20. helmikuuta 2016

Haastan kaikki talkoisiin jakamaan tilinumeroaan netissä

Viranomaisethan epäilevät minua rahankeräysrikoksesta ja ovat jäädyttäneet pankkitilini, koska jaoin netissä tilinumeroni. Kenenkään muun jakaessa oman tilinumeronsa netissä poliisi ei ole tähän päivään mennessä epäillyt mitään rikosta tapahtuneeksi ja haluaisin tämän nyt tuoda konkreettisesti esille:

Haastan kaikki talkoisiin laittamaan nettisivuilleen, blogiinsa, Facebookkiin, Twitteriin, Instagrammiin ja kaikkialle mahdollisiin paikkoihin oman tilinumeronsa (IBAN-muodossa)!

Pelkkä tilinumero, ei mitään muuta! Voitte helposti tehdä nettipankissa uuden tilin parilla klikkauksella ja laittaa sen numeron julki, joten omaa "oikeaa käyttötiliään" ei tarvitse valjastaa tähän kepposteluun. Kun olette em. tehneet, pistäkää minulle sähköpostitse linkki siitä, missä tämä paljastus sijaitsee ja mieluusti vielä oman nimenne ja kotipaikkakuntanne (tai suoraan kuvankaappaus em. asioista). Kun sitten olen saanut noista otettua kuvankaappaukset, tulen toimittamaan ne kaikki poliisille ja katsotaan, ryhtyykö Suomen poliisi tutkimaan, syyttäjä syyttämään ja oikeuslaitos tuomitsemaan kymmeniä tai satoja suomalaisia tästä "rikoksesta". Veikkaampa, että eivät tule. Mistä taas herää kysymys, että miksi sitten ryhtyvät, kun minä jaan tilinumeroni?

Tämä tempaukseni muistuttaa aikaisempaa linkinjakamishaastettani, jonka seurauksena poliisi sai sitten 48 muuta linkin jakanutta tietoonsa ja kuten arvata saattaa, heitä ei tähän päivään mennessä epäillä mistään rikoksesta, eikä tulla epäilemään, eikä tulla syyttämään, eikä tuomitsemaan mistään. Näin "yhdenvertaisesti" kansalaisia kohdellaan Suomen viranomaisten ja oikeuslaitoksen toimesta.

Eli eikun jakamaan vaan! Ja jakakaa tätä postausta eteenpäin ihan helvetisti kaikkialla, jotta mahdollisimman moni innostuu lähtemään mukaan tähän "kepposteluun" ja voimme taas kerran aukottomasti osoittaa, että laki ei ole Suomessa sama kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ei kannata porukan lähteä tekemään tuollaista.

    VastaaPoista
  2. en aio osallistua. Upotkoon pelle jansson yksin.

    VastaaPoista