7. toukokuuta 2011

Ulko- ja sotapoliittinen tiivistelmä

Saddam Husseinin kimppuun hyökättiin, koska Irak aikoi ryhtyä käymään kauppaa öljystä euroilla dollarin sijaan. Mitään joukkotuhoaseita ei ollut - eikä voinut olla.

Gaddafin kimppuun hyökättiin, koska Libya aikoi ryhtyä käymään kauppaa öljystä kullalla dollarin sijaan. Heti ensi töikseen USA:n tukemat "kapinalliset" perustivatkin oman (velkarahaan perustuvan)keskuspankin Gaddafin velattoman kansanpankin sijaan, sekä tietenkin oman öljy-yhtiön käymään öljykauppaa.

Osama bin Ladenin kimppuun hyökkäämisestä ei ole ollutkaan mitään "livevideota", jota Obama ja kumppanit olisivat katsoneet. Itse asiassa suurinosa hyökkäyksestä ei ole kuvattu (mistäs syystä, heh?) ja muutenkin asiat menivät aikalailla toisella tapaa kuin mitä on kerrottu. Niin ja kuvia kuolleesta Osamasta ei ole esitetty. Niin ja kuvissa paikalta näkyy verilammikossa makaavia aseettomia miehiä (joista yhden vierellä on lasten vesipyssy). Niin ja Osamaa ei ole edes koskaan etsitty 911 iskujen vuoksi...

Näin maailma toimii. Lampaat hyväksyvät.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

totta toinen puoli. saddam ja gaddafi ovat myös tukeneet palestiinalaisia ja vastustaneen israelia. saddam jopa ammutti scudeja tel-aviv:iin. osama taas järjesti wtc-iskut usa:n tuesta juutalaiselle aparheid-valtiolle. kaiken takana on siionisti sotakiihkoilijoiden valta

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kyllä tuo sinun elämä on vaikeaa :DD

Markus Jansson kirjoitti...

> Heh, kyllä tuo sinun elämä on
> vaikeaa :DD

Lampaana onkin varmaan tosi hyvä olla. Menee aina vaan sinne, minne paimenkoirat räksyttämällä ajavat. Ei tarvitse itse ajatella eikä pohtia mitään, eikä pelätä mitään muuta kuin sitä, mitä hallitus käskee pelätä. Omien rahojensa käytöstäkään ei tarvitse miettiä mitään, kun valtio tekee senkin sinun puolestasi.

Ei kiitos mulle.

Anonyymi kirjoitti...

Itse suhtaudun melko kriittisesti lähes kaikkeen tietotulvaan, mitä eri medioista tulee, myös tähän sinun blogiisi. Täytyy tarkentaa sen verran, että kuvat verilammikoissa makaavista miehistä oli rajattu aika lähelle. Suurimmassa osassa ei näkynyt esim. käsiä, joten eipä niissä silloin aseitakaan näy. Lisäksi kuvat oli otettu tunteja tapahtuman jälkeen. Lienee mahdollista, että USA:n sotilaat poimivat aseet pois.

Ja että Osamaa ei ole etsitty 911 iskujen vuoksi... No ei ole etsitty vastatuuleen kusemisenkaan vuoksi, koska ei tarvitse. FBI on sanonut, että Bin Ladenia ei tarvinnut erikseen etsiä 911 iskujen vuoksi, koska häntä jahdattiin muutenkin koko ajan. Se ei tarkoita, etteikö hän olis ollut iskujen takana.

Anonyymi kirjoitti...

Jos bin Laden ei olisi WTC-iskujen takana, niin miksi hänen poikansa Omarin haastattelusta Rolling Stone -lehdessä (joka on USA-vastainen sotajutuissa) voi päätellä, että hän on niiden takana?

Jyrki Suhonen kirjoitti...

Sä oot vainoharhainen.

Anonyymi kirjoitti...

En oikein usko, että USA haluaisi tehdä Osamasta jonkinlaisen marttyyrin tai Elviksen kaltaisen hypemysteerin, jonka kuolema olisi epävarmaa kauas tulevaisuuteen.

Hyökkäys on varmasti videoitu, kuvat otettu, kuten myös DNA jne...
Aikanaan ne tuodaan julkisuuteen, kunhan on selvitetty miten asiaan reagoidaan eri puolilla maailmaa.

Vainoharhaiser salaliittoteoreetikot ovat tietysti jo nyt aivan innoissaan ja eivät tietenkään tule uskomaan mitään faktoja, mitä asian tiimoilta on esitetty ja tullaan esittämään.