28. helmikuuta 2011

20 muslimipakolaisen lauma rikastutti lapsia kylpylässä

En ole yhtään yllättynyt, että poliittisesti korrekti media ei tietenkään uutisoi tästä Suomessa mitään: Noin 20 Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevaa muslimipakolaista ahdisteli lapsia kylpylässä Ruotsissa. Lauma raiskasi ainakin 11-vuotiaan tytön, sekä repi mm. uimapukuja pois muiltakin tuonikäisiltä tytöiltä. Lauma ahdisti osan tytöistä luolaan ja teki heille seksuaalista väkivaltaa. Osa paikalla olleista pojista yritti suojella tyttöjä, mutta eivät tietenkään voineet mitään moiselle laumalle aikuisia miehiä. Sokerina pohjalla on, että poliisi ei pidättänyt ketään tapahtuman johdosta!


Nyt jumalauta alkaa tulla mitta täyteen tuollaisen roskasakin kanssa!

Tuollaiset sivistymättömät elukat pitää lähettää takaisin barbarimaahansa välittömästi tai mieluiten ampua heti tavattaessa. Vitut suvaitsevaisuudesta. Vitut ymmärtämisestä. Vitut humanitaarisuudesta. Lentokoneeseen vain ilman mitään selittelyitä, valituksia, käsittelyitä ja paskanjauhantaa, seuraavan pysäkin ollessa jokin Afrikan tai Lähi-idän paskamaa, jonka barbariaan he ovat mitä ilmeisemmin paremmin sopeutuneetkin. Palautuksen voi mieluusti tehdä suoraan "lennosta" ja ilman laskuvarjoa.

Ja minkä ihmeen takia tuollaisia elukoita ylipäätään tuodaan verovaroilla tänne elätettäväksi ja rötöstelemään? Miksi ihmisiä, joilla ei ole mitään kulttuurisia edellytyksiä eikä halua sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan, tietentahtoen otetaan tänne loisimaan kunnollisten ihmisten rahoilla? Minkä vuoksi ruotsalaisten lastenkin pitää omassa maassaan pelätä vierasta kieltä puhuvia, vierasta uskontoa harrastavia, vieraita tapoja omaavia barbaareja, jotka satuttavat heitä? Kenen idea tämä hullutus oikein on? Kuka tästä oikeasti hyötyy? Kuka kantaa vastuun?

Muistakaa, että islam on pedofiiliuskonto. Islam hyväksyy lasten raiskaamiset, Muhammedkin harrasti seksiä pikkutytön kanssa. Siinä, että muslimit siis raiskaavat lapsia, ei ole mitään ihmeellistä tai outoa, päinvastoin.

En yhtään ihmettele, että maahanmuuttokriittisten poliitikkojen ja puolueiden kannatus kasvaa kasvamistaan. Sentään jotkut ovat heräämässä (valtamedian ja poliitikkojen manipuloinnista huolimatta) tosiasioiden edessä. Toivon hartaasti, että Suomesta ei koskaan tule Ruotsin kaltaista monikulttuurista helvettiä.

Iltalukemiseksi ja katsottavaksi vaikkapa tämä, tämä, tämä ja tämä linkki.

47 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä poliisin viestiä on mahdoton ymmärtää
väärin: Ottakaa laki omiin käsiinne.
Nämä ulkomaiset elukat on sen jo tehneet.
Tehkää myös tekin!

Anonyymi kirjoitti...

Joo'o ! Jos meikäläinen olisi ruotsalainen, niin alkaisi nalli palaa sananmuokaisesti. Mutta ei taida börjeistä olla järjestelmällisen maanalaisen oikeudenkäytön tekijöiksi. Eikun luoti ohtaan ja suon pohjaan. Ei sieltä kukaan mitään löydä.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän on tuon uutisen totuusarvo? Itse en vielä ketään ampuisi ilman todisteita.

Anonyymi kirjoitti...

Jos toi tapahtuma on tosi, herää myös kysymys, että mitä niiden ruotsalaisten(?) poliisien päässä on mahtanut liikkua kun antavat narsistiraiskaajien pörrätä vapaasti kukasta kukkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti on internetissä liioiteltu juttua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihme pelleilyä... eihän tuossa ollut minkään näköistä päätä eikä häntää.... joku tekee tommoisen kivan tekstivideon josta ei voi mitenkään tietää onko yksikään siinä esitetty kohta totta.... todisteet pöytään jos niitä muka on.... ja ei noi lopussa olevat pyssysankarit ole sen vähempää rikollisia kuin ne "mukaraiskaajat" joista videossa kirjoitettiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joka ainut pitäis hukuttaa kusehen!!! Paskasta pyörittää pallot ja tunkia nenään! VITTU mitä hommaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vihaksi pistää...jos tuollaista kävisi kenestä välittää ei tulisi mitään oikeudenkäyntejä..

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tämänkin nyt tietää, mikä huuhaa-tyyppi tuon videon on tehny? Taitaa aika reilusti olla liioiteltu juttu. Jotain lähdekritiikkiä vois sentään olla.

Anonyymi kirjoitti...

Skeptikoksi itseään tituleeraavalla pallopäällä luulisi olevan edes jonkinmoista lähdekritiikkiä, mutta kun ei, niin ei.

Ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla (jos silläkään) annettu.

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän tämä lehtijuttu:
http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus

Anonyymi kirjoitti...

Asiallista tekstiä Janssoni!

Anonyymi kirjoitti...

Jos sinulla on aikaa kirjoittaa pitkä blogipostaus aiheesta, niin luulisi että pieni lähdekritiikki (tai edes uutisen todenmukaisuuden tarkistaminen) olisi paikallaan...

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=10398

Anonyymi kirjoitti...

Friatider on Ruotsidemokraattien Fox News-tyylinen propagandasivusto, jonka sisältö ainakin nopeasti katsoen näyttää tulevan lähinnä propagandistien omista kynistä. Kyseisessä tapauksessa mitkään muut kuin kyseenalaisia journalistisia keinoja (lue: valehtelua ja huhujen levittämistä) käyttävät ääri-oikeistolaiset journalistit eivät ole tapauksesta uutisoineet.

Lähdekritiikki on kaunis asia, myös tunteiden kuumentuessa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus

Videon lähteen mukaan raiskaajat olviat flyktingbarn (pakolaislapsia, eivät siis aikuisia miehiä.

Friatider on myöskin profiloitunut nationalistisena mediana. Joten ennen kuin puhutaan barbariasta ja eläimistä, kehottaisin lähdekritiikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä voi olla tottakin, mutta uskon että joitain seikkoja on ainakin liioiteltu taikka vääristelty, mikseikös ehkä enempääkin. Tietenkin hyvin surullista, jos se on totta, mutta surullista on myös se, jos joku lähtee lynkkaamaan kokonaista ihmisryhmää "koska kuulin jutun netissä".

Olen tosiaan törmännyt siihen, että ulkomaalaistaustaisien rikoksiin puututaan paljon höllemmällä kädellä, mutta en tosiaankaan tällaisella mittapuulla, joten ehkäpä vain toivon, ettei se ole totta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva video ja artikkeli. Näiden lisäksi Stormfrontista saa kätevää rotuoppitietoutta ja muita neutraaleja ja hyvin lähdetiedoin varustettuja tiedonjyviä!

Ihan oikeasti, vähän medialukutaitoa nyt saatana.

rasistit hirteen kirjoitti...

epäilen vahvasti pätkän aitoutta.. jos tollasta ois tapahtunu, kyllä varmasti ois jotain kameravalvontanauhaa liitetty videoon.. pelkkiä kuvia kylpylästä ja ties kenen kirjoittamia tekstipätkiä :/ silkkaa rasistien propagandaa ja kansankiihotusta

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti sinussa on edes sen verran miestä, että julkaiset tämän viestin.

Heti alkuun totean, että mielestäni lapsen raiskaajat ovat alhaisinta saastaa, mitä maailmasta löytyy. He ovat sitä uskontoon, syntyperään tai ihonväriin katsomatta.

Nimität itseäsi aivan turhaan kaunistellen maahanmuuttokriittiseksi. Olet puhdas rasisti. Haet ihmisen sairaaseen ja perverssiin seksuaalisuuteen selitystä ihmisen rodusta ja etnisestä alkuperästä. Se on rasismia ja kaiken lisäksi olet väärässä. Tiedätkös, että sieltä "barbaarimaista"(jota nimitystä yksikään asioita tunteva ihminen ei nykypäivänä käytä) tulee monenlaista väkeä, asiallista ja ei-asiallista.

