15. toukokuuta 2011

Google ja Blogger sensuroi ja/tai hävitti kirjoitukseni!

Kirjoitin 12.5. blogiini kirjoituksen otsikolla:"Fw: Perussuomalaiset voittivat moraalisesti". Kyseinen kirjoitus on nyt hävinnyt totaalisesti niin blogistani kuin Googlen arkistoistakin. Ikään kuin sitä ei olisi koskaan ollut olemassakaan. Kuitenkin todisteet siitä, että se on ollut, löytyvät alla olevista kuvista, esimerkiksi Facebookin seinälleni se ilmestyi (RSS Graffiti ohjelman kautta täältä blogistani) ja on siellä yhä luettavissa.

Kuitenkaan siis ko. sivu ei löydy blogistani sieltä, missä se linkkien mukaan on, eikä sitä näy kyllä kirjoitusteni listassakaan.

Kun Googlella hakee ko. kirjoituksestani napatulla virkkeellä, se löytää Hankamäen alkuperäisen kirjoituksen - jossa ko. virkettä ei siis lue lainkaan! Googlen hakukone siis myöntää, että sillä on tiedossa kirjoituksessani ollut virke ja että se liittyy Hankamäen kirjoitukseen, mutta samalla väittää, ettei sitä ole koskaan ollut minun blogissani kirjoitettuna eikä sitä siis löydy Googlen välimuistista lainkaan.
 

Hyvin mielenkiintoista, etten sanoisi! Onko kyse oudosta viasta vaiko tarkoituksenmukaisesta sensuurista, jääköön pohdittavaksi...



PS. Kuvankaappaukset tästä kirjoituksestani ja urlista on otettu siltä varalta, että Google ja Blogger jostain syystä "hukkaavat" tämänkin kirjoitukseni.

9 kommenttia:

Trump kirjoitti...

Kyseinen postaus löytyy kyllä vielä blogin rss-feedistä, mutta muuten sitä ei näy. Outoa.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä kännissä joskus sählää, ja vielä kun tulee blackout niin...

MM kirjoitti...

Ota jo lääkkeesi. Blogger hävitti _KAIKKI_ blogikirjoitukset kaikilta bloggareilta kyseiseltä ajanjaksolta.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan reptiliaaneja.

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Luin tuon blokisi ja voin itsekin vannoa, että hetken se oli täällä blokistanissa. Aluksi luulin, että Markus se vaan on mennyt omasta mielestään möläyttämään liikaa ja on kaikessa hiljaisuudessa korjannut virheensä. Sanoisin, että tämä on samanlaista tihutyötä, kuin Timo Soinin kirjoituksen muokkaaminen Wall Street Journalin kolumnissa http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/miksi-soinin-wsj-kolumnia-muutettiin-yllattaen/art-1288388290376.html . Tämä on varmaankin sitä nykyaikaista informaatiosotaa, jota netissä käydään äänestäjien sydämistä. Demokratia on siitä paska aate, että se voi iskeä vallanpitäjien nilkkaan ja vallanpitäjät tajuavat sen tosiasian. Sosiaalinen media on uhka ja sitä pitää hallita, kuten lehtiä ja muita medioita, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Voihan tietenkin olla tapahtunut ihan tietotekninen vikatilanne, jolloin joudutaan ottamaan varmuuskopio käyttöön. En yhtään ihmettelisi, jos asialla olisi syytä tuon koulupojan kämmäyksen kanssa http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/suomalaisopiskelija+kauhistui+kaatoi+googlen+verkkopalvelun+vahingossa++quottoivottavasti+poliisit+eivat+ole+kohta+ovellaquot/a626264 . Muistaakseni sinä päivänä juuri toi sunkin kommentointi tökki. Ettei nyt olla taas syyttämässä turhaan vihamielisiä tahoja :)

suvaitsematon kirjoitti...

Otahan sie hyvä immeinen rauhassa. Blogger romahti ja viimeiset bloggaukset ovat kadonneet bittien taivaaseen. Et ole ainoa!

Koko blogger oli kaatunut...

Markus Jansson kirjoitti...

Ei löydy rss-feedistä. Taisi olla joku Bloggerin yleinen vika, mikä teki tepposet. Vahinko, ei nimittäin tullut tuosta kirjoituksesta otettua varmuuskopiota mihinkään.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa se olla totta. Nettiin jää kaikki. Edes Serverin "räjäytys" ei tietoa hävitä. Ongi se tuosta linkistä talteen. T. Esko

Saat sen tarvittaessa multa sähköpostilla, jos on jotain ongelmaa.

Hain vaan osoitteesta http://www.alltheweb.com/ hakusanalla "Persuilla on munaa. Persuihin ja etenkin Timo Soiniin voi luottaa."

http://74.6.238.254/search/srpcache?ei=UTF-8&p=Persuilla+on+munaa.+Persuihin+ja+etenkin+Timo+Soiniin+voi+luottaa.&fr=alltheweb&u=http://cc.bingj.com/cache.aspx?q=Persuilla+on+munaa.+Persuihin+ja+etenkin+Timo+Soiniin+voi+luottaa.&d=27024613391007917&mkt=en-US&setlang=en-US&w=b0a3bbc9,433fc2b8&icp=1&.intl=us&sig=v7b7UKieAA4j4HJ3BHg1Jw--

Anonyymi kirjoitti...

Varmuuskopioista: Onneksi on Google, silvuplee:

"J. Sakari Hankamäki kirjoittaa blogissaan 100% asiaa. Persuilla on munaa. Persuihin ja etenkin Timo Soiniin voi luottaa. Demarit käänsivät takkinsa totaalisesti ja pettivät äänestäjänsä. Sekoomus on yhtä seko kuin ennenkin. Perussuomalaiset pitivät kiinni periaatteistaan ja vaalilupauksistaan, eivätkä suostu hallitukseen jakamaan suomalaisten veronmaksajien rahoja ulkomaille.

Sen sijaan, että euro romahtaisi nyt, eurokuplaan tullaan puhaltamaan vielä lisää ilmaa, joten tiedossa on kohta sitäkin suurempi euro-pieru. Toivon hartaasti, että eurokupla pysyy pystyssä nyt vielä pari-kolme vuotta, jotta persut saavat seuraavissa eduskuntavaaleissa tuhannen taalan paikan. Perussuomalaiset voivat silloin osoittaa, että suomalaisten veronmaksajien ja äänestäjien suurimmat kupparit ovat Kokoomus, Demarit, Keskusta, RKP ja Vihreät, eikä ko. paskapuolueita kannata kenenkään äänestää. Perussuomalaiset voivat nyt jäämällä oppositioon pestä kätensä kaikesta siitä sonnasta, johon etunenässä Kokoomus ja SDP ovat suomalaisia veronmaksajia pää edellä työntämässä.

Ensi eduskuntavaaleissa nähdään sitten toivon mukaan, miltä Kokoomuksesta ja SDP:stä tuntuu jäädä oppositioon ruikuttamaan (tai vankilaan istumaan), jos Suomi-niminen valtio on vielä silloin olemassa...

Kuten Hankamäki toteaa, Perussuomalaiset ovat tällä hetkellä ainoa todellinen oppositiopuolue. Ainoa todellinen oppositio Suomessa. Hyvä niin."