29. joulukuuta 2015

Suvakkien harjoittama vaino - "Se parempi vaino"


Surkuhupaisaa, miten useasti ne ihmiset, jotka esittäytyvät joka paikassa suvaitsevaisina, ihmisten perusoikeuksia (sananvapaus, jne.) puolustavina, fiksuina, hyvinä ihmisinä, usein ovatkin ITSE de facto niitä kaikkein suvaitsemattomimpia ja haluavat kieltää kaikki perusoikeudet niiltä, jotka "omaavat väärät mielipiteet". Käänteisesti, yleensä ne ihmiset, joita nämä "suvakit" pitävät "rasisteina", "natseina" ja "suvaitsemattomina", tms. ovat yleensä juurikin kaikkein suvaitsevaisempia ihmisiä, eivätkä halua rajoittaa kenenkään sananvapautta, eivät edes suvakkien!

Tähän suvakkien toimintaan on ilmeisesti kaksi syytä:
  1. Nämä mukasuvaitsevaiset ovat yksinkertaisesti aivan uskomattoman epäloogisia ja tyhmiä, eivätkä tajua näinkään räikeätä ristiriitaa (ns. kognitiivinen dissosanssi) omassa käytöksessään. Hyvin mahdollista, kun ottaa toki huomioon, mitä kaikkea muuta ilmiselvää faktaa he eivät kykene ymmärtämään (esim. mamujen tekemien raiskausten määrä per kapita vs. suomalaisten tekemien raiskausten määrä per kapita; islamisaation edistäminen, vaikka islam vihaa ja alistaa naisia, homoja, muita vähemmistöjä jne.).

  2. Nämä suvakit ovat kulttuurimarxisteja, jotka tietoisesti harrastavat doubletalkia, sumutusta, kusetusta, eivätkä todellisuudessa ole mitään suvaitsevaisia ja ihmisoikeuksista välittäviä ihmisiä lainkaan. He vetoavat sananvapauteen kun haluavat ulostaa omia hulluja ajatuksiaan, mutta kun joku muu esittää päinvastaisia ajatuksia, he vaativat niitä sensuroitaviksi ja niiden sanojia rangaistavaksi. He haluavat kommunistista totalitarismia Suomeenkin ja jokainenhan toki tajuaa, että kommunismissa sananvapautta ei ole.

Miksi otan tämän asian nyt puheeksi?

Siksi, että suvakit ovat joutuneet tehostamaan tätä alhaista, törkeää vainokampamjaansa, koska tosiasiat ovat yhä pahemmin heitä vastaan. He eivät voi vedota tosiasioihin, eivätkä käydä niistä tehdyistä loogisista johtopäätöksistä keskusteluja, koska silloin he häviävät ne armotta. Faktat ovat heitä vastaan. Mm. Halla-ahon ennustukset matuvyörystä ja sen seurauksista ovat toteutuneet kohta kohdalta. Pelot raiskausvyörystä ovat osoittautuneet täysin paikkaansa pitäväksi. Suvakit ovat väärässä ja nuivistit oikeassa ja kun tämä fakta on käymässä päivä päivältä kiistattomasti toteen, suvakkien on PAKKO vaihtaa taktiikkaansa ja keskittyä ad hominem -tyyppisiin hyökkäyksiin epätoivoissaan.

Aivan viime aikoina tilanne on pahentunut entisestään. Suvakit avoimesti kertovat ja ylpeilevät sillä, että saavat hankittua ihmisille potkuja työpaikoilta, ottamalla sinne yhteyksiä ihmisistä, joista he eivät pidä. Näinhän minullekin tehtii jo vuosia sitten ja eräs toinen "nuivisti" joutui samanlaisen iskun kohteeksi aivan hetki sitten, hänkin osasi vastata siihen asianmukaisesti. Myös poliisit ovat joutuneet tämmöisen vainon kohteeksi ja heitäkin siirretään toisiin tehtäviin, koska heidän kirjoituksiaan ilmiannetaan suvakkien toimesta. Suvakit myös uhkaavat suoraan tappaa "väärin ajattelevia", kuten tämä PAM-liiton valtuuston jäsen. Suvakit myös yrittävät leimata muilla tavoin ihmisiä rasisteiksi tms. ja levittää heistä ja heidän näkökannoistaan yleensä täysin vääriä tietoja eteenpäin. Tässäkin eräs tuore vainoamistapaus, jossa SPR:n työntekijät ryhtyvät ilmiantojen kautta vainoamaan "väärin ajattelevaa". Myös "Case Mäntylahden" voi niputtaa samaan sarjaan: Yritys mustamaalata minua törkeästi netissä, koska Ossi Mäntylahti on suvakki, joka ei pysty asiaperustein asiasta keskustelemaan, tosiasioiden ollessa häntä vastaan. Samanlaista on myös minuun kohdistettu vaino suvaitsevaisten "Rasmus Facebook-ryhmässä", ks. alla:


Suvakit tehtailevat jatkuvasti perättömiä ilmiantoja myös ihmisten Facebook-kuvista ja profiileista, yrittäen saada Facebookin sulkemaan niitä, esimerkiksi alla yksi tämmöisen toiminnan tulos (yritys saada tilini Facebookissa suljettua ilmiantamalla se valetilinä), joka minulle tuli silmilleni taas kerran:


Otan myös toisen, minusta vielä törkeämmän, esimerkin suvakkien harjoittamasta ilmiantovainosta ja eristämisyrityksistä:

Pidän Facebookissa tuki- ja inforyhmää sairastamastani SEID-oireyhtymästä. Eräs suvakki pärähti äskettäin ko. ryhmään ja alkoi jauhaa siellä siitä, miten hirveä rasisti jne. tms. yms. olen ja vaati, että minut potkaistaan pihalle ko. ryhmästä. En viitsi postata tähän tarkalleen, kuka hän on ja mitä hän sanoi, koska ko. ryhmässä käsiteltävät asiat pidetään salaisina, mutta sen voin paljastaa, että hän työskentelee Yleisradiolla (yllätysyllätys). Joka tapauksessa viesti oli selvä: Minä en saisi osallistua vakavasta sairaudesta kärsivien vertaistuki- ja inforyhmäänkään, koska olen "rasisti"!

Ajatelkaa nyt jumalauta, mitä törkeyttä! Siis ihminen ei saisi suvakkien mielestä kuulua, eikä siis saada tukea, apua, eikä neuvoja, eikä saisi jakaa tukea, apua ja neuvoja muille vakavasti sairastuneille ihmisille, koska hänellä on jostain muusta asiasta X "väärät mielipiteet"!!! En tiedä, saako suvakkien mielestä tämmöisiä "vääriä mielipiteitä" omaava ihminen saada sitten edes hoitoa sairaalassa vakavaan sairauteensa, vähän tuntuu siltä, että sitäkään ei saisi ihmiselle antaa, jos hänellä on "väärät mielipiteet" jostain. Oikeasti, eikö mikään ole pyhää enää? Sairailta ihmisiltäkin pitää viedä vertaistukiryhmät väärien mielipiteiden vuoksi? Nyt jumalauta herätkää! Ja hävetkää suvakit! HÄVETKÄÄ!

Tiedän faktana, että minulta on evätty pääsy useisiin Facebook-ryhmiin, mm. ko. sairauteen liittyviinkin tai muihin, jossa ei puhuta mitään mamutusmokutukseen viittaavaakaan, vain siksi, että minulla on "väärät mielipiteet". Minua ei ole päästetty edes ryhmiin jäseniksi, joten perustelu "No sä et osaa käyttäytyä siellä" ei edes teoriassa ole mahdollinen. Kyse on nimenomaisesti vainosta, syrjinnästä ja nimenomaan suvakkien johtamasta, järjestelmällisestä sellaisesta. Enkä minä ole ainut, en todellakaan. Toiminta on laajamittaista ja järjestäytynyttä suvakkien harjoittamaa vainoa, jolla on selvä tavoite: Eristää "väärin ajattelevat" ihmiset ja saada mahdollisimman paljon ns. paskaa heidän niskaansa.
Suvakit käyttävät myös paljon viranomaisia vainonsa välineinä:

Suvakit eivät usein halua liata omia käsiään ja hukata aikaansa, joten he valjastavat demlaantuneen oikeusjärjestelmän ja läpimädät poliisivoimat uhrinsa kimppuun. Se onkin tehokasta ja toimii kuin DDR:ssä STASIn ilmiantolinjat aikoinaan:"Väärin ajatteleva" pistetään heti hirveään viranomaismyllytykseen ja tuomiolle. Ja ilmiantoja tehdään kasapäin, aina lisää ja lisää, jotta rumba pysyy jatkuvana vyörynä uhrinsa päällä, aiheuttaen stressiä, taloudellista vahinkoa ja mieluusti vielä tuoden lisää "ammuksia" esimerkiksi työnantajille ilmiantoihin ("Teidän rasistityöntekijänne on nyt tuomittu rikollinen jne.").

