6. syyskuuta 2010

NIST on editoinut 911 videoita peittääkseen totuuden?

Yhdysvaltalainen järjestö "International Center for 9/11 Studies" on saanut vihdoin ja viimein, lukuisten selittelyiden ja vetkutteluiden jälkeen, käsiinsä NIST:n hallussa olevia arkistoja liittyen 911 tapahtumiin. NIST vältteli viimeiseen asti arkistojen avaamista, mm. väittämällä, ettei se ole koskaan saanut mitään pyyntöä ko. aineistoa koskien, joten lopulta ko. järjestö joutui haastamaan NIST:n oikeuteen saadakseen aineiston. Arkistoja on yhteensä 3 teratavun verran, joten niiden lävitse käyminen ja tutkiminen vie varmasti oman aikansa. Lisää aineistoa tulee jatkuvasti NIST:ltä, joten edessä lienee melkoinen urakka virallisen salaliittoteorian epäilijöille.

On mielenkiintoista, mitä aineistosta paljastuu. On näet käynyt ilmi, että NIST on ilmeisesti muokannut, tai sanotaan suoraan, väärentänyt aineistoa. Videokuvamateriaalissa on mm. poistettu videopätkästä äänet ja videosta kohta, jossa WTC7:n ullakkohuoneisto romahtaa ennen koko rakennuksen sortumista. Tarkoituksena lienee antaa ymmärtää, että räjähdysten ääniä ei kuulunut ja koko WTC7 romahti yhdessä hetkessä, eikä vaiheittain, kuten räjäytysteoria antaa ymmärtää. Videoissa näkyy myös mm. paineaaltoja, joita on vaikea selittää romahduksella, mutta jotka sopivat erinomaisesti räjäytysteoriaan. Kun NIST salavihkaisesti poistaa materiaalistaan epämieluisat kohdat, sen on helpompi tehdä materiaalista itselleen ja raportit tilanneille poliittisille päättäjille mieluiset johtopäätökset...

Lienee syytä jälleen muistuttaa, että CIA on väärentänyt bin Laden nauhoja, NIST ei suostu luovuttamaan sortumalaskelmiaan ja WTC:n raunioista on löytynyt nanotermiittiä. Kannattaa ehdottomasti lukea, miten osoitan NIST:n selitykset 911 tapahtumista olevan vääristelyä ja uuskieltä ja miten kumoan eräitä yleisiä vastaväitteitä 911 liittyen. Kannattaa lisäksi katsoa linkit - ja videot osuudesta asiaan liittyviä lisätietoja. Mikäli psyykkeesi kestää sen maailmankuvan muutoksen, joka noista seuraa...

Näitä(kään) tietoja et Ylenannosta tai muualta valtamediasta tule ikinä kuulemaan, vaan ne hehkuttavat virallista salaliittoteoriaa 911 tapahtumien kulusta, täysin riippumatta valtavasta määrästä päinvastaista todistusaineistoa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs ne "höyrystyneet" lentokoneet? Toinen putosi pellolle ja toinen Pentagoniin. Virallinen versio oli, että ne höyrystyi. Ei pitäsi olla vaikeaa laskea onko edes mahdolista tankata matkustaja suihkari niin täyteen, että maahanputoamisessa tms törmäyksessä olisi mahdollista niin suuri kuumuus, että moottorit höyrystyisivät. Jo pelkää moottorin kokonaan sulaminen vaatisi valtavan määrän lämpöenergiaa. Todellisuudessa koneen tippuessa iso osa polttoaineesta räjähtää taivaan tuuliin ja energia menee harakan varpaille.