7. tammikuuta 2010

EU tutkii lääkeyhtiöiden sikainfluenssalobbausta ja valheita

Olen aikaisemmin kirjoittanut sikainfluenssasta blogissani. Nyt oli kiva lukea, mitä Pharmatimes kirjoittaa:

"The Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) is to hold an emergency debate and inquiry this month into the “influence” exerted by drugmakers on the World Health Organisation’s (WHO) global H1N1 flu campaign.

The text of the resolution approved by the Assembly calling for the debate and inquiry states that: “in order to promote their patented drugs and vaccines against flu, pharmaceutical companies influenced scientists and official agencies responsible for public health standards to alarm governments worldwide and make them squander tight health resources for inefficient vaccine strategies, and needlessly expose millions of healthy people to the risk of an unknown amount of side-effects of insufficiently tested vaccines.”

The WHO’s “false pandemic” flu campaign is “one of the greatest medicine scandals of the century,” according to Dr Wolfgang Wodarg, chairman the PACE Health Committee, who introduced the parliamentary motion."

Ei paljoa lisättävää. Toivottavasti ruoska viuhuu ja rajusti.

Erityisesti toivon, että kaikki "asiantuntijat" Suomessa, jotka ovat puhuneet soopaa ja lietsoneet paniikkia sikainfluenssasta ja painostaneet rokotteiden ottoon, saisivat asianmukaisesti sapiskaa. Olivat he sitten ministereitä, lääkäreitä, sairaanhoitajia tai tutkijoita. Koko sikainfluenssahysteria oli ja on yhä roskaa, kusetusta, ihmisten manipuloimista ja terveydellä leikkimistä testaamattomien rokotteiden muodossa.

7 kommenttia:

 1. kerrankin puhut asiaa

  VastaaPoista
 2. Tämähän on loistava osoitus siitä, miten EU:sta on paljon hyötyäkin !

  Mutta itse sikainfluenssaan varautumisesta täytyy sanoa, että siinähän varauduttiin mahdolliseen uhkakuvaan, jos virus olisikin osoittautunut vaaralliseksi. Yhtälailla esimerkiksi sotaan varautumista suurilla puolustusmäärärahoilla voidaan sanoa joko tyhmäksi tai viisaaksi, riippuen tietenkin keneltä kysyy...

  VastaaPoista
 3. > Mutta itse sikainfluenssaan
  > varautumisesta täytyy sanoa,
  > että siinähän varauduttiin
  > mahdolliseen uhkakuvaan, jos
  > virus olisikin osoittautunut
  > vaaralliseksi.

  Siinä tapauksessa on todellakin syytä rukoilla ahkerasti, että mitään vaarallista virusta ei koskaan tule, koska viranomaisten toiminta oli täysin ala-arvoista räpeltämistä ja sähellystä alusta loppuun asti!!!

  VastaaPoista
 4. Olisi hyvä, että näistä sikainfluenssaan liittyvistä epäselvyyksistä alettaisiin Suomessakin vihdoin puhua. Mediassa, eduskunnassa ja hallituksessa. Hyvä, että sinä puhut.

  VastaaPoista
 5. Sikainfluenssahysteria tuo julkisuuteen jo kauan jatkuneet kytkökset ja ihmisten manipuloinnin terveydenhoidossa. Hyvä niin. Toivottavasti puhdistus kattaa myös virkamiehet ja poliitikot. Suuressa maailmassa on tyypillistä kierrättää heitä suurten lääkefirmojen palveluksessa. Eikös se Puskakin ollut jossakin...

  Miten THL joka tilasi rokotteet ja sai GSK:lta 6 milj. euroa tutkimusrahaa hoitaa myös rokotusohjelman tilastoinnin ja onnistumisen tutkimiset ja jatkossa ilmeisesti myös myös patologian? Miten STM voi sallia tällaista? Miten me voimme sallia tällaista STM:ltä? Yrittivät lisäksi lakialoitetta, jolla alaikäiset saataisiin rokotekokeiluihin salaa vanhemmilta.

  Hieman vielä taustatietoa sikainfluenssan alkuvaiheesta, josta käy tuo tahallinen paisuttelu ilmi ja mm. raskaana olevien riskiryhmiin luokittelun tarpeettomuus
  http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=47&contentid=6421&page=2

  Hyväksytyt lääkkeet aiheuttavat USA:ssakin monikertaisen määrän kulemia vuosittain sikainfluenssaan verrattuna http://www.laleva.org/eng/2009/12/medically_caused_death_in_america.html

  Ja vielä vähän historiaa kuinka Rockefeller alun perin otti lääketieteen haltuunsa
  http://www.whale.to/cancer/griffin14.html

  Nyt olisi jo aika lopulta puhdistaa se.

  VastaaPoista
 6. Puolassa, jossa kansalaisia ei ole rokotettu sikainfluenssaa vastaan, sikainfluenssaan liitettyjä kuolemia on jopa vähemmän kuin Suomessa.

  Samoin Ranskassa ja Saksassa, jossa paljon pienempi osa väestöstä on ottanut rokotteen kuin Suomessa. Ks.

  http://www.flucount.org/

  Vertailua voisi jatkaa, mutta jo tästä voinee päätellä, ettei massiivinen rokottaminen vähennä kuolleisuutta.

  Itse asiassa luvut tukevat sitä, että osa suomalaisten kuolemista liittyy tunnetusti tavanomaista kausi-influenssarokotetta oheisvaikutuksiltaan voimakkaampaan (ja huonommin testattuun ja nanokoostumuksensa osalta uudenlaiseen) rokotteeseen.

  Suomessahan useammankin ihmisen uutisoitiin kuolleen melko lyhyen ajan kuluessa rokotteen ottamisesta. Riippumattoman tahon tulisi selvittää, kuinka monessa tapauksessa sikainfluenssaan liitetty kuolema on seurannut pian rokotteen ottamisen jälkeen. Tässä olisi vaikkapa MOT-ohjelmalle työsarkaa.

  Surullista, mutta ilman aggressiivista rokotuskampanjaa Suomen kuolleisuusluvut saattaisivat olla jopa alhaisempia.

  Täällä oma yhteenvetoni sikainfluenssahysteriasta:

  http://www.vauvapalsta.com/keskustelupalsta/viewtopic.php?f=26&t=3186

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoista kieltämättä. Kuolleisuus ei näillä rokotteilla pienene, päinvastoin...

  VastaaPoista