26. toukokuuta 2011

Suomessa valta on maanpettureilla ja valehtelijoilla

Suomen hallituksen ministerit rikkovat Suomen perustuslakia päättämällä tukipaketeista euromaille.
"Valtioneuvosto antoi eduskunnalle tiedonannon takauksista, jotka valtioneuvosto oli antanut Euroopan rahoitusvakausvälineelle (ERVV). Eduskunta äänesti toimitusministeristön luottamuksesta tämän tiedonannon jälkeen. Toimitusministeristö oli päättänyt lainatakuista Euroopan rahoitusvakausvälineelle annettavista valtiontakauksista annetun lain (668/2010) nojalla. Tämä laki on perustuslain vastainen. Laki antoi valtioneuvostolle vallan myöntää valtiontakauksia lainoille, vaikka perustuslain mukaan eduskunnan on erikseen päätettävä jokaisesta valtiontakauksesta. Tavallinen laki ei voi luovuttaa eduskunnan ulkopuolelle sellaista valtaa, joka perustuslain mukaan kuuluu eduskunnalle."

Tukipaketin, joka on muuten Euroopan unionin omien sääntöjenkin vastainen.
"...Maastrichtin sopimukseen sisällytettiin nykyisen Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen (SEUT) 125 artikla, joka kieltää unionia ja jäsenvaltioita omaksumasta toisten jäsenmaiden velkaongelmia...velkamaiden markkinakorkoja on alennettu Euroopan keskuspankin (EKP) harjoittamilla toimenpiteillä. Nämä rikkovat SEUT 123 artiklaa, jonka oli tarkoitus estää EKP:a manipuloimasta velkamarkkinoita poliittisista syistä..."

Suomalaiset poliitikot ovat pettäneet äänestäjänsä, valehtelemalla kannastaan näiden tukipakettien suhteen ennen vaaleja. Huomattava osa kansanedustajista nimittäin hyväksyikin ne (muodollisessa äänestyksessä).

Suomen kansalle on poliitikkojemme ja virkamiestemme toimesta koko ajan valehdeltu EU:hun liittymisen todellisista seurauksista ja koko EU:n päämääristä, sekä siitä, mihin nyt annettavat tukirahat todellisuudessa menevät.

Mikko Ellilä on tehnyt Kiviniemen hallituksen ministereistä kantelun valtioneuvoston oikeuskanslerille, selittäen erittäin tarkasti perustellen, miksi hän katsoo heidän syyllistyneen törkeään maanpetokseen. Yhdyn täysin Mikon näkemykseen asiasta. Itse kuitenkin epäilen, että kantelu ei tule johtamaan mihinkään muuhun kuin byrokraattimaiseen selittelyyn ja tyhjänpäiväiseen vastaukseen, ettei tietenkään asiassa voi olla mitään rikosta tai jos olisikin, ei ainakaan oikeuskansleri voisi siihen muka puuttua mitenkään. Vastaus tulee kuitenkin olemaan surkuhupaisaa luettavaa ja osoittamaan, ettei Suomessa ole voimassa perustuslaillinen demokratia, eikä toimiva valvonta- ja virkamieskoneisto.

Tämän vuoksi minä itse olen vakaasti sitä mieltä, että suomalaisten tulisi lähteä kaduille, mieluiten aseistautuneina. Suomalaisten tulisi ottaa valta käsiinsä heidät pettäneiltä ministereiltä ja kansanedustajilta, jotka rikkovat paitsi Suomen, myös EU:n lakeja vastoin Suomen kansan tahtoa ja etua. Mitään muuta keinoa asioiden muuttamiseen ei ilmiselvästi enää ole. Valvovat viranomaiset eivät puutu. Poliisi ei tee mitään. Armeija ei tee mitään. Kansanedustajat ja ministerit eivät tee mitään muuta kuin pettävät. Ja sokerina pohjalla, EU pettää jo itseäänkin.

