30. syyskuuta 2010

Moniosaajat rikastuttivat jälleen ruotsalaista kulttuuria

Ruotsissa 10 maahanmuuttajamiestä kaappasi, huumasi, käytti seksuaalisesti hyväkseen ja paritti 14-vuotiasta älyllisesti kehitysvammaista tyttöä. Eipä tämä ihq kulttuurinrikastutus vielä mitään, mutta juttua käsittelevä tuomari joutui eroamaan tehtävistään poliisin kehoituksesta, kun hän oli saanut itseään ja perhettään koskevia uhkauksia maahanmuuttajilta. Huomatkaa, että Aamulehti ei uskalla uutisoida mitään siitä, että tekijät olivat maahanmuuttajia ja että tuomari joutui eroamaan uhkausten vuoksi. Politisktinkorrekt:in sivulla sentään kerrotaan tekijöiden nimetkin.

Kyllä tämä maahanmuuttajien suunnaton osaamispotentiaali jaksaa aina vaan ihmetyttää minua. On todella hienoa, että Suomikin saa osansa tästä kulttuurinrikastuttamisesta, kun meidän maahanmuuttopolitiikka on vielä Ruotsiakin löysempää. Upeaa, että nämä kultamunat löytävät tiensä myös Suomeen ja antamaan - vaikka ihan väkipakolla - kulttuurin rikastutusta nuiville suomalaisillekin naisille ja lapsille. Halla-ahoa mukaillen: Toivon, että rikastuttavat etenkin kaikkia niitä, jotka kannattavat nykyisenlaista, mielipuolista maahanmuutto-pakolais-rangaistuspolitikkaa. Siinä saa minun mielestäni sitten aivan täsmälleen mitä haluaa ja ansaitseekin.

Helvetin hyvä, että Suomessa on tarjolla ensi vaaleissa myös Perussuomalaisten lisäksi sellaisia puolueita kuin Vapauspuolue ja Muutos 2011. Näin sanoo allekirjoittanut, joka kuuluu itse Kokoomukseen.PS. Muistakaa lukea aikaisempia kirjoituksiani maahanmuuttoon (tästä ja tästä) sekä islamiin liittyen (tästä).

9 kommenttia:

 1. Miksi helvetissä sitten kuulut tuohon Kokoomukseen? Pahimmat pankkieliitin perseennuolijat ja mamuttajat löytyvät nykyään juuri kokoomuksesta ja vihreistä! Mikä mies sää oikein oot, kun välillä tulee ihen järkitekstiä, ja silti pitää roikkua Kokoomuksen hameenhelmassa? Samanlainen tissiposki kuin Katainen ja Stubb?

  VastaaPoista
 2. > Miksi helvetissä sitten kuulut
  > tuohon Kokoomukseen?

  Hyvä kysymys. Välillä tuntuu, etten oikein itsekkään tiedä.

  Kokoomuksessa on kuitenkin helvetin hyviäkin tyyppejä punikki-Kataisen ja muiden mulkvistien sijaan. Etenkin nuorissa löytyy hyvää porukkaa. Kylähulluosastoa ei pahemmin ole.

  VastaaPoista
 3. Miten nyt Aamulehti Suomessa "paljastaisi" tekijöiden mamutaustan, kun mikään ruotsalainen valtamediakaan ei sitä tee? Toisaalta artikkeleista näkee nykyään heti, kuka on tekijä, sillä jos hänestä ei kerrota nimeä tai mitään hänen taustastaan, niin hän on ilman muuta mamu tai vähintään mustalainen. Ns. "etnisistä" ruotsalaisista kerrotaan paljon enemmän.

  Kirjoittelen joskus lehtiin sähköpostiviestejä tästä teemasta, mutta sieltä ei joko vastata lainkaan tai sitten vastaus on aivan hölynpölyä.

  Sitä alkaa kuvitella, että tällaiselta DDR:n tai NL:n kansalaisista tuntui, kun oli se yksi ainoa virallinen totuus ja sitten oli se arkitodellisuus, jossa oikeasti elettiin.

  VastaaPoista
 4. Olen jo pitkään seurannut blogiasi. Olemme libertaristeina ja anarkokapitalisteina näköjään lähes yhtä mieltä kaikesta kirjoittamastasi.

  Ollaksemme täydellinen (homo)pari minua rassaa sinussa kaksi asiaa. Ensimmäinen on liiallisuuksiin mennyt vainoharhaisuutesi. En piittaa onko vainusi harhoja vai todellisuutta, jokainen huolimattomasti perusteltu salaliittoteoria syö uskottavuuttasi.