Sinulle jokainen rikos on lyömäase maahanmuuttajia vastaan. Se on sinulle rasismin peruste(myös natsit löysivät lukemattomia "päteviä" perusteluita antisemitismilleen). Miksi et leimaa Suomen kansaa ja kristinuskoa heti kun joku suomalainen tekee vastaavia tekoja?

Anonyymi kirjoitti...

ihmiset, olkaa avoimesti rasisteja! monikulttuurisuus on perseestä eikä kukaan jaksa nöyristellä muiden paskoja perinteitä! kulttuurin ja uskon sodat eivät katoa , ei ole syytä yrittää elää niiden kanssa joiden kanssa ei voi elää

Anonyymi kirjoitti...

Hieman lähdekritiikkiä kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, sanot kotisivuillasi, että "Olen ollut tekemisissä ohjelmien, tietokoneiden sekä internetin kanssa vuosia". Siitä huolimatta nielet pureksimatta minkä hyvänsä väitteen johon kotikutoisissa kiihotusvideoissa törmäät? Googlaapa 'mediakriittisyys'...

Anonyymi kirjoitti...

Elekääpä syyllistäkö Janssonia. Hän varmasti haluaa samalla tavalla varmaa tietoa tästä tapahtuneesta ja sen takia toi tämän jutun tietoisuuteen. Sairas on media, valtio ja yhteiskunta, kun ei lähde selvittämään näitä perusteellisesti. Ilmeisesti on ihan sama pestä kädet vastuusta ja pidättäytyä vahvistamasta kyseisen jutun totuuspohjaa? Epätietoisuudessa eläminen ja olettaminenhan johtaa ihan helvetin hienoihin seurauksiin aina.

Masse kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article358790.ab

Anonyymi kirjoitti...

en 20 årig man= siis yksi 20 vuotias mies...Ei 20 miestä

Anonyymi kirjoitti...

Nuo porukat aina hakemalla hakevat asioita,että saavat lietsoa rasistista tyhmää vihaansa.

Anonyymi kirjoitti...

en 20 årig man= siis yksi 20 vuotias mies...Ei 20 miestä

Jansson ei viitannut tuohon vuonna 2006 tapahtuneeseen 16-vuotiaan raiskaukseen vaan toiseen tapaukseen, jossa tekijöitä oli 20 ja uhri oli 11-vuotias.


11-vuotiaan raiskaus:
http://www.friatider.se/11-aring-gruppvaldtogs-pa-badhus

16-vuotiaan raiskaus:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article358790.ab

Markus Jansson kirjoitti...

Copypastetus Hommafoorumille laittamastani kirjoituksesta koskien tuota "mikä on pedofilia" asiaa:

Mitä ihme sontaa jengi jauhaa täällä pedofiliasta? Ottakaa hyvät ihmiset selvää asioista.

Pedofilia EI OLE seksuaalinen suuntautuneisuus, vaan seksuaalinen perversio. Lukekaa nyt vaikka Wikipediasta tai mistä tahansa muusta lähteestä. Juu, voitte olla asiasta montaa "mieltä" että kuuluisiko sen olla vaiko ei, mutta se nyt vaan tällä hetkellä ON seksuaaliseksi perversioksi luokiteltu virallisesti niin se on ja siihen ei kenenkään teistä mielipide asiasta vaikuta yhtään mitään. Juu, minustakin se on hölmöä, että se on tuolla tapaa luokiteltu, kyllä pedofilia pitäisi luokitella seksuaaliseksi suuntautuneisuudeksi siinä missä muutkin (vaikka se ei todellakaan mitään "oikeuksia" sen enempää sen varjolla kuulukaan saada), mutta NYT se ON seksuaalinen perversio EIKÄ siis omaa suojaa, joka nimenomaisesti on määritelty (vähemmistön) seksuaalisen suuntautuneisuuden (homot, bi:t, jne.) omaaville mm. kiihottaminen kansanryhmää kohtaan lakipykälässä ja syrjinnän kiellossa jne. jne.

Pedofilia määritelmänä ei ole mitenkään epäselvä, koska pedofilian viralliseen määritelmään kuuluu noin suurinpiirtein, että henkilö on seksuaalisesti kiinnostunut alle murrosikäisistä lapsista oliko se nyt yli 6kk sillä seurauksella, että hänen kiinnostuksensa johtaa haitalliseen toimintaan tai itselle haitallisiin ajatuksiin tai kärsimyksiin. Näin ollen henkilö, joka esimerkiksi vain fantasioi lapsista ja runkkailee itsekseen ajatuksilleen, EI OLE virallisesti pedofiili, koska hänen kiinnostuksensa ei johda hänelle tai muille ihmisille haitalliseen toimintaan. Mikäli ihminen toimii ajatustensa perusteella aiheuttaen haittaa ja kärsimystä itselleen tai muille, kuten vaikkapa tässä tapauksessa nämä kulttuurinrikastuttajat toimivat, silloin hän ON pedofiili virallisen määritelmän mukaan.

