28. maaliskuuta 2014

Uusi kiihotustuomio ehkä tulossa - koska linkitin kiihottavaan kirjoitukseeni!


NettiGestapon edustaja Jarno Saarinen lähestyi minua Facebookissa viestillä. Hän pyysi minua poistamaan Facebookissa Junes Lokkan sivuille laittamani linkin, koska katsoi, että linkin laittaminen siihen blogikirjoitukseen, joka toi minulle aikaisemmin kiihotustuomion, voisi poikia minulle uuden kiihotustuomion. Eli, että aikaisemman tekstin "levittäminen" tällä tapaa olisi samanlainen rikos kuin tekstin kirjoittaminenkin alunperin. Linkkaaminen kiihottavaan tekstiinkin on siis nähtävästi rikos Suomessa.

Kaikki muutkin ihmiset, jotka ovat siis jakaneet linkkiä tuohon alkuperäiseen kiihottavaan kirjoitukseeni, syyllistyvät siis luultavasti kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Ja kaikkiahan heistä pitää myös tutkia ja tarpeen mukaan syyttää yhtäläisesti, eikä vain minua, mikäli Suomi on oikeusvaltio, eikös vaan? Mitenkähän veikkaatte, tullaanko kaikkia kyseistä linkkiä levittäneitä tutkimaan ja kuulustelemaan?

Ryhdyin välittömästi auttamaan ko. poliisisetää näiden hirveiden ajatusrikollisten jahtaamisessa. Sain kerättyä nopeasti n. 20 tahoa ja paikkaa netissä, joissa minun linkkini on mainittu. Kerään niitä vielä toki paljon lisää. Aion lähettää nämä kaikki tiedot ko. poliisisedälle, jotta hän voi ryhtyä tutkimaan kaikkia niitäkin jakaneita tahoja samasta rikoksesta kuin mistä minua epäillään. Hänen pitää silloin pyytää nettisivujen ylläpitäjiltä kirjoittajien ip-osoitteet ja puolestaan internet-palveluntarjoajilta ip-osoitteiden omistajien tiedot, jotta ajatusrikokseen syyllistyneet voidaan kaikki pistää leivättömän pöydän eteen. Uskoisin, että tämä projekti pitää nettipoliisin työllistettynä pitkään ja hartaasti. Hyvää käyttöä verovaroillenne siis!

Jakamalla kyseistä linkkiä täälläkin, syyllistyn ilmeisesti taas kerran kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Tekin voitte osallistua kansanryhmää vastaan kiihottamiseen, yksinkertaisesti kopioimalla tuon linkin tuosta ja jakamalla sitä esimerkiksi omalla Facebook-sivullanne, blogissanne tai kotisivuillanne, lukuisista nettifoorumeista nyt puhumattakaan. Muistakaa lähettää minulle tieto siitä, mistä ko. jakamanne linkki löytyy, jotta voin lisätä sen nettipoliisille toimittamaani listaan. Pidetään nettipoliisi täystyöllistettynä näin vakavan rikoksen suhteen, jos hän ei kerran muuta puuhaa itselleen keksi!

http://markusjansson.blogspot.com/2011/02/20-muslimipakolaisen-lauma-rikastutti.html

Kyseenalaiseksi jäi, onko myös linkin, joka viittaa tuohon linkkiin, jakaminen yhtälainen rikos vaiko ei? Entä, onko linkinlyhennyspalvelun käyttäminen johtamaan tuolle sivulleni rikos vaiko ei? Tai jos linkinlyhennyspalvelun linkki viittaa sivulle, jolla on linkki tai edelleenohjaus tuohon linkissä olevaan osoitteen, rikos vaiko ei? Miten monta välilinkkiä pitää ehkä olla mukana, jotta kyseessä ei enää ole rikos? Voi tätä Suomen lakia, on niin hankalaa kun sen ovat kirjoittaneet ja sitä tulkitsevat idiootit, jotka eivät tajua koko internetistä yhtään mitään.

Hakupalvelut, kuten Google, on suojattu vastuuvapauspykälillä, eli he voivat jakaa tuota linkkiä kyllä vapaasti. Mutta jos sinä tai minä jaamme sitä, poliisi kolkuttelee ovelle. Eikös ole hienoa, että suuryhtiöt voivat jakaa vapaasti linkkejä laittomaan materiaaliin, mutta yksityisihmiset eivät voi? Hah ja pah.

Alla asiaan liittyvä Hitler-video, jonka väsäsin pikapikaa. Se kertokoot loput siitä, mitä mieltä minä tästä koko touhusta olen.

9 kommenttia:

 1. "Hakupalvelut, kuten Google, on suojattu vastuuvapauspykälillä, eli he voivat jakaa tuota linkkiä kyllä vapaasti. Mutta jos sinä tai minä jaamme sitä, poliisi kolkuttelee ovelle."

  Saamasi tuomio oli toki väärin ja linkkiä pitäisi voida jakaa ihan vapaasti niin paljon kuin haluaa, mutta ei kannata verrata sitä Googlen indeksointiin ja hakutuloksiin.

  Lakia tulkitessa ja sovellettaessa huomioidaan erityisesti tekijän motiivi ja teon tarkoitus. Näin on myös libertaarisessa yhteiskunnassa

  VastaaPoista
 2. Näin se ajatuspoliisi toimii. Perustan heti blogin ja laitan linkit jakoon.

  VastaaPoista
 3. Poliisi hiihtää vastaantulevien ladulla. Ei edes oma laitos kykene pidättelemään näitä
  nuuskijoita.

  Iltapäivälehtien juorut eivät riitä, vaan pitää vielä tunkea laittomasti tietokantoihin ja rekistereihin joihin ei ole mitään asiaa.

  Pitääkö alkaa ylläpitämään netissä valtakunnallista kirjanpitoa poliisin tekemistä rikoksista?

  Kysymyksessä on vakava asia.

  Sananvapauden tuhoaminen on totalitarismin tie.

  Jättäkää Markus Jansson ja muut ryhdikkäät ja esimerkilliset vapaustaistelijat rauhaan.


  VastaaPoista
 4. Markuksen edessä avautuvat vankilan portit. Koska Markus ei sielläkään ymmärrä omaa parastaan, hän soittaa suutaan puolta isommille sälleille, joilla on rivi tappotuomioita ja kyrvässä heroiiniruiskujen jättämiä arpia. Sen tietää miten siinä käy.

  VastaaPoista
 5. Ja pahempaa on tulossa. Eu on viritellyt jo pitemmän aikaa lakia, jolla kielletään ja tehdään rangaistavaksi holokaustin kritisoiminen / kieltäminen !!!
  Mitä taas tulee tähän vankilan portti kommenttoijaan. Ala sinäkin ajattelemaan päälläsi, perseesi sijaan !!

  VastaaPoista
 6. Holokaustin kieltämisjuttuja on EU koettanut jo tovin aikaa ajaa. Pahaa pelkää, että se onnistuu siinä vielä. Suomessakin joku hullu kansanedustaja alkoi sitä vaatia justiinsa.

  Vain valhe tarvitsee lain suojaa kritiikiltä. Muistakaa se.

  VastaaPoista
 7. Linkin teksti ei näy koska google on sen poistanut.

  VastaaPoista
 8. Suomen Google sensuroit tekstin, mutta toimivat linkit löytyvät yhä esim. tuolta (muut Googlet/Bloggerit näyttävät sen yhä)

  http://markusjansson.blogspot.com/2014/12/suomeen-google-sensuroi.html

  VastaaPoista