15. helmikuuta 2016

JÄLLEEN Facebook-sensuuri niskassa! Aivan mielipuolista!


Eipä kerinnyt viimeisestä sensuurin yrityksestä kulua kuin pari viikkoa ja viimeisestä onnistuneesta sensuurista alle kuukausi, kun TAAS ON FACEBOOK-SENSUURI NISKASSANI, eli 3 vuorokauden kirjoituskielto!!!

Aikaisemminkin suvakit ovat ilmiannoillaan onnistuneet minut kirjoituskieltoon perusteettomasti saamaan, kuten tämätämätämätämä ja tämä esimerkki hyvin kertoo. Facebook on täysin suvakkien mädättämä pulju, jonka perustaja, juutalainen Mark Zuckerberg lupasikin taannoin Merkelille, että Facebook kitkee "kaiken suvaitsemattomuuden" pois palvelustaan, ts. kieltää keskustelun mm. mamutusmokuilun "lieveilmiöistä". Aivan mielipuolista tuo Facebookin sensuuri ja yritykset tukahduttaa kaikkea keskustelua mamutusmokutuksesta sivuillaan!

Mistä sensuuri nyt iski ja kirjoituskielto kolmeksi päiväksi rapsahti? No tästä taustakuvastani, johon kokosin ilmeisesti liiankin tehokkaasti yhteen suomalaisen mamutusmokutuskompleksin ja sen vaikutukset havainnollistavalla tavalla:


Oikeasti, painukaa jo vihdoin ja viimeinen helvettiin tuolta Facebookista! Facebook on täysin mädätetty ja sananvapautta vastustava palvelu, jonka juutalainen omistaja repii miljardeja euroja joka vuosi tuosta palvelusta myymällä asiakkaiden yksityisiä tietoja surutta mainostajille (ja ei, ei ole antamassa niitä hyväntekeväisyyteen). Vastineeksi yksityisyytesi varastamisesta Facebook ei edes salli avointa keskustelua mistään tärkeästä asiasta! Kannattaako tuollaista paskapalvelua tukea ja antaa sinne tietojaan, kun lopputulos on tuollainen? Siirtykää tekin sensuurivapaaseen VK:hon kirjoittamaan, täältä löydätte minun profiilini ja täältä löytyy mamutusmokutukseen liittyvä keskusteluryhmä ko. palvelusta, sekä täältä kulttuurimarxismiin liittyvä keskusteluryhmä ko. palvelusta. Älkää haaskatko aikaanne enää tuolla Facebookissa.

Aion jatkossa keskittyä kirjoittamaan pääasiassa VK:hon ja jättää tuon paskapuljun sillensä. Minulla on Facebookissa muutama ylläpitämäni ryhmä, joista etenkin yhden, "cfsfinland", ylläpitoa minun pitää kuitenkin vielä jatkaa, koska kyseessä on vertaistukiryhmä vakavasti sairastuneille ihmisille. Nyt minulle riittää tuo paska. En aio enää suoda suvakeille mielihyvää siitä, että saavat minun postauksiani sensuroitua tai minulle kirjoituskieltoa loputtomilla ilmiannoillaan ja yritän houkutella mahdollisimman monta muutakin ihmistä siirtymään helvettiin tuolta Facebookista.

2 kommenttia:

  1. eristäydy vain sinne marginaaliseen paskamediaasi luuseri!

    VastaaPoista
  2. Mielestäni ei kyllä kannattaisi antaa suvakeille periksi. Ei ole suuri vaiva julkaista Facebookissa samoja juttuja kuin muualla. Voit myös koittaa kirjoittaa totuuksia objektiivisemmasta näkökulmasta ilman pilakuvia ja liiallisia yleistyksiä. Sittenpähän nähdään, että sensuroiko Facebook ihan asiallisestikin kirjoitetut maahanmuuttokriittiset jutut. Jos sensuuri silti iskee, niin asiasta voisi saada jutun johonkin lehteenkin jopa (edellyttäen, että on täysin asiallisesti kirjoitettu)

    VastaaPoista