24. maaliskuuta 2014

Erittäin huolestuttavia uutisia

Internettiin on tänään vuotanut puhelinkeskustelu vajaan viikon takaa, jossa Ukrainan entinen pääministeri Julija Tymoshenko keskustelee Nestor Shufrychin kanssa. Kielenkäyttö puhelussa on poikkeuksellisen kovaa. Shufrych toteaa Ukrainassa asuvien 8 miljoonan venäläisen olevan "lainsuojattomia" ja Tymoshenko puolestaan haluaa atomipommittaa heidät (!!!), sekä polttaa koko Venäjän maantasalle.

Ukrainassa asuvat venäläiset kokevat jo ennestään olonsa varsin tukalaksi, mutta entäpä nyt, kun Ukrainan johtohenkilöt ilmaisevat halunsa suorittaa heidän kansanmurhansa? Todennäköisyys protesteille ja provokaatioille on nyt entistäkin suurempi. Mitäpä arvelette Putinin ja venäläisten tuumaavan asiasta ja arveletteko, että he tulevat istumaan tumput suorina, kun tälläinen edes teoreettinen uhka (ja samalla mahdollisuus) on olemassa?

Ukrainan uhittelu, vaikka ei ollutkaan tarkoitettu julkisuuteen, on Ukrainalle ja koko Euroopalle erittäin vaarallista. Venäjän presidentti Vladimir Putin on toistuvasti ilmaissut, että Venäjä tulee puolustamaan tarvittaessa aseellisesti venäläisiä kaikkialla maailmassa. Venäjän joukot ovatkin parhaillaan miehittäneet Krimin ja keräävät hyökkäysarmeijaa Ukrainan itärajan taakse. Krimille on sijoitettu pikapikaa myös vahvat ja huippunykyaikaiset ilmatorjuntaohjusjärjestelmät (S400) sekä meritorjuntaohjusjärjestelmät (K-300P) estämään mahdollista NATOn tai Turkin yrityksiä vapauttaa Krimin niemimaa.

On selvää, että Venäjä on vuotanut tämän salakuunnellun puhelinkeskustelun nettiin ja juuri sopivaan aikaan. Tämän puhelinkeskustelun julkistaminen tarjoaa Venäjälle erinomaisen perusteen miehittää ainakin itäinen Ukraina, eli "turvata" alueen venäläisväestö. Myös Transnistrian "turvaaminen" lienee Venäjän intresseissä, sillä senkin alueen väestöstä valtaosa on venäläisiä ja alueella on halukkuutta liittyä Venäjään. Ukraina on nyt itse antanut Venäjälle sen narun, johon se tulee Ukrainan hirttämään.

Asiassa on yksi pieni lisäongelma: Transnistria sijaitsee Ukrainan länsirajalla. Jotta Venäjä saa kyseisen alueen hallintaansa ja turvattua "rauhanturvaajillaan", sen pitää marssia käytännössä koko Ukrainan läpi. Ukrainalla ei tunnu olevan halua, kykyä eikä luultavasti kohta enää moraalista selkärankaakaan estää kyseistä operaatiota. Venäjä kun voi nyt esittää "rauhanturvaajaa" joka "suojelee kansalaisiaan" Ukrainan laittomalta hallinnolta ja sen suunnittelemalta kansanmurhalta.

Venäjän saatua nämä alueet hallintaansa, tai jo sitä ennen, voidaan Ukrainan kohtaloa pitää sinetöitynä. Maa on hajonnut palasiksi, sisällissodan partaalle tai käy epätoivoista sotaa venäläisiä vastaan. Mikäs Venäjän on läpimarssillaan myöskään istuttaa Ukrainan (laillista) presidenttiä takaisin valtaistuimelleen Kiovaan...