Esimerkiksi minun linkkikiihotukseni lähti poliisin papereiden mukaan liikkeelle siitä, että Raimo Peltonen -niminen suvakki (ilmeisesti Porista) lähetti asiasta ilmiannon nettikyttä Jarno Saariselle. Pieni asia, joka sittemmin on paisunut valtavaksi vyöryksi viranomaisahdistelua, vainoa ja viranomaisten väärinkäytöksiä. Ja lisää on varmasti tulossa maailmanloppuun asti. Se ei lopu, siitä voitte olla varma.Sananvapaus kuuluu kaikille, jos laki muuta sanoo, laki on väärässä!

On täysin turha selitellä, että "lakia pitää noudattaa" ja "viranomainen vain tekee mitä sen pitää": Juuri näinhän asia oli DDR:ssä ja Neuvostoliitossakin, sekä on yhä esimerkiksi Kiinassa ja Pohjois-Koreassakin. Jokainen ihmisten mielipiteistä ilmiannon viranomaisille tekijä on ainakin minun silmissäni yhtä hirveä ihmisoikeusrikollinen, julma, törkeä ja raukkamainen ihminen, oli maa sitten DDR ja vuosi 1985, tai Suomi ja vuosi 2015. Kyse on aivan samasta asiasta, eli toisinajattelijoihin kohdistuvasta vainosta, vain seuraus eli viranomaisten siitä langettava rangaistus vaihtelee hieman.

Minusta on törkeää, alhaista, raukkamaista lähteä vainoamaan ketään minkään hänen mielipiteensä vuoksi millään tavalla. Ihmisillä tulee olla vapaus ilmaista omia mielipiteitään kaikista asioista, kunhan eivät toki niin tehdessään syyllisty petokseen ("En maksa sulle sovittua kauppahintaa, käytin vain sananvapauttani sanoa mitä haluan kun sovimme kaupasta") tai sellaisen valheen levittämiseen, joka voi aiheuttaa vastaavalla tavalla taloudellista vahinkoa sen kohteesta ("Lastentarhan työntekijänne on pedofiili", jos hän ei sitä oikeasti, todistettavasti ole). Sananvapauteen ei toki kuulu oikeus tulla kenenkään ikkunan taakse megafoonilla huutamaan tai marssia jonkun kotiin tai työpaikalle pitämään poliittista puhetta, tietenkin jokaisella on oikeus päättää oman omaisuutensa käytöstä parhaaksi katsomallaan tavalla ja valita, mitä haluaa siellä kuulla ja mitä ei.

Ei se tuon vaikeampaa ole. Tai ei ainakaan pitäisi olla. Ei ole mitään muttia. Se, että joku ei pidä jostain mitä sanot, tai joku voi loukkaantua siitä, ei ole mikään peruste mihinkään. Kuka tahansa voi loukkaantua mistä tahansa, joten jos me lähdemme sen perusteella kieltämään sanomisia, kukaan ei de facto voi sanoa kenellekään mitään. Se, että joku voi tehdä jonkun rikoksen (hakata jonkun, ryöstää jonkun, tappaa jonkun) sen perusteella, mitä joku sanoo, ei ole sekään mikään peruste kieltää mitään, koska rikoksia tehdään muutenkin ja vika on aina yksinomaan rikoksentekijän.

Mikäli Suomessa olisi todellakin sananvapaus ja Facebook jne. toimisi aina oikein, tässähän ei olisikaan mitään ongelmaa: Työnantajat nauraisivat räkäistä naurua moisista yhteydenotoista ja Facebook viittaisi kintaalle moisille ilmiannoille (ja ehkä sulkisivat suvakkien tilit väärien ilmiantojen tekemisistä). Valitettavasti emme kuitenkaan elä täydellisessä maailmassa. Työnantajat eivät piittaa lakipykälistä ja voivat erottaa tai jättää palkkaamatta ihmisen, koska pelkäävät firman mainetta tai, etenkin julkisella puolella, ovat itse suvakkeja ja haluavat vainota sananvapauttaan käyttäviä ihmisiä kaikin tavoin. Kun oikeuslaitoksemme on sitten täysin demlaantunut, eikä suurinosa ihmisistä edes tiedä oikeuksiaan tai uskalla puolustaa niitä, oikeusmurhat ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Facebookissa puolestaan ilmiantoja käsittelevät pääosin botit, eli automaattiset tietokoneohjelmat, jotka tietenkin tuppaavat tekemään virheitä, etenkin, kun samasta henkilöstä tulvii kymmeniä ilmiantoja Facebookin tukikeskukseen...usein suvakit käyttävät myös useita valeprofiileja voidakseen tehtailla entistä enemmän ilmiantoja, jotka vaikuttavat tulevan suureltakin joukolta ihmisiä. Virheiden ja oikeusmurhien riski on siis aivan todellinen ja voi pahimmaan viedä "väärin ajattelevalta" ihmiseltä sekä työpaikan, että sosiaaliset kontaktit.Mikä sitten avuksi?

