14. syyskuuta 2010

Ruotsissa menossa järjestelmällinen vaalihuijaus

Minun on turha asiasta sen enempää kirjoittaa, kun Jukka Turunen kirjoittaa asiasta loistavasti blogissaan, samoin kuin Takkirauta omassa blogissaan. Ruotsissa järjestelmällisesti sabotoidaan ja huijataan vaaleissa Mamu-kriittistä Sverigedemokraterna-puoluetta, ilmeisesti valtapuolueiden pelätessä sen tulossa olevaa massiivista vaalivoittoa. Saa nähdä, miten Suomen vaaleissa käy, joutuvatko Muutos 2011 ja Perussuomalaiset samankaltaisen vaalivilpityksen ja vainon kohteeksi?

Tilanne on Ruotsissa niin huolestuttava, että jo Tanskassa ja Venäjälläkin vaaditaan ulkomaalaisten vaalitarkkailijoiden lähettämistä Ruotsin vaaleja seuraamaan. Uskomatonta, ettei Ylenanto tai media muutenkaan Suomessa puhu tästä asiasta yhtään mitään, vaan pitää suomalaiset täysin pimennossa naapurimaassamme menossa olevasta vaalivilpistä ja vainosta, demokratian alasajosta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi. Pelkään kovasti miten seuraavissa EK vaaleissa saadan nähdä miten "apinaa pumpataan ja koijataan"

Huolenani on vain se, että mahtaako kukaan muu ymmärtää, että se on täysin realistinen skenaario, jotta "status quo" säilyy ja vahvistuu.

Nykyhallitus ja sen "puuhamiehet" haluavat "hallita" eivät olla kansanedustajia.

Anonyymi kirjoitti...

Ei suoraan aiheeseen liittyen, mutta teemaan kuitenkin. Mitä mieltä olet Ranskan burkakiellosta? Eikös se ole sikamaisinta yksilönriistoa sitten kierrätyspakon? Pitäisikö Ranska erottaa YK:sta tuon yksilöihin kohdistuvan fasismin takia?

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin tilanne on huolestuttava, mutta on aina yhtä lystikästä lukea, kun joku sanoo, että "Venäjällä demokratia toimii paremmin" :D

Markus Jansson kirjoitti...

> Mitä mieltä olet Ranskan
> burkakiellosta?

Suomessakin naamioituminen kadulla on kiellettyä karnevaaleja lukuunottamatta. Kaksipiippuinen juttu, toisaalta ihmiset pitää pystyä tunnistamaan ja toisaalta pitäisi voida pukeutua melko vapaasti. Toisaalta, niin kauan kun kadulla ei saa liikkua alasti ja naamioituminen on kiellettyä, ei burkakieltokaan ole mitenkään eriskummallinen asia, päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessakin kielletään pian Perussuomalaisten äänestäminen rasistisena puolueena.
Saa äänestää vain näitä peruspuolueita, jotka nostavat omia palkkojaan (taas 500 €), ja jotka kuppaavat yhteiskunnan rahaa ja kansallisomaisuuttamme omiin taskuihinsa.

Markus Jansson kirjoitti...

Suomessakin kaavaillaan lakia, jonka perusteella puolue voisi saada rapsut, jos sen jäsen tekee rötöksen, esim. kiihottaa kansaa vastaan. Arvaa vaan, ketä vastaan ja miksi moinen laki on suunnitteilla...?