3. joulukuuta 2015

Tulkaa tekin Helsinkiin mielenosoitukseen 6.12.!

Helsingissä järjestetään sunnuntaina 6.12, eli itsenäisyyden muistopäivänä, ainakin kaksi merkittävää mielenosoitusta. Tilanteen ollessa maassamme mikä se on, olisi syytä pyrkiä käyttämään myös näitä laillisia ja rauhanomaisia keinoja vaikuttaa asioihin ja näyttää voimaamme kaikille maamme mädättäjille. Odotettavissa on ennätysyleisö ja tunnettuja puhujia! Niin ja tietenkin minä, vaikka en lavalle pääsekään puhumaan (tällä kertaa ainakaan, heh).

 • Itsenäinen Suomi 2015 - on Kansalaistorilla (Kiasman, Musiikkitalon ja Eduskuntatalon välissä) tapahtuva tempaus, joka alkaa klo 13 jälkeen epävirallisesti ja varsinainen ohjelma on klo 14:00-17:30. Osallistujina "asian huippunimiä", Huhtasaari, Janitskin, Lokka, de Wit, Tynkkynen, jne. ja mukana myös valitettavasti epämääräistä mädättäjä-ainesta mm. Hommafoorumin puolesta. Tarkemman ohjelman voitte lukea täältä.
 • "Suomi turvalliseksi! Rajat Kiinni!" järjestää puolestaan klo 11:45 kynttiläkulkueen Havis Amandan patsaalta Narinkkatorille (Kampin bussiasemalta ylös ja rautatieasemalle päin 0m). Itse tapahtuma alkaa ja jatkuu klo 14 Narinkkatorilla, josta marssitaan klo 15 Hesperianpuistoon (erään matun raiskauksen tekopaikalle). 18:30 lähtee soihtukulkue Töölöntorilta sankarihaudoille. Mukana on "Rajat Kiinni!" lisäksi "Eroon EU:sta" -porukka ja teema pyöriikin ko. asioiden ympärillä.

Valitettavasti kyseessä on kaksi samaan aikaan tapahtuvaa, eli keskenään kilpailevaa mielenosoitusta. Tämmöistä hajaannusta ja sekasotkua ei toivoisi tapahtuvan. Tarkoituksen on ilmeisesti aiheuttaa hajaannusta ja mädätystä asian tiimoilta (lukekaapa "Varokaa vääriä profeettoja!" -kirjoitukseni). Asialle ei kuitenkaan nyt voi mitään. On joka tapauksessa parempi osallistua jompaan kumpaan, kuin ei kumpaankaan näistä tapahtumista. Luultavasti tuo "Itsenäinen Suomi 2015" on isompi ja "se" mielenosoitus, joten ehkä kannattaa suunnata sinne.

Olen itse menossa paikalle ja luultavasti tuohon "Itsenäinen Suomi 2015" mielenosoitukseen Kansalaistorille! Minut tunnistaa sikanaamarista tai valkoisesta suippolakista, jotka ehkä olette jos videoissanikin nähneet. Saatan toki myös olla paikalla ihan omalla rumalla naamallakin havaittavissa, joten koettakaa bongata ja tulkaa ihmeessä vaihtamaan kuulumisia! Aion myös kanniskella em. ylhäällä näkyvää kylttiä, siinä teille lisätunnistetta minun bongaamiseksi jos kiinnostaa.

Mutta, kuten jo sanoin, osallistukaa joka tapauksessa edes jompaan kumpaan mielenosoitukseen. Pääasia on, että tulette paikalle osoittamaan määrää ja voimaa mädättäjiä vastaan! Tämä voi olla viimeinen tilaisuutemme siihen, koska tämä maa on uppoamassa ja vauhdilla. Muistakaa ottaa vähintään yksi kaveri mukaan, pyrkikää toki repimään koko perhe paikalle tai mieluiten myös sen kaverinne perhe! Niin ja koirat sun muut kanssa mukaan ehdottomasti tuonne! Kaikki mukaan nyt vaan, jotka irti lähtevät, kerrankin!


PS. Suvakkihörhöt ovat uhanneet väkivallalla ko. mielenosoitusta, mutta voin luvata teille, että paikalle on nyt tulossa sellaista porukkaa ja siinä määrin, minä mukaanlukien, että suvakkihörhöt ovat nyt niitä, joiden on syytä pelätä, jos aikovat jotain ryhtyä touhuamaan meitä vastaan!

4 kommenttia:

 1. Mä tuun kanssa tuonne. Eipä tää asia tässä neljän seinän sisällä määkimällä enää paremmaksi muutu.

  VastaaPoista
 2. dan koivulaakso is the king3. joulukuuta 2015 klo 14.21

  sekopää janssoni tulee saamaan lättyyn ja kovaa :D

  VastaaPoista
 3. Minä ainakin kättelisin janssonia, kun se tuntuu niin ahdistuneelta. mutta halata en uskalla

  VastaaPoista
 4. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1449112838583.html

  "Kansalaistorilla aiotaan pitää Itsenäinen Suomi 2015 -mielenilmaus. Tapahtumaan on ilmoittautunut torstaiaamuun mennessä noin 270 henkilöä."

  "”Naisrauhan” puolesta

  Rajat Kiinni!- ja Erotaan EU:sta -kansanliikkeiden mielenosoitus alkaa Narinkkatorilla kello 14. Järjestäjät kertovat tapahtumien Facebook-sivuilla, että mieltä osoitetaan esimerkiksi oman rahan puolesta ja maahanmuuttoa ja globalisaatiota vastaan. Sivulla lukee myös ”Naisrauha takaisin”.

  – Tulemme jatkamaan tätä taistelua niin pitkään kunnes tavoitteemme on saavutettu, Erotaan EU:sta -kansanliikkeen perustamalla tapahtumasivuilla uhotaan.

  Torstaiaamuun mennessä tapahtumaan on ilmoittautunut kahdella eri tapahtumasivulla yhteensä noin 1200 henkilöä. Mielenilmaukseen on järjestetty bussikuljetus Turusta. Väki aikoo osallistua julkistamansa ohjelman mukaan myös Havis Amandalta Narinkkatorille kulkevaan kynttiläkulkueeseen puolilta päivin.

  Rajat Kiinni!- ja Erotaan EU:sta -kansanliikkeiden on tarkoitus yhtyä oman aloituksensa jälkeen Kansalaistorin Itsenäinen Suomi 2015 -mielenosoitukseen."

  Mielenosoitukset eivät siis ole kilkpailevia, kun toisen on tarkoitus marssin lopuksi liitrtyä toiseen.

  VastaaPoista