5. maaliskuuta 2014

Tekemisvelvoite ja teettämisuhan asettaminen

Kirjoitin tuossa miltei kuukausi sitten, että teettämisuhka on asetettu päälleni. Tein tietenkin asiasta valituksen, josta tuli nyt päätös. Nopeastippa tulikin, päätös näet on päivätty heti seuraavaksi päiväksi kuin mikä valituksen jättöpäivä oli. Paperilappunen tuotiin ihan ovelleni asti ulosottomiehen ja ulosottomiehen isokokoisen, mykän ja nuivanoloisen kaverin kanssa. Niin, aivan, ihmettelin itsekin aivan samaa, että mitä ihmettä minun blogitekstien sensuroiminen netistä ulosottomiehen hommiin kuuluu ja liittyy, mutta nämä kaksi herrasmiestä olivat kihlakunnanvoudin asialla. Ilmeisesti kihlakunnanvoudilla ei muita juoksupoikia ole käytettävissään, ota tuostakin hullutuksesta nyt sitten selvää.

Tekemisvelvoite on lyhyesti sanottuna kehoitus siitä, että minun tulisi itse poistaa blogistani ne tuomiossa mainitut kohdat viimeistään kahden viikon kuluttua tuon paperin vastaanottamisesta. No haistakaapa paskat, en tietenkään poista sieltä mitään. Teettämisuhan asettaminen puolestaa tarkoittaa, että tekstini poistetaan sieltä minun kustannuksellani jos en sitä sieltä itse poista. Gestapon kätyrit voivat tässäkin asiassa haistaa paskat, koska en usko, että Googlea kiinnosta vähemmässäkään määrin poistella Suomen viranomaisten ajatusrikostuomioiden pohjalta mitään palvelimiltaan.


Tästäkin päätöksestä voi tietenkin valittaa käräjäoikeuteen ja aikaa valituksen jättämiseen on kolme viikkoa. Sikäli mielenkiintoista, että "oikeus"laitos voi poistattaa blogistani tavaraa minun laskuuni jo kahden viikon jälkeen, kun minulla on vielä valitusaikaa viikko koko poistattamispäätökseen... Mitäpä jos sieltä poistetaan laskuuni materiaalia ja sitten valitukseni tulos olisikin, ettei pitäisikään poistattaa, mitenkäs sitten kävisi? Hah.

7 kommenttia:

 1. Miksi allekirjoitit?

  VastaaPoista
 2. Ai saatana. Mokasin. Tyhmä minä. :-(

  VastaaPoista
 3. Mitä akkasi ajattelee näistä touhuistasi. Vai oletteko sellainen "homma"-pariskunta?

  VastaaPoista
 4. Olikohan se nuivan oloinen kaveri just allekirjoitusta varten mukana :)

  VastaaPoista
 5. Allekirjoittaessa tällaista vessapaperia sinun olisi pitänyt olla alkoholin vaikutuksen alaisena, siis oikein kunnolla kännissä, ryyppykaverisi todistaisivat asian, et olisi ollut ns. oikeustoimikelpoinen, lisäksi ulosottopelle apulaisineen olisi syyllistynyt tuottamukselliseen virkavellisuuden rikkomiseen, jos olisivat ottaneet allekirjoituksesi paperiin. Asiasta on ennakkotapuskin..

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista seurata miten asia etenee. Jos aikovat asettaa sinulle viellä uhkasakon ja muuta vastaavaa, niin viimeisenä keinona kannattaa vaihtaa blogin salasana sellaiseksi ettet sitä itsekään pysty muistamaan. Eipä siinä valtio voi vaatia blogitekstin poistoa. Toki varmaan pyrkivät takavarikoimaan tietokoneesikin ennen kuin luovuttavat. Kannattaa kryptata senkin sisältö totaalisesti

  VastaaPoista
 7. > Mitä akkasi ajattelee näistä
  > touhuistasi. Vai oletteko
  > sellainen "homma"-pariskunta?

  On laittamassa juuri toisia eropapereita menemään.

  > Olikohan se nuivan oloinen
  > kaveri just allekirjoitusta
  > varten mukana :)

  Niin tai todistamassa, jos kieltäydyn allekirjoittamasta. Tai sitten turvaamassa, jos pelkäävät että käyn noiden Gestapon kätyrien kurkkuun kiinni. No, enhän minä käy. En tällä tapaa, en nyt, en näillä keinoin...

  > Mielenkiintoista seurata miten
  > asia etenee. Jos aikovat asettaa
  > sinulle viellä uhkasakon ja
  > muuta vastaavaa, niin viimeisenä
  > keinona kannattaa vaihtaa blogin
  > salasana sellaiseksi ettet sitä
  > itsekään pysty muistamaan.

  Uhkasakkoa eivät laita, koska oikeus ei laittanut sitä, koska typerä syyttäjä ei tajunnut sitä vaatia (vaikka oikeuden puheenjohtaja vielä erikseen kysyi että niin, laitetaankos tähän uhkasakkoa vaiko ei). Mutta juu, tuo salasanahomma olisi kiva juttu kyllä. Olisinhan voinut toki oikeudessakin väittää, että olen hukannut salasanani ja lähetän uusia kirjoituksia vain sähköpostilla blogiini. Milläs ne sen todistavat, etten puhu paskaa?

  > Toki varmaan pyrkivät
  > takavarikoimaan tietokoneesikin
  > ennen kuin luovuttavat.
  > Kannattaa kryptata senkin
  > sisältö totaalisesti

  Ei, ei, ei. Silloinhan poliisilta jäisi kaikki tuntikausien gorehomoeläinpornoni läpikatsomatta. Kivampi antaa Gestapolle puuhaa, jonka parissa voivat viettää loputtomasti aikaansa. Tietokoneellani on ihan tarpeeksi oikeitä, vääriä, piilotettuja ja näkyviä Truecrypt-salattuja säiliöitä, joiden salasanoja eivät poliisit tule tietenkään koskaan minulta saamaan. Pohtikoot sitten, mitä niissä on tai ei ole. (Niin puhumattakaan niistä kymmenistä muistikorteista, muistitikuista ja sadoista cd-levyistä, joilla voi olla piilotettuja Truecrypt-osioita tai tiedostoja tms.)

  :-D

  VastaaPoista