  1. TIEDOSTA ASIA ja kerro siitä muillekin. Käännä pallo toisinpäin ja kysy, miksi suvakit eivät suvaitse erilaisia näkemyksiä ja vainoavat ihmisiä? Pidä huolta siitä, että asia saa julkisuutta ja suvakkien epätoivoinen mustamaalauskampanja tulee laajaan tietoisuuteen kaikkialle.
  2. Varaudu puolustamaan oikeuksia työpaikkaasi, sosiaaliseen mediaasi ja omiin mielipiteisiisi.
  3. Harkitse vaihtoehtoisia menetelmiä ja keinoja kommunikoida ja olla yhteydessä muihin.
  4. PUOLUSTA SANANVAPAUTTA KAIKIN KEINOIN, KAIKISSA TILANTEISSA, AINA. Kun näet tai kuulet jonkun joutuneen ongelmiin sananvapautensa käytöstä, osoita hänelle tukeasi julkisesti. Muista, että sinun ei tarvitse olla samaa mieltä siitä, mitä toinen sanoo, sinun kuuluu silti puolustaa hänen oikeuttaa sanoa se ääneen!
  5. YMMÄRRÄ, että jos et puolusta muiden oikeuksia, voimme pian olla tilanteessa, jossa ei ole enää mahdollista puolustaa sinunkaan oikeuksia mihinkään sinulle tärkeään asiaan. Se, että sinä et ole vielä vainon kohteena, ei ole mikään peruste olla tekemättä asialle mitään.
Onneksi toki vaihtoehtoja Facebookille on: VKMinunsomeFaceuniDiaspora, jne. Sinne voi mennä ja perustaa omat ryhmät. Ongelmana toki on sosiaalisessa mielessä se, että siellä ei ole paljon ihmisiä. Monelle Facebook on pääasiallinen kanssakäymismuoto ja sosiaalisten suhteiden hoitamisen muoto. Etenkin vakavasti sairaille ihmisille, jotka eivät fyysisesti pysty lähtemään tapaamaan muita ihmisiä, Facebook ja muut vastaavat, ovat tärkeitä ja jos pääsy niihin estyy tai rajoittuu suvakkien mustamaalaus- ja ilmiantokampajan vuoksi, lopputuloksena on inhimillinen katastrofi.Lisäystä 30.12.2015 klo 01:18:
Mitä minä sanoin? Mitä minä juuri äsken sanoin ja mistä kerroin? HAHHAHAHAHAAHAHAHA! Minun piti eilen, tämän blogijulkaisuni julkaisun jälkeen tunnistella pärstöjä Facebookissa, koska joku suvakkimädättäjä oli ilmiantanut tilini "valeprofiilina" ja tilini siellä oli lukittu! Tänään minun piti puolestaan antaa Facebookille puhelinnumeroni, koska taas joku suvakkimädättäjä oli ilmiantanut tilini "valeprofiilina" ja tilini oli lukittu! Sen jälkeen Facebook iski minulle 24h kirjoituskieltoa tästä hupaisasta pilakuvasta, jonka tuhannet, jos eivät miljoonat muut ihmiset ole postanneet Facebookkiinsa - eivätkä ole mitään bännejä siitä saaneet:


Kaikki edellä mainitsemani todistaa kiistattomaksi tosiasiaksi sen, että suvakkimädättäjät tehtailevat perättömiä ilmiantoja ja koettavat saada mm. suljettua ihmisten käyttäjätilejä, aiheuttaakseen näille ongelmia ja mielipahaa! Juttuni taisi osua ja upota oikein erityisen hyvin, koska suvakit ryhtyivät välittämästi massiiviseen kostoiskuun minua kohtaan! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti