31. tammikuuta 2010

Lehto joutumassa vankilaan nettikirjoittelunsa vuoksi

Heräsin vasta nyt tähän pikkuiseen paikallisuutiseen Tampereelta: Seppo Lehto on tuomittu yli 2v vankeuteen nettikirjoittelunsa vuoksi ja korkein oikeus ei antanut Lehdolle valituslupaa, joten Lehtoa odottaa vankeustuomion täytääntöönpano.

Edes raiskaajia ei laiteta yli kahdeksi vuodeksi vankilaan, pedofiileistä nyt puhumattakaan. Mutta, kun menee ja tekee pilakuvia Muhammedista ja poliitikoistamme, niin päätyy yli kahdeksi vuodeksi vankilaan Suomessa! Täysin mielipuolista toimintaa ja osoittaa hyvin, miten järjetön, sanan- ja mielipiteenvapauden vastainen Suomi on. Asioista ei saa keskustella eikä tehdä pilaa tai joutuu vankilaan. Tätä suomalaiset haluavat, tämmöisiä lakeja suomalaiset kansanedustajat ovat säätäneet ja oikeusistuimet noudattavat.

HÄVETKÄÄ!

Niin ja on turha selitellä, että oikeuslaitos ja viranomaiset vain noudattavat pykäliä ja toimivat sen mukaan. Ottaen huomioon tämän ja tämän seikan, jokainen voi tehdä oikeudenkäyntien ja viranomaisten rehellisyydestä, toiminnasta ja järkevyydestä aivan omat johtopäätöksensä. Suomi on ihmisoikeuksissa Venäjänkin alapuolella - kyllä, lukekaa nyt nuo linkit. 

Eli kyse ei ole pelkästään siitä, että lakimme ovat täysin ihmisoikeuksien vastaisia, vaan myöskin siitä, että, tämän lisäksi oikeusjärjestelmämme ei kerta kaikkiaan toimi, vaan tuomioiden saaminen on enemmänkin arpapeliä - tai riippuu siitä, miten kalliin asianajajan saa itselleen hankittua oikeutta pelottamaan. Jos sinun taustallasi vaikuttaa jokin poliittinen voima, sitä parempi tai pahempi sinulle riippuen tuon voiman suunnasta. Millään objektiivisilla faktoilla ja loogisilla asiaperusteluilla ei suomalaisessa oikeussalissa ole mitään merkitystä. Tuomiot tulevat fiilispohjalta, syyttäjän esitysten ja tekijän asianajajan peloitevaikutuksen mukaan. Ei siis ihme, että Suomi on todellakin saanut enemmän langettavia päätöksiä Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta per nuppi kuin mitä Venäjä on saanut.

Älkää jumalauta kehdatko kukaan sanoa, että Suomi on oikeusvaltio.

7 kommenttia:

 1. Oikeen hyvä että se sekopää vihdoin saadaan kuriin ja lukkojen taakse- sinne se kuuluu kuten muutkin vapauden viholliset.

  Kunhan vaan nyt ei löytyis mitään takaporttia tai porsaanreikää joka estäis tämän minulle runsasta henkistä tyydystä tuottavan rangaistuksen toimeenpanon.

  VastaaPoista
 2. Seppo ja hänen kirjoituksensa ja bloginsa (koko maailman saatavissa olevat, vain Mika Illmannin läpikahlaamat) ovat korkeintaan skipattava vakioitu häiriötekijä. Korkeintaan pienen sakkotuomion tietoliikenteen häirinnistä olisi voinut antaa. Ei muuta.

  VastaaPoista
 3. Luin jonkin verran Seppo Lehdon kirjoituksia(en kaikkia) ja minusta kaveri oli pahasti sekaisin päästään(huom! mielipiteeni, en ole ammatti henkilö, enkä täten voi tehdä diagnoosia)

  Unohtaa ei sovi, että Lehto tuomittiin myös monien suomalaisten henkilöiden törkeästä loukkaamisesta.
  Lehdon teot olivat kiistatta törkeitä ja tuomittavia, mutta oliko tuomio kohtuullinen tekoihin nähden? Suomalaisen oikeustajun mukaan? EI!