Hyvällä tuurilla koko Ukrainan tilanne jää siihen, eli Venäjän suorittamaan läpimarssiin ja osittaiseen miehitykseen. Huonossa tapauksessa voi syttyä 3. maailmansota, kun Venäjä, EU, NATO, Turkki ja Ukraina alkavat vääntämään asioista kättä ja rautaa. Putin ei halua menettää kasvojaan antamalla periksi ja jättämällä venäläisväestön pulaan. EU:lla ei ole voimia taistella vastaan ja riippuvuus Venäjän energiasta tekee vastatoimenpiteistä vaikeita. Ukrainalla on tiiviit suhteet NATOn kanssa, vaikka se ei jäsen olekaan. Turkki puolestaan on ilmaissut aikovansa puolustaa Krimin tataareita tarvittaessa asein. Ukrainan alue on myös tärkeä öljy- ja kaasuputkien, sekä viljavien maittensa vuoksi, poliittisesta merkityksestä nyt puhumattakaan. Soppa on siis melkoinen ja panokset todella kovat.

Huolestuttavat uutiset eivät suinkaan lopu tähän.

Israel on nimittäin sulkenut yllättäen eilen kaikki lähetystönsä kaikkialla maailmassa. Kyllä, kaikki lähetystönsä kaikkialla maailmassa. Syyksi ilmoitetaan palkkaukseen liittyvät erimielisyydet. Minä arvelen, että ajoitus ei suinkaan ole sattumaa, vaan Israel on tietoinen siitä mitä on tapahtumassa ja evakuoi, tai ainakin suojaa diplomaattinsa suursodan varalta. Ottaen huomioon aikataulun, uskoisin, että Israelin tiedustelupalvelu Mossad tai sotilastiedustelu Aman on saanut hyvin luotettavaa etukäteistietoa asioista. Kaikkien lähetystöjen sulkeminen kaikkialta maailmasta on ennenkuulumatonta.

On syytä muistaa, että Israelilla oli ilmeisesti jonkinlaista etukäteistietoa myös 911-iskuista. Kyseisenä päivänä WTC:ssä toimineen Israelilaisen Odigo-pikaviestipalvelun israelilaiset työntekijät saivat varoituksen iskusta kaksi tuntia ennen sen tapahtumista. Odigo-pikaviestipalvelu ja toimistot on yhdistetty Mossadiin, eli kyseessä oli luultavasti Mossadin peiteyritys. Myös Israelin silloinen pääministeri, Ariel Sharon, oli "sattumalta" New Yorkissa tapahtumapäivänä, mutta "sattumalta" perui yllättäen 11. syyskuuta suunnitellun ohjelmansa ja pysyi hotellillaan turvassa.

Israelin tiedustelupalvelut ovat luultavasti maailman tehokkaimmat. Ne pysyvät kärryillä kaikesta mitä maailmassa tapahtuu, sekä pystyvät antamaan luotettavia ennakkovaroituksia Israelin sotilaalliselle ja poliittiselle johdolle. Opetus olkoon se, että jos Israel reagoi, jotain on tapahtumassa. Kun Israel reagoi voimakkaasti, paska on todellakin leviämässä tuulettimeen. Voitte tätä taustaa vasten spekuloida, miten pahasti paska on leviämässä tuulettimeen, jos Israel päättää sulkea kaikki lähetystönsä kaikkialla maailmassa.

Vieläkin huolestuttavat uutiset jatkuvat.

Puola on alkanut kutsumaan reserviläisiä palvelukseensa jopa Iso-Britanniasta. Voidaan siis puhua osittaisesta liikekannallepanosta. Puolakaan tuskin tekee moista huvikseen. Panokset ovat kovat ja jännitys tiivistyy. Suomessa ei tehdä vieläkään tietenkään yhtään mitään, jottei vaan "provosoida Venäjää".

Yksi huomio vielä, ehkä kaukaa haettu, mutta...

Kuuluisa sota- ja vakoilualaan erikoistunut kirjailija, Tom Clancy, kuoli yllättäen puolisen vuotta sitten. Epäillään, että hänet olisi myrkytetty. Mikä tekee tapauksesta varsin mielenkiintoisen on, että häneltä oli juuri valmistumassa uusi kirja (Command Authority). Tässä hänen viimeiseksi jääneessä kirjassaan on kuvailtu varsin tutulta kuulostava skenaario maailmanpolitiikasta, ks alla.

2 kommenttia:

  1. False Flag isku saattaa olla tekeillä.

    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/169933/Israel_Closes_all_Embassies_Worldwide__Major_Zionist_False_Flag/

    VastaaPoista
  2. Arvaanpa vaan että Suomi on moninkerroin suuuremassa vaarassa kuin Tsekki tai Puola.

    VastaaPoista