20. tammikuuta 2016

Facebook sensuuri taas niskassa!

Olen taas päätynyt Facebookissa kirjoituskieltoon, tällä kertaa vuorokauden ajaksi. Aikaisemminkin suvakit ovat ilmiannoillaan onnistuneet minut sinne perusteettomasti saamaan, kuten tämätämä, tämä ja tämä esimerkki hyvin kertoo. Facebook on täysin suvakkien mädättämä pulju, jonka perustaja, juutalainen Mark Zuckerberg lupasikin taannoin Merkelille, että Facebook kitkee "kaiken suvaitsemattomuuden" pois palvelustaan, ts. kieltää keskustelun mm. mamutusmokuilun "lieveilmiöistä".

Mistä Facebook-sensuuri tällä kertaa tuli? Siitä, että Facebookin mukaan olin julkaissut postauksen, jossa oli seksuaalisesti kiellettyä materiaalia, ts. näkyviä nännejä, pippeleitä tai pimppejä. Jokainen, jolla on silmät päässä, näkee kyllä, että minä julkaisin Facebook-sivullani VAIN TEKSTIÄ, kopion aikaisemmasta blogikirjoituksestani! Toki jos ko. blogikirjoitussivulleni menee, niin siellä on yksi pieni kuva, tummennettu parodiakuva "Nokia - Connecting people". Jokainen voi itse päätellä, onko tuo kuva seksuaalinen ja kielletty vaiko ei...

Varoitus siis lukijalleni, seuraava kuva sisältää ilmeisesti seksuaalisesti paljastavaa sisältöä, vassokuu:

Suvakit tekevät minusta jatkuvasti ilmiantoja peppukipunsa vuoksi, koska he katsovat oikeudekseen vainota kaikin mahdollisin tavoin sananvapauttaan käyttäviä ihmisiä. Suvakeille sananvapaus on käsitteenä tuntematon, koska he ovat pohjimmiltaan totalitaristeja, uusvasemmistoa, eikä DDR:ssä eikä Neuvostoliitossakaan ollut sananvapautta, joten sitä ei heidän mielestään pidä Suomessakaan olla.

Kehoitankin kaikkia siirtymään venäläiseen VK:hon! Siellä sensuuria ei käytännössä ole, suvakeista ei ole pelkoa, eivätkä ilmiannot johda mihinkään toimiin (ellei sitten todella jotain törkeää julkaise siellä). Nuivistit, individualistit ja libertaarit saavat olla ja julkaista siellä vapaasti aivan mitä heitä huvittaa, sillä VK ei hypi suvakkien tai Suomen viranomaisten pillin mukaan, ei sitten yhtään. VK:ssa sananvapaus toteutuu, kun Facebookissa se ei todellakaan toteudu toisinajattelijoille.

Minut löytää sieltä https://vk.com/markusjansson ja olen tehnyt sinne ryhmänkin islamisaatiosta keskustelemista varten https://vk.com/eiislamia, joten eikun mukaan vaan! Unohtakaa mädätetty Facebook ja siirtykää astetta parempaan ja vapaampaan sosiaaliseen mediaan!

3 kommenttia:

 1. Itse olen käyttänyt jo jonkin aikaa pelkästään Facebookin avoimen lähdekoodin kilpailijaa Diasporaa. Mutta voi olla, että siellä on vähemmän porukkaa kuin VK:ssa.

  Olen kuitenkin säilyttänyt Facebook- ja Google Pus -tilit sen vuoksi, että käytän hyväkseni niiden pikaviestinominaisuutta. Muuten ne saavat viettää hiljaiseloa.

  VastaaPoista
 2. Noh, se "Connecting People" - kuva oli kyllä täysin mauton, eikä liittynyt postauksen varsinaiseen sisältöön kuin aasinsillan kautta. Hillitse itseäsi ensi kerralla! Postauksesi ovat loistavaa ja asiallista luettavaa; turha niitä on pilata ala-arvoisella kuvamateriaalilla.

  VastaaPoista
 3. Lyö suvakeille eteen esim. tämä: http://kukkahattu.com/2016/01/19/ylen-pakolais-ilta-kuohuttaa-jalleen-lahetyksessa-paiden-katkomiseen-osallistunut-terroristi/

  Tai tämä:http://kukkahattu.com/2016/01/20/poliisin-selvitys-uudenvuoden-hairintatapauksista/

  VastaaPoista