  2.Olavi Mäenpään blogin poisto oli törkeydessään käsittämätön teko ja vielä käsittämätöntä on se, että ainakaan minun tietojeni mukaan Olavilta ei ole pyydetty asiasta anteeksi, eikä hänelle ole tarjottu mitään korvausta, vaikka sen pitäisi olla itsestään selvyys tällaisessa tilanteessa. Kukkahattutätien ja muiden vasemmmistoretkujen luulisi nyt huutavan kurkku suorana kun Olan blogi laittomasti poistettiin ja törkeällä tavalla rikottiin ties miten montaa asetusta ja oikeutta. mutta ei vaan kuulu mitään.

  Jos cannabis klubin tai vastaavan hörhö porukan sivut olisi poistettu, olisi hirvittävä lesbolauma vaatimassa päitä pölkylle ja oikeusministerin olisi pyydettävä tekoaan anteeksi, vaikka sivuilla olisi kehoitettu tukemaan al-qaidaa ja ihailtu yhdennentoista päivän uhrien suurta lukumäärää.

  Linkola jokin aika sitten julisti, että yhdennentoista päivän iskut menivät aivan oikeeseen osoitteeseen ja ihaili tekoa avoimmesti, tästä huolimatta hänestä Mika Illman ei ole väsännyt hänestä mitään rikosilmoitusta tai syytetttä! miksi?, eikö usalaiset ole mitenkään suojattu lailla tai eikö heitä lasketa ihmisiksi?

  Minusta on perusteltua nostaa syyte Mika Illman nimistä rikollista vastaan ja tuomita hänet pitkään ehdottomaan vankeusrangaistukseen, koska hän on todistetusti sallinut avoimmen kiihotuksen usalaisia vastaan ja tällä tavoin tukenut terrorismiä ja vaarantanut useiden viattomien ihmisten henkiä.

  Otten huomioon Illmanin yhteiskunnallisen toimen olisi hänen velvollisuutena saattaa Linkolan puheet tutkintaan ja syytteeseen.

  T:Eki turust

  VastaaPoista
 4. Tuo uutinen jäi multakin huomaamatta. Kiitos, että tiedotit siitä. Kirjoitin asiasta omassakin blogissani. Yleensäkin tästä asiasta kannattaa pieksää suutaan paljon ja laajalti.

  Voimia eloon Komisario Janssonille, ja antoisaa alkanutta helmikuuta.

  VastaaPoista
 5. Sekopäisyydestä ei ole Suomessa vankilaan ketään heitetty. Ei, vaikka olisi tappanut jonkun. Mutta Pyhää Monikulttuuria rienaava heitetään.

  VastaaPoista
 6. Menee hiukan otsikon vierestä, mutta oletko seurannut nyt viidettä päivää jatkuvaa Marko Sihvosen mielenilmausta eduskuntatalon edessä? Olisi mukavaa lukea kannanottojasi tähänkin asiaan liittyen, mm. siitä, miksi suomalainen media vaikenee täysin koko tapauksesta.

  Hyvä blogi ja täyttä asiaa. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Poliisisetä meni ja raiskasi
  16 vuotiaan tytön ja sai
  siitä ehdollista 2 v.

  Miettikää sitä!

  Hyvät veljet keskenään rattoisasti
  sivelevät toisiaan oikeusjärjestelmässä. Ja palkkio
  odottaa kulman takana, kunhan
  aikaa kuluu tarpeeksi rikoksesta.

  Suomen päättäjät, lainsäätäjistä
  tuomareihin pitävät oikeutta
  pilkkanaan!

  Tällainen järjestelmä joutaa
  jätetunkiolle.

  VastaaPoista