22. lokakuuta 2011

Tiesitkö, että Suomi sai eilen uuden perustuslain?

Perjantaina, 21.10.2011 Suomen eduskunta hyväksyi Suomen uuden perustuslain. Eroavaisuudet vanhaan perustuslakiin on ilmeiset, etenkin 1§, 54§ ja 55§ osalta.

EU:hun liittyminen aikoinaan rikkoi Suomen perustuslakia, samoin sitä loukkasi toisen kerran Lissabonin sopimus. Kolmas Suomen perustuslain loukkaus tapahtui, kun eduskunta hyväksyi ERVV:n. Nyt sitten vielä neljäs loukkaus tapahtui, kun Ottowillekuusiset ovat muuttaneet Suomen perustuslakiakin. Lisäksi Suomen hallitus on toiminut lain vastaisesti Kreikan rahoittamisessa, sekä tietysti aikaisemminkin, kun se on perustuslakia rikkonut. Lisäksi EU:sta ollaan suunnittelemassa pikapikaa kulisseissa kaikkea Suomen ja suomalaisten etuja ja suvereniteettiä loukkaavaa. Nato-jäsenyyskin lienee vain ajan kysymys, kun puolustusvoimat on ajettu alas.

Suomi on tällä hetkellä Euroopan Unionin osavaltio, jonka korkein lainsäädäntö- tuomio- ja toimeenpanovalta on EU:n epädemokraattisella koneistolla (komissiolla). Suomella ei ole enää omaa valuuttaakaan. Suomi ei täytä itsenäisen valtion tunnusmerkkejä. Suomen esivalta on EU:n ja bankstereiden ohjaksissa kulkevia byrokraatteja ja Ottowillekuusisia, jotka eivät puolusta ja suojele suomalaisten oikeuksia, vaan toimeenpanevat EU:n määräyksiä. Suomen esivalta suojelee ja toteuttaa lisäksi laajamittaista kansallisvaurauden lahjoitusta toisille EU:n osavaltioille, vaikka samalla meidän jälkipolvien maksettavaksi jäävä valtionvelka senkun kasvaa.

Olen sotilasvalassani, kuten monet muutkin suomalaiset, vannonut puolustavani Suomen laillista valtiojärjestystä ja laillista esivaltaa. Koska Suomessa ei ole enää pitkään aikaan ollut laillista valtiojärjestystä eikä laillista esivaltaa, katson sotilasvalani menettäneen merkityksensä.

Mikäli esimerkiksi Venäjä hyökkäisi huomenna Suomeen, minä en asettuisi minkäänlaiseen vastarintaan, päinvastoin. Ryhtymällä yhteistyöhön venäläismiehittäjien kanssa voisi tarjoutua mahdollisuus päästä puhdistamaan Suomen nykyistä valtio- ja virkamiesjohtoa, sekä muutenkin Suomen "esivaltaa". Voi sitä ihanuutta, kun saisi asetella hirttosilmukoita nykyisten ministerien ja virkamiesten kauloihin, tai olla painamassa liipasinta heidän teloitusryhmässään. Niin, Suomella oli muuten autonomian aikaan enemmän itsenäisyyttä kuin mitä meillä nyt on, joten siltäkin osin muutos olisi varmasti positiivisempaan suuntaan.

Eikun miettimään parasta tapaa ja aikaa sotilaspassin polttamiseen vaan. Suosittelen samaa myös muille.

12 kommenttia:

Stefan kirjoitti...

Eikös nuo silmukka- ja liipasinhommat ole vähän liikaa? Onhan niitä vankiloita ja paljusellejä.

Sitäpaitsi, jos teet miehittäjän kanssa yhteistyötä, niin juuri sitä samaahan nyt Suomessa tekevät ne halveksitut ministerit ja virkamiehet. Ei kai niin alas kannata kenenkään rehdin ihmisen vajota.

Anna Nyymi kirjoitti...

Sen lisäksi, että olet sosialisti (julkisella töissä), olet myös valmis hyökkäämään synnyinpaikkasi väestöä vastaan asein?

Markus Jansson kirjoitti...

> Sen lisäksi, että olet sosialisti
> (julkisella töissä),

Miten jälkimmäisestä seuraa ensimmäinen?

> olet myös valmis hyökkäämään
> synnyinpaikkasi väestöä vastaan
> asein?

En väestöä, vaan kriminaalia johtoa vastaan.

Anna Nyymi kirjoitti...

"> Sen lisäksi, että olet sosialisti
> (julkisella töissä),

Miten jälkimmäisestä seuraa ensimmäinen?"


