30. joulukuuta 2015

Rajat Kiinni! -liikkeen hajaannuksesta ja muustakin

Rajat Kiinni! -infopalvelu on koonnut kattavan selostuksen Susanna Kaukinen, Pekka Kemppainen ja Ismo Kähkönen -kolmikon taustoista ja tapahtumista sekamelskassa, joka ravistelee Rajat Kiinni! -liikettä. Faktaa, karua faktaa ladottuna suoraan silmienne eteen. Perehtykääpä siihen huolella, ennen kuin teette johtopäätöksiä ja muodostatte mielipiteitä heistä tai muista liikkeen puuhahenkilöistä.

Olen kirjoittanut itsekin blogissani asiaa sivuten, mm.  "Varokaa vääriä profeettoja!", "Suvakkien harjoittama vaino - "Se parempi vaino"", "Tulkaa tekin Helsinkiin mielenosoitukseen 6.12.!", "Älkää purko väärää kättä", "Hommafoorumi on mädätystä - onneksi on vaihtoehtoja!" ja ""Jotain Rajaa" on mädätysmielenosoitus, älkää osallistuko!". Aihe on laaja: Nykyiseen mamutusmokutukseen vastustaviin tahoihin liittyy usein kaikenlaista mielenkiintoista ja hieman hämärää, joka pistää ajattelemaan ja pohtimaan, ketkä todella ovat aidosti asialla ja ketkä vain soluttamassa ja mädättämässä näitä saavutuksia?

Oma mielipiteeni KKK-gatesta:

Susanna Kaukisen natsi- ja rotukannanotot ovat juurikin se, mitä pitää välttää, koska ne leimaavat kaikki "Rajat Kiinni!" osalistujat natseiksi. Ja vahvistavat siten juuri sitä mielikuvaa, mitä media sanoo, eli "Jos haluat rajat kiinni, olet natsi". Ja kukaan ei tietenkään halua olla "natsi", joten jengi katoaa liikkeestä ja mielenosoituksista ja liike hajoaa. Sitä ei saa tapahtua! Rajat Kiinni! porukka ei ole mitään natseja vaan joukko poliittisesti sitoutumattomia ihmisiä, jotka vastustavat nykyistä politiikkaa, jossa maahamme tuodaan kymmeniätuhansia matuja vuodessa, jotka tuhoavat yhteiskuntamme. Sellaisena se on pidettävä ja tiukasti, muuten työ valuu hukkaan.

Toisaalta Kaukinen ja Kemppainen ovat "entisiä" kommunisteja ja Kaukinen etenkin anarkisti (Kemppainen "entinen" maolainen). Kyllä tämä pistää miettimään, että onko näillä ihmisillä puhtaita jauhoja pussissaan, vai onko KKK-porukan tarkoituksena soluttaa ja mädättää Rajat Kiinni! -porukka? Tiedämme faktana, että vasemmisto tekee juurikin sitä, että se soluttaa ryhmiä ja sitten tuhoaa ne sisältäpäin, mädättämällä, hajaannuttamalla ja tekemällä ryhmät naurunalaisiksi. Toivottavasti pelko on turha ja KKK ovat aidosti asialla. Mutta voimmeko tietää sen varmaksi? Ehkä on parempi pelata varman päällä ja olla tarkkana, eikä antaa tälle kolmikolle mitään merkittävää valtaa liikkeessä, ainakaan vielä, ainakaan sellaista, jolla he voisivat tuon toteuttaa. Sama pätee tietenkin kaikkiin muihinkin ihmisiin. Pitää olla varovainen. Mädättäjiä on kaikkialla ja solutus on suvakkien tapa tuhota vastustajansa.

DeWitin tunnen itse vuosien takaa. Voin mennä 100% takuuseen, että hän ei ainakaan ole mikään vasemmistolainen mädättäjä. Ei hän täydellinen ole, ei kukaan ole. Mutta ainakaan hän ei ole vasemmistolainen mädättäjä tai soluttautuja, joka koettaa muuttaa Rajat Kiinni! -liikettä radikaalisti johonkin suuntaan. Hän on ollut liikkeessä mukana pitkään ja hartaasti. Junes Lokkan osalta voin sanoa samaa ja vielä lisätä, että mies, joka ottaa niskaansa kiihotussyytteet, osoittaa aina vähän enemmän selkärankaa kuin ne, jotka tyytyvät vain puhumaan hissukseen ja korrektisti kaikesta. Muista minun on vaikea sanoa mitään.

Summa Summarum:
Olennaista on jatkaa sillä tiellä Rajat Kiinni! -porukassa, joka on ollut siellä vallitsevana käytäntönä, koska se on se, joka vetää ihmisiä ja joka on se ko. liikkeen pointti: Rajat kiinni! Muut jutut ja asiat ja näkemykset sitten muissa porukoissa ja muissa yhteyksissä. Ei sekoiteta pakkaa. Ei pilata hyvin menevää juttua muuttamalla sitä joksikin muuksi. Rajat Kiinni! omana juttunaan, jonka tarkoitus on vain saada rajat kiinni matuinvaasiolta. Muut, radikaalimmat jutut sitten omissa porukoissaan. Näin kaikki tukevat toisiaan, mutta eivät leimaa toisiaan. Ja hommasta ei tule mitään yhden ihmisen diktatuuriliikettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti