30. tammikuuta 2016

Migri: Venäjä on turvallinen maa - Ruotsi ei ole!?!

Ei voi kuin nauraa tätä kusetuksen määrää, jota suomalaisille syötetään joka päivä. Iltalehti uutisoi, että Migri päätti ottaa käyttöön linjauksen, jossa Venäjältä tulevia turvapaikanhakijoita ei tarvitse käsitellä, ts. ottaa vastaan heidän turvapaikkahakemuksiaan, jne.tms.yms. Tämä siksi, että he tulevat Venäjältä, joka on turvallinen maa ja jossa he voisivat hyvin jatkaa oleskeluaan ilman mitään ongelmia tai vaaraa. Ei siinä mitään, fiksu päätös ja täysin perusteltu, näinhän on asian laita.

Mutta...

MIKSI HELVETISSÄ SAMAAN AIKAAN MIGRI OTTAA VASTAAN TURVAPAIKANHAKIJOITA, JOTKA TULEVAT SUOMEEN RUOTSISTA?!?

Eikö Ruotsi ole muka turvallinen maa? Vainotaanko näitä tulijoita Ruotsissa? Eivätkö he voisi olla turvassa Ruotsissa? Häh? Eivätkö? Migrin mielestä ilmeisesti eivät. Migrin mielestä Ruotsi on niin vaarallinen maa, että Suomen pitää ottaa sieltä vastaan kaikki turvapaikanhakijat - vaikka vielä ERIKSEEN Dublinin sopimus nimenomaan määrittää, että sieltä ei tarvitse ottaa ketään vastaan, vaan matujen on haettava turvapaikkaa ensimmäisestä EU-maasta, johon jalkansa laittavat.

Tässä näkyy taas rautalankana sen tietoisen kusetuksen ja mädätyksen määrä, mitä suomalaiset viranomaiset ja poliitikot harrastavat kansaansa ja maatansa kohtaan: Suomen mädättäminen ja mamutusmokutus on täysin tietoinen valinta, suunnitelma, jota ajetaan väkisin läpi...keinoja pysäyttää mamutusmokutusvirta olisi olemassa ja niitä voisi käyttää, eikä se vaatisi yhtään poliittista päätöstäkään, pelkkä virkamiehen kynänveto tai toteamus riittäisi. Mutta ei, sitä ei tehdä. Koska Suomi halutaan tietoisesti mädättää kulttuurimarxistien toiveesta muista EU-maista tulevalla paskasakilla.

1 kommentti:

  1. http://mvlehti.net/2016/02/03/suomalaistenko-ei-ole-niin-valia/

    VastaaPoista