Tuet vastustamaasi systeemiä saamalla vähemmän rahaa kuin yksityisellä puolella. Hyvin valittu.

Markus Jansson kirjoitti...

> Tuet vastustamaasi systeemiä

En tue.

> saamalla vähemmän rahaa kuin
> yksityisellä puolella.

Itse asiassa ei pidä paikkaansa.

Anonyymi kirjoitti...

http://meemi.info/images/1/1d/ClintEastwood_VMP.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Wow. Aikakaudet muuttuvat ja maanpetturitkin uskaltavat tulla esiin. Tietävät ettemme tapa heitä. Rauhan aikana.

En voi ymmärtää, miten ihminen voi olla niin alhainen.

Anonyymi kirjoitti...

Olet avoimesti kansaa vastaan.

Ehkä haluisit kuulua johonkin illuminatiin.

Anonyymi kirjoitti...

Sanot kriminaalia johtoa. Sitäkö vastaan asein valmis tappamaan?
Siis kunnan virkailijat, kuten vaikka lääkärit, ovat kriminaaleja ja siksi tapettavia?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin ymmärrettäviä tuntemuksia Markuksella.

Autonomian aika oli todella hyvää aikaa ja suomelle aivan erityisen tärkeää.

Oltiin päästy moni satavuotisesta ruotsin alistajavallasta, jolloin suomenkielikin oli syvästi halveksittua itsestään selvyyteenä.

Ruotsalaiset ovat aina yllyttäneet suomalaisia "ryssä"vihaan ja suomalaisuutta syvästi loukkaavat sympoolit otettiiin takaisin käyttöön suomen itsenäistyessä, kuten suomen nykyinen vaakuna.

kansan suusta kuulee monesti"Vitun tsaarin aikainen" vaikka oikeampi ja totuuden mukainen ilmaisu olisi"Vitun ruotsin aikainen"

Me suomalaiset halveksimme itseämme syvästi pitämällä jotain Runebergiä kansallis runoilijanamme. Koulujen historian opit on ensin käyty tarkastuttamassa RKP:n toimistossa tai jossain rantahurrien keskuskomiteassa, ennen kuin niitä on voinut oppilaille kertoa.

Suurin osa päättäjistämme on ihmisiä, jotka eivät tunne omia juuriaan tai kansaansa todellista historiaa. Nämä aivolikastetut tynnyrit sitten kuin kaukosäätimellä ohjattuina ovat mukana tekemässä päätöksiä oman kansan vahingoksi.

Älkäämme antako vihan kuitenkaan sokaista mieltämme ja pelottelun vaientaa suutamme.

T:Albyn Arska

Anonyymi kirjoitti...

Minusta näitä maanpettureita ei pitäisi missään nimessä ampua tai edes hirttää.

Se osoittaisi aivan liian laupiasta asennetta näitä pettureita kohtaan.
Anteeksi "anto" on aina tärkeää.
Kostosta ja sen tunteesta pitää päästä eroon, mutta kohtuullista olisi aina vaatia, että pahantekijä velvotettaisiin korvaamaan aiheuttamansa vahingon takaisin kansalle.

Itse kallistun ajatukseen moderneista työterapia leireistä, joissa uusilla pedagoogisilla kasvatus menetelmillä uudelleen koulutettaisiin näitä harhautuneita yksilöitä.

Uskon, että tämä ryhmä on niin suuri, että siltä saatu edullinen työpanos on myös kansantaloudellisesti merkittävä.
Monet heistä osaavat mitä moninaisimpia taitoja ja näitä on syytä käyttä hyväksi.Miettikääpäs nyt, vaikka Kataista sellikaverinsa asteroid tuurssin kanssa työssä ruotsinvientiosastolla. kumpainenkin painaa 17 tuntista päivää puuhevosen persereijän porareina usrakalla ja tarvike reikä menee kaupan naapurissa kuin häkä.

Markus! Sovittelu, anteeksianto ja ratkaisukeskeisyys on aina tärkeämpi kuin kosto ja rangaistus.
Hyvitys ja molemmin puolinen tyytyväisyys on todellisen kasvamisen edellytys.

T:Reilu-Rane

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkin kaipaisin Markukselta kommenttia tähän hänen lausuntoonsa:

"En väestöä, vaan kriminaalia johtoa vastaan."

Minusta näet kunkin asuinpaikan johtajat ovat OSA ko. paikan väestöä.
Ts. joukko-oppia lainatakseni joukko "johtajat" ovat joukon "väestö" osa-joukko.
Markuksen lausunto on näin mielestäni loogisesti ristiriitainen.