...JATKUU...

Markus Jansson kirjoitti...

...JATKOA...

Yleisessä kielenkäytössä näitä asioita sekoitetaan ja uskon kyllä, että siihen voi vedota esimerkiksi oikeudessakin jos sen vuoksi on saamassa paskaa niskaansa. Minun kohdallani tämä ei pitäne paikkaansa, tuskin kukaan ryhtyy siellä pilkkua viilaamaan siitä, olivatko tämän teon tekijät pedofiilejä vaiko eivät, teoriassahan voi toki olla, että he eivät olleet pedofiilejä koska kyse oli yksittäisestä teosta eikä näin ollen ole näyttöä siitä, että he olisivat yli 6kk putkeen olleet lapsia raiskaamassa. Arkikielenkäytössä kuitenkin vain kerran elämässäänkin lapsen raiskaajasta kuten myös ylipäätään vain lapsista seksuaalisesti kiinnostuneitakin kutsutaan molempia pedofiileiksi. Arkikielenkäytössä kaikkien noiden niputtaminen pedofiileiksi on aivan tavallista ja siihen voin minäkin vedota oikeudessa jos joku alkaa siitä jotain mussuttamaan.

Joidenkin ihmisten mielestä sellaisista ihmisistä, jotka ovat seksuaalisesti kiinnostuneita lapsista, mutta eivät toimi haittaa aiheuttavalla tavalla sen vuoksi eivätkä itse kärsi siitä, pitäisi käyttää nimitystä pedoseksuaali. Minustakin tuo olisi hyvä ajatus, jotta tehtäisiin selkeästi ero lapsia raiskaavien tms. ja muiden lapsista seksuaalisesti kiinnostuneiden välillä. Tämä rajanveto on minusta tärkeä siksi, että nykytilanne on epämääräinen ja leimaava ko. henkilöitä kohtaan. Kaikkien lapsista seksuaalisesti kiinnostuneiden leimaaminen "pedofiiliksi" kansanomaisesti on yhtälailla loukkaavaa ja väärin kuin se, että kaikki heteroseksuaalit nimetään "raiskaajiksi" vain siksi, että osa heteroseksuaaleista (ja homoista toki) raiskaa. Nimittelyn pitäisi mennä niin, että hetero on ihminen joka on vastakkaisesta sukupuolesta kiinnostunut mutta ei toimillaan aiheuta vahinkoa itselleen eikä muille ja raiskaaja (tai homoraiskaaja, heh) on ihminen joka on vastakkaisesta (tai homoraiskaajan tapauksessa samasta) sukupuolesta kiinnostunut mutta AIHEUTTAA toiminnallaan vahinkoa itselleen tai muille. Samalla tapaa tulisi määritellä, että pedoseksuaali on henkilö, joka on kiinnostunut alle murrosikäisistä lapsista mutta jonka kiinnostus ei johda hänelle itselleen tai muille kärsimystä aiheuttavaan toimintaan ja pedofiili on henkilö, joka on kiinnostunut alle murrosikäisistä lapsista ja jonka kiinnostus johtaa hänelle itselleen tai muille kärsimystä aiheuttavaan toimintaan.

Joko voidaan jättää tämän pilkun viilaaminen ja nussinta sikseen ja keskittyä itse asiaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tuomio tulee koska yleistät kaikki muslimit samaan ryhmään noiden raiskaajien kanssa. Varmaan Jammu Siltavuorikin oli kastettu evankelisluterilaisen kirkon jäseneksi. Yhtä lailla hänen toimintaansa voisi joku kiihkomielinen blogisti käyttää esimerkkinä kristittyjen käyttäytymisestä. Miksi siis vetää uskonto mukaan ihmisten häiriökäyttäytymiseen syylliseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kysessä ei ollut 1 ja 2 vaan monta. Siten yleistämisessä on jotain ideaa.

Olavi Koskela kirjoitti...

Miksi ei olisi tosi. Ruotsissa "läggs ner" jatkuvasti juttuja. Ja Daniel Wretströmin murhasta sai jengi vain hoitoja ja yhdysjuntapalvelua. Muista jos joku mamujengi hakkaa sinut ja yksi vetää kurkut auki niin vasta sitte poliisi voi tutkia. Tuomio yhdyskuntapalvelua.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko tätä blogitekstiä levittää erilaisilla keskustelupalstoilla yms. ja kertoa tuomiosta? Ei kai se ole laitonta, jos kerrotaan, että minkälaisten mielipiteiden esittämisestä täällä voi saada tuomion?

"The Net interprets censorship as damage and routes around it."

Anonyymi kirjoitti...

8 §

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka yleisön keskuuteen levittää lausuntoja tai muita tiedonantoja, joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, rodullista, etnistä tai uskonnollista ryhmää taikka niihin rinnastettavaa kansanryhmää, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Viittaan nyt facebook keskusteluun tällä. Tekstin kirjoittaminenhan ei voi ikinä olla rikos. Sen jakaminen taas voi olla jos tekstissa on jotain laitonta. Minähän voin kirjoittaa vaikka kirjeen, jossa kehotan tappamaan vaikka kaikki saamelaiset, se ei ole rikos. Rikos on se jos levitän kirjettäni muille. Jos joku teistä levittäisi minun kirjettäni, se olisi teidän rikos, ei minun. Google ei levitä mitään tekstiä, se kertoo missä se on kun sitä haetaan. Jos itse teksti sijaitsee googlen palvelimella, voi google olla velvollinen estämään sen levitys.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa on niin paljon ongelmia pakolaisten kanssa, että annan anteeksi lähdekriittisyyden tämän uutisen tiimoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Eivätpä saa viranomaiset pois tätä kiihottavaa kirjoitusta netistä. Eivät taida oikein tajuta, millä vuosituhannella ja minkämoisessa maailmassa nykyään elämme. Sananvapaus on täällä tänään ja mitään, mitä nettiin on laitettu, ei sieltä saa pois.

Näitten faktojen kanssa viranomaistemme lienee syytä oppia tulemaan toimeen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäs varmaan vaan jäädä vartoomaan omaa tappamistaan?!?

Markus Jansson kirjoitti...

Eivät ole muuten vieläkään saaneet Gestapon kätyrit poistatettua tätä kirjoitustani tai osia siitä. Kovasti koettavat ilmeisesti, koska kaikki paperisodat asiasta on jo käyty loppuun. Mutta Google, joka siis Bloggerinkin omistaa, ei alistu sensuuriin ja haistattaa paskat Suomen viranomaisten päätöksille ja pyynnöille. Aivan kuten tietysti kuuluukin.

HYVÄ GOOGLE JA SUURKIITOS SANANVAPAUDEN PUOLUSTAMISESTA!

Anonyymi kirjoitti...

Jos olet Jansson ateisti, niin eikö silloin sattuma-maailmassasi saa tehdä mitä tahansa.

Mutta, jos maailma on luotu, tällöin on olemassa lait.

Turhaan täriset oi´ateisti. Valitettavasti maailma voi pahoin, ja kello on jo paljon..

Allah kirjoitti...

Ongelmahan noiden tapausten uutisoinnissa on se että Ruotsin sairas media sensuroi suurimman osan muslimien ja maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista.

Tällöin tämänkaltaisia uutisia joutuu lukemaan muilta sivustoilta jotka eivät edusta välttämättä virallista lehistöä.

Tuo kansanryhmien loukkaantumisen estämiseen kohdistuva lainsäädäntö on erittäin haitallinen koska se antaa muslimeille mahdollisuuden tehdä vaikka mitä hirveyksiä ja näiden hirveyksien kritisoimisesta pyritään tekemään rikollista.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on sairas maa. Monikulttuurisuudesta on todellakin tullut valtionuskonto. Kerettiläisiä poltetaan roviolla.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kuin M.J kirjoituksessaan mainitsi ko. tekijät eivät edes tunne olevansa pahoja tai tekevänsä mitään väärää, kun ko. uskonnossa ja ko. kulttuurissa aivan normaalia käytöstä ja normaali tapa.
Oli juttu totta tai ei, niin se ainakin voisi olla täysin totta ja Ruotsalainen media toimisi varmasti juurikin kommenteissa kuvatulla tavalla. En siis ihmettele ko. tapahtumaa, enkä tunne vihaa ko. tekijöitä kohtaan, eivät he sitä pahuuttaan tee, innoissaan ja hyvällä mielellä ovat. Kysymys on ymmärryksestä ja ymmärryksen tasosta. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse ymmärtää eri kulttuurien eroja ja tapoja, eikä ko. tapoja ja tekoja ei tarvitse kenenkään suvaita. Kuvitelkaapa: mikäli maailmassa olisi aktiivisia ihmissyöjäheimoja ja luonnonkatastrofin jaloista ottaisimme rakkaaseen kotomaahamme heitä turvaan sopivan populaation asumaan Kuusamon perukoille, niin missä vika, jos he söisivät suihinsa Espoolaisen perheen lapset ko. perheen Kuusamon vaelluksen yhteydessä? Eiköhän se vika ole siinä, että heitä on tänne otettu ihmisiä syömään ja niiden ihmisten ketkä heitä on tänne ottanut, heitä on syyttäminen asiasta! Turha syyttää kai käärmettäkään käärmeilystä! Miksi tänne otetaan ylipäitään aikuisia pakolaisia tai turvapaikanhakijoita? Lapsia vain sijoituksiin valtaväestön perheisiin, lapsettomille, homopareille, niin oppivat maan tavoille. Saadaan kuitenkin värikkyyttä ja geeniperimää Suomeen, sekä tulevia mahdollisia eläkkeiden maksajia, jotka varmasti kielitaitoisina ja Suomalaisilla tavoilla varustettuina työllistyvät huomattavasti paremmin, kuin 40 vuotias aikuinen kieltä puhumaton jo eri kulttuurisidonnainen ja sen mukaan käyttäytyvä / toimiva mies. Suomestakin lapset lähetettiin turvaan ruotsiin, ei aikuiset miehet. Suomalaiset Ruotsiin aikoinaan lähetetyt sotalapset ovat siellä pärjänneet melko hyvin, ainakin jonkun tilaston mukaan. Ainoa asia mitä minä jäin ihmettelemään oli, kuka käy kylpylöissä, kuka vie lapsiaan kylpylöihin tai vesipuistoihin? Niissä liluessa saa kaikki tauditkin...T. Lähes viaton ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa nyt Mika "KIM-JONG" Illmannia ja Jorma "sensuuri" Kalsketta harmittaa kun tekstisi näkyy yhä vaikka he ovat käyttäneet satoja tuhansia euroja verorahoja sensurointiyrityksiin ja oikeudenkäynteihin :D :D :D

Mika Illman haista paska ! :D :D

Anonyymi kirjoitti...

MJ olet saanut valtion kiihko narsistit kimppuusi rehellisesta uutisoinnista, mutta missa narssi voisi harrastaa kiihkoiluaan muualla kuin valtion sairaassa ymparistossa. kylla se virkamiehen nena kuuluisi laittaa toisen virkapaskan perseeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi pitäisi kutsua henkilöä joka kannattaa avioliittoja vanhojen miesten ja 9 vuotiaiden tyttölasten välillä? Täytyy muistaa myös että avioliiton lisäksi tuon ikäiseen yhtyminen on koraanin mukaan sallittua.

Itse pidän tällaisia henkilöitä ja tuon sanoman levittäjiä pedofiileinä oli sitten kuinka kunnollinnen tyyppi kunhan tituleeraa itseään muslimiksi se riittää.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.streathammosque.org/uploads/quran/english-quran-yusuf-ali.pdf
Nyt olen jakanut erittäin rasistista ja kansanryhmiä vastaan kiihottavaa materiaalia, materiaalia jossa uhataan erittäin vakavalla tavalla niin henkeä ja terveyttä. Erittäin pelottavaa materiaalia. Käsittääkseni tämän materiaalia luokitellaan jo kultin ohjekirjaksi, kultissa taitaa olla jo jokunen jäsenkin. Kovin väkivaltaisen oloista kulttia taitaa olla.
Varoitus heikkohermoisille, sisältää pedofiiliaa, ruumiinhäpäisyä, hautarauhan rikkomista, murhaamista ja kaikkea siltä väliltä.
Ko. Kultti nauttii useissa valtioissa täydellistä koskemattomuutta, Suomessa vain osittaista.
Materiaalin lukeminen suositeltavaa jos haluaa osata varoa ko. Kultin rituaalipaikkoja tai tekoja.

Saakohan nyt syytteen?