvasta kertova juttu on "seksuaalista sisältöä", kuten myös juttu, jossa kerrotaan matusta, joka kusee uimahallin altaaseen, on "seksuaalista sisältöä". Ei jumalauta nyt oikeasti, ei tälle sensuurille voi enää kuin nauraa! Suvakit ja jutku-zucke taitavat olla todella peloissaan ja epätoivoisia, kun tämmöisiin mielettömyyksiin jo sortuvat. Syytäkin on olla, sen myönnän kyllä.

Oikeasti, painukaa jo vihdoin ja viimeinen helvettiin tuolta Facebookista! Facebook on täysin mädätetty ja sananvapautta vastustava palvelu, jonka juutalainen omistaja repii miljardeja euroja joka vuosi tuosta palvelusta myymällä asiakkaiden yksityisiä tietoja surutta mainostajille (ja ei, ei ole antamassa niitä hyväntekeväisyyteen). Vastineeksi yksityisyytesi varastamisesta Facebook ei edes salli avointa keskustelua mistään tärkeästä asiasta! Kannattaako tuollaista paskapalvelua tukea ja antaa sinne tietojaan, kun lopputulos on tuollainen? Siirtykää tekin sensuurivapaaseen VK:hon kirjoittamaan, täältä löydätte minun profiilini ja täältä löytyy mamutusmokutukseen liittyvä keskusteluryhmä ko. palvelusta, sekä täältä kulttuurimarxismiin liittyvä keskusteluryhmä ko. palvelusta. Älkää haaskatko aikaanne enää tuolla Facebookissa.

Aion jatkossa keskittyä kirjoittamaan pääasiassa VK:hon ja jättää tuon paskapuljun sillensä. Minulla on Facebookissa muutama ylläpitämäni ryhmä, joista etenkin yhden, "cfsfinland", ylläpitoa minun pitää kuitenkin vielä jatkaa, koska kyseessä on vertaistukiryhmä vakavasti sairastuneille ihmisille. Nyt minulle riittää tuo paska. En aio enää suoda suvakeille mielihyvää siitä, että saavat minun postauksiani sensuroitua tai minulle kirjoituskieltoa loputtomilla ilmiannoillaan ja yritän houkutella mahdollisimman monta muutakin ihmistä siirtymään helvettiin tuolta Facebookista.

2 kommenttia:

  1. Minua on jo pidempään ihmetyttänyt miksi sinä ja nwohavaintoja ym. vastamedia on Facebookissa isoveljen lähimmässä somessa, vaikka vastustatte tätä urkintataloutta.

    VastaaPoista
  2. Seuraavaa ehdottaisin Markukselle:

    Vaihda Facebookissa käyttämääsi kieltä vaikka englanniksi (tai mieluummin joksikin hieman harvinaisemmaksi kieleksi, jos sellaista osaat). Tällöin uskoakseni (uskoakseni, koska varmaa tietoa minulla ei valitettavasti asiasta ole) valittajat joutuvat skribaamaan valituksensa sinusta Facebookiin sillä kielellä, jota käytät (ilman että he välttämättä edes tietävät, mikä se on), jos haluavat, että valituksella on vaikutusta johonkin. Jos kieli on esim. saksa tai espanja, heittänevät Facebookissa vesilintua valittajan, joka lähestyy heitä på finska, sananvapauden rajoittamisyrityksille.

    Yllä sanottu perustuu ”mutu-tietoon” ja muualta kuultuun. Saattaa silti olla ainakin kokeilemisen arvoista.

    VastaaPoista