  Toinen on puoluejäsenyytesi. Olet itse kutsunut kaikkia puolueita demareiksi. Jos et kannata demareita, niin miksi olet demarien jäsen, eli ajat demariutta?

  Etkö myöskin usko libertaarina ettei ihmisillä ole oikeutta valita johtajaa itselleen ja ennen kaikkea muille. Emme voi edes äänestää, sillä meillä ei ole oikeutta äänestää, koska äänestäminen rikkoo ihmisen koskemattomuuden periaatetta vastaan.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin keskimmäinen kappale iski ikävästi silmään:

  Toki itsekin toivon vihreille naisille ja muille mokuttajille mokkakyrpää 20 miehen voimin puistossa, mutta iski silmään, että hetkeä aikaisemmin tekstissä mainitsit että 14-vuotias älyllisesti kehitysvammainen raiskattiin.

  Joku voi saada sellaisen kuvan, että se on susta ihan hyvä asia et 14 vuotiaat mimmit raiskataan...

  Toivottavasti uusi tuomari saatiin tilalle... eikun ruotsissa. lol Nuo svedut luovuttavat niin helpolla.

  VastaaPoista
 6. > Sitä alkaa kuvitella, että
  > tällaiselta DDR:n tai NL:n
  > kansalaisista tuntui, kun oli se
  > yksi ainoa virallinen totuus ja
  > sitten oli se arkitodellisuus,
  > jossa oikeasti elettiin.

  Hyvä huomio.
  Ja entäs sitten, kun se virallinen todellisuus romahtaa? Sitten tulee sekasortoa ja heräämistä, kuten NL:ssä / Venäjällä on vieläkin.

  VastaaPoista
 7. > Ensimmäinen on liiallisuuksiin
  > mennyt vainoharhaisuutesi. En
  > piittaa onko vainusi harhoja vai
  > todellisuutta, jokainen
  > huolimattomasti perusteltu
  > salaliittoteoria syö
  > uskottavuuttasi.

  Heh, olkoon niin. Toivottavasti herättävät sentään jonkun vähän ajattelemaan ja kyseenalaistamaan asioita.

  > Toinen on puoluejäsenyytesi.
  > Olet itse kutsunut kaikkia
  > puolueita demareiksi. Jos et
  > kannata demareita, niin miksi
  > olet demarien jäsen, eli ajat
  > demariutta?

  En ole kutsunut kaikkia puolueita demareiksi, vaan todennut "kaikkien puolueiden demarit" jne. Jokaisessa puolueessa Suomessa on demareita, joissain enemmän, joissain vähemmän. Kokoomuksessa on selvästi vähemmän kuin vaikkapa Keskustassa ja SDP:ssä, mutta siltikin valitettavan paljon.

  > Etkö myöskin usko libertaarina
  > ettei ihmisillä ole oikeutta
  > valita johtajaa itselleen

  Tietenkin on oikeus tuohon. Mutta vain ITSELLEEN, ei pakottaa muita tuon alaisuuteen.

  > Emme voi edes äänestää, sillä
  > meillä ei ole oikeutta äänestää,
  > koska äänestäminen rikkoo
  > ihmisen koskemattomuuden
  > periaatetta vastaan.

  Minusta kaikki aseet ja keinot ovat sallittuja yksilönvapauden puolustamiseksi ja edistämiseksi. Voin vaikka kannattaa monarkiaa tai diktatuuria, jos se edistää yksilönvapautta.

  VastaaPoista
 8. > Joku voi saada sellaisen kuvan,
  > että se on susta ihan hyvä asia
  > et 14 vuotiaat mimmit
  > raiskataan...

  No ei sentään.

  > Toivottavasti uusi tuomari
  > saatiin tilalle... eikun
  > ruotsissa. lol
  > Nuo svedut luovuttavat niin
  > helpolla.

  Odotas vaan, kohta täälläkin. Mutta ei Erkkobladet sitä tule sinulle kertomaan, kun se tapahtuu, siitä voit olla varma.

  VastaaPoista
 9. Markus, mokkakikkelin osuminen hyysärin omaan nilkkaan ei välttämättä saa näiden mieltä muuttumaan:

  http://blogs.alternet.org/speakeasy/2010/04/23/we-are-not-your-weapons-we-are-women/

  Mutta tosiaan, jos saisi valita, niin mieluummin nämä mokuttajat saisivat joutua neekereiden ja muslimien raiskaamiksi kuin ne, jotka tämän lystin kustantavat.

  VastaaPoista