Suomessa ei sitä paitsi ole de facto enää "sitä" valtiota nimeltä Suomi, jossa toiminta nojaa sen perustuslakiin ja sopimuksiin niin kansalaisten, kuin myöskin poliitikkojen, virkamiesten ja armeijankin suhteen. Suomen nykyisen hallinnon kukistaminen ei voisi olla todellisesti mikään rikos tai vallankaappaus, vaan ainoastaan perustuslaillisen kansanvallan puolustaminen (palauttaminen) aseellisin keinoin sen kaapanneelta klikiltä.PS. Kannattaa katsoa Timo Soinin puhe eduskunnassa liittyen näihin tukiin. Erinomaista faktatietoa ja luuta kurkkuun kaikille tuki- ja eurointoilijoille.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko ystävällisesti poistaa tuon ancap -lipun postauksestasi. Anarkokapitalistit eivät kannata vallalla olevan poliittisen valtaklikin kukistamista aseellisesti. He eivät myöskään hyväksy perustuslaillista kansanvaltaa, puhumattakaan sen suomalaisesta versiosta, joten he eivät missään nimessä ole valmiita puolustamaan sitä.

Vaikka yksilöllä on moraalinen oikeus suojella itseään ja omaisuuttaan hyökkääjältä kaikin käytettävissä olevin keinoin, niin de facto valtion ollessa hyökkääjänä, anarkokapitalistit eivät pidä sitä keinonaan. Väkivallan aloittaminen on aina väärin eivätkä anarkokapitalistit pystyisi aseellisessa selkkauksessa estämään väkivallan eskaloitumista koskemaan myös laajaa joukkoa viattomia sivullisia, kuten lapsia, jotka eivät äänestämällä ole voineet vaatia valtiota aloittamaan väkivaltaa toista ihmistä kohtaan.

Lisäksi aseellinen selkkaus valtaklikkiä vastaan on tuhoon tuomittu yritys. Sillä on käytössään valtion väkivaltakoneisto ja heikentyneenäkin se on ylivoimainen. Vaikka se tuottaisikin menestyksen, niin seuraus olisi parhaimmillaan sama kuin Ranskan vallankumouksessa. Valta vaihtui, mutta huonoin seurauksin. Vallankumouksen piti olla liberaali, mutta muuttui punaiseksi terroriksi. Libertaareja on kerta kaikkiaan liian vähän eikä muiden kelkkaan kannata lähteä. Siinä käy aina huonosti.

Jokainen edustuksellinen demokratia romahtaa. Ei aivan yhtä nopeasti, mutta yhtä vääjäämättä kuin kommunismi. Demokratiaan on sisäänrakennettu byrokraattisen kasvun mekanismi. Byrokratia on loinen, joka tappaa isäntänsä. Se imee kaikki taloudelliset ja henkiset resurssit itselleen. Kreikka ja Portugali käyvät nyt kuolinkamppailuaan ja ainoastaan massiivinen tuki antaa niille lisäaikaa. Suomi tulee seuraamaan perässä. Voimme vain hieman nopeuttaa tai hidastaa valtion romahdusta. Emme estää sitä.

Koska anarkokapitalismin tavoitteena on valtion lakkauttaminen rauhanomaisesti, niin ainoana keinona on vapaaehtoisuus ja vapauden suojelu välttelemällä rikollista eli tässä tapauksessa valtiota. Valtiot kutsuvat vapaaehtoisia valtiota vältteleviä markkinoita harmaaksi taloudeksi ja anarkokapitalistit monnimerkityksellisesti varjotaloudeksi. Sen lisäksi, että omistusoikeus toteutuu varjotaloudessa rikollisen valtion jäädessä ilman saalistaan, se heikentää valtiota.

Taloudellinen itsepuolustus on inhimillisempää kuin aseellinen. Sitä voi harjoittaa myös valtion omien moraalittomien lakien puitteissa; valtio ei pääse vetämään välistä, jos kierrättää kaikkea eli ostaa käytettyä ja myy tarpeetonta. Jokaisessa uudessa hyödykkeessä on n. 60 % veroa.

Poika varjoisalta kujalta.

Anonyymi kirjoitti...

Stasi taisikin jo käydä ottamassa pois tuon https://www.facebook.com/notes/mikko-ellilä/kiviniemi-katainen-ja-muut-kiviniemen-hallituksen-ministerit-rikkoivat-perustusl/10150208862109769 linkin. Joten mitään kantelua ei taida kohta enää olla.

Jarkko kirjoitti...

Ihan ottamatta kantaa noiden tukien järkevyyteen. Eiköhän se kuitenkin olisi järkevämpää äänestää seuraavissa vaaleissa "petturit" pois eduskunnasta, kuin ruveta heitä aseellisesti syrjäyttämään.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on yksi pieni ongelma. Ellilä on käsittänyt asian väärin.