18. tammikuuta 2016

Aseellinen vastarinta on nykytilanteessa jokaisen kansalaisen velvollisuus


Meillä on Suomessa nykyään hallitus, joka rikkoo perustuslaissa määriteltyä kokoontumis- ja yhdistymisvapautta esim. Stubbin suulla ilmoittaen, että "Hallitus voi kieltää katupartiot". JA meillä on nykyään poliisi, joka rikkoo perustuslaissa määriteltyä ennakkosensuurin kieltoa mm. tarkastaen ja sensuroiden banderolleja, sekä estämällä kuulustelujen ja kotietsintöjen nauhoittamisen! Tämän lisäksi meillä on vielä oikeuslaitos, joka viittaa kintaalle tälle kaikelle, keskittyen lähinnä kaapumiehen ja nettikirjoittelijoiden jahtaamiseen.
  • Hallitus, joka ei noudata perustuslakia, EI VOI OLLA LAILLINEN HALLITUS.
  • Poliisi, joka ei noudata perustuslakia, EI VOI OLLA LAILLINEN ESIVALTA. 
  • Oikeuslaitos, joka sallii näiden selkeiden lakien rikkomisten tapahtuvan, EI VOI OLLA LAILLINEN OIKEUSLAITOS.
Koska laki on de facto lakannut olemasta, yhdelläkään hallituksen jäsenellä, poliisilla tai tuomarilla ei ole mitään oikeuksia, joita meillä muillakaan ei ole. Kun laki ei kerran merkitse enää mitään, se merkitse myöskään merkitse näiden ihmisten erityisaseman suhteen yhtään mitään kenellekään, eikä myöskään meidän osaltamme yhtään mitään. Nämä ihmiset eivät ole meidän hallitsijoitamme, meidän esivaltaamme, eivätkä meidän oikeusjärjestelmäämme. Heillä ei ole mitään juridista, eikä mitään moraalista oikeutta mihinkään, koska he ovat itse de facto lakkauttaneet lakien olemassa olon ja merkityksen, eikä meillä ole näin ollen mitään velvollisuuksia heitä kohtaan missään asiassa. He eivät edusta, eivätkä voi edustaa Suomen laillista hallitusta, laillista esivaltaa ja laillista oikeusjärjestelmää. Nykyinen hallituksemme, poliisimme ja oikeuslaitoksemme on nimenomaan laillista, siis perustuslaillista yhteiskuntajärjestystämme VASTAAN TOIMIVA, toisin sanoen siis maanpetokseen/valtiopetokseen syyllistyvä taho! Kun hallinto, viranomaiset ja oikeuslaitos lakkaavat noudattamasta lakia, puhumattakaan, kun ne lakkaavat noudattamasta perustuslakia, ne muuttuvat vapauden puolustajista vapauden pahimmiksi vihollisiksi, tyranneiksi ja silloin ne pitää vaihtaa välittömästi sellaisiin, jotka jälleen ylläpitävät ja noudattavat Suomen perustuslakia ja siinä turvattuja kansalaisten perusoikeuksia. Eikä tässä nyt puhuta mistään "äänestämisestä" tai "uusien vaalien vaatimisesta", ehei. Kun lakia, eikä varsinkaan perustuslakia ei enää noudateta, "äänestäminen" ja "vaalit" ovat pelkkä huono vitsi, show, leikki, kuin jossain Pohjois-Koreassa konsanaan. Nyt on aika, oikeus ja kohtuus nousta aseelliseen kapinaan nykyistä laitonta yhteiskuntajärjestystä ylläpitäviä, tukevia ja hyväksyviä tahoja vastaan! Se on AINOA KEINO palauttaa Suomeen perustuslaillinen hallinto ja kansalle perustuslaissa annetut oikeudet mm. sananvapauteen, liikkumisvapauteen ja kokoontumisvapauteen liittyen! Vuoden 1917 tapahtumat toistuvat taas, miltei sata vuotta myöhemmin, samoista syistä, samoista lähtökohdista ja toivottavasti samoin tuloksin: Kansan on otettava kohtalonsa omiin käsiinsä, taisteltava maansa itsenäiseksi ja pistettävä nämä oikeuksiansa polkevat tyrannit narun jatkoksi!

Vieläkö aiotte odottaa?
EU:hun liittyminen aikoinaan rikkoi Suomen perustuslakia, samoin sitä 
loukkasi toisen kerran Lissabonin sopimus. Kolmas Suomen perustuslain loukkaus tapahtui, kun eduskunta hyväksyi ERVV:n. Nyt sitten vielä neljäs loukkaus tapahtui, kun Ottowillekuusiset ovat muuttaneet Suomen perustuslakiakin. Lisäksi Suomen hallitus on toiminut lain vastaisesti Kreikan rahoittamisessa. Viides perustuslain loukkaus tapahtui, kun Suomi allekirjoitti NATO-isäntämaasopimuksen. Miten pitkään aiotte vielä odottaa? Maahamme virtaa joka päivä satoja matuja, vastoin kansainvälisiä sopimuksia (esim. Dublinin sopimus), joille annetaan, vastoin Suomen ja EU:n lakeja mm. ylläpitoa ja diskorahoja (ei-EU:n kansalaisille ei ole mitään laissa määriteltyä oikeutta antaa mitään verovaroista). Joukossa virtaa satoja, jos ei tuhansia ISIS-taistelijoita, jotka ovat valmiita pistämään pystyyn massiivisen verilöylyn Suomessa millä hetkellä hyvänsä - kenraaliharjoitukset sellaiseen on jo pidetty Euroopan laajuisena...eivätkä viranomaiset ja poliitikot tee elettäkään tilanteen korjaamiseksi.
Nykyisenlainen Suomi ei ole enää pelastettavissa, joten mitä vielä odotatte?

Odotatteko sitä, että TEIDÄT henkilökohtaisesti pidätetään, TEIDÄN omaisenne raiskataan tai TEIDÄN aseenne takavarikoidaan? Odotatteko, että TEIDÄN liikkumistanne rajoitetaan ja TEIDÄN sanomistanne sensuroidaan? Odotatteko, että TEIDÄT pakotetaan noudattamaan islamin pukeutumis- käyttäytymis- ja muita sääntöjä? Odotatteko, että TEIDÄT tuomitaan ajatusrikoksesta tai muusta perusoikeuksienne käytöstä? Odotatteko, että TEIDÄT oikeusmurhataan, byrokratisoidaan ja kaltoinkohdellaan?

Silloin on jo liian myöhäistä. Silloin ei näet enää löydy ketään, joka voisi teitä puolustaa.

5 kommenttia:

  1. Suomi ja koko Eurooppa on poikkeustilassa. Huom! Myöskään Puolustusvoimat ei tee mitään, vaikka sotilasläänien komentajilla on oikeus ja velvollisuus puuttua tilanteeseen kun maahan päästetään satoja, tuhansia murhanhimoisia terroristeja.

    Nyt ollaan jo reilusti vuoden 2016 puolella, eikä merkkiäkään siitä että viranomaiset muuttaisivat linjaansa - eli RAJAT KIINNI PERKELE!

    VastaaPoista
  2. Älä nyt suunnittele siellä mitään. Mene kävelylle tai ajattele kivoja asioita.

    VastaaPoista
  3. Mitäs sinä Markus ajattelit tehdä?

    VastaaPoista
  4. Pitäiskö sitä vähän rauhoittua. Nää sun kirjoitukset menee välillä vähän yli

    VastaaPoista
  5. Pitäskö sun lähtee venäjälle? Ehkä siellä on kaikki paremmin?

    VastaaPoista