30. toukokuuta 2011

Vihreää mielipuolisuutta - kerrankin hyvin seurauksin

Yleannon teksti-tv:ltä poimittua:

"EU-ilmastopolitiikka menee uusiksi

Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan
Saksan päätös luopua ydinvoimasta
murentaa EU:n tavoitteet vähentää
kasvihuonekaasupäästöjä.

Kansliapäällikkö Erkki Virtanen on
varma, että Saksan on pakko korvata iso
osa ydinvoimastaan kivihiilellä.

-Saksa ei pysty korvaamaan ydinvoimaa
muulla kuin kivihiilellä. EU:n
ilmastopolitiikka menee täysin uuteen
asentoon, Virtanen toteaa YLE
Uutisille.

Ministeriö arvioi hiilidioksidi-
päästöjen kasvavan Euroopassa jopa
 kymmenillä miljoonilla tonneilla."


Tuossa on oikeastaan kaikki olennainen kerrottu tiivistetysti. Umpihullut säteilyhysteerikot viherpiipertäjät saivat kaikki Saksan ydinvoimalat suljettua. Seurauksena on, että sähkön hinta tulee rajusti nousemaan, sekä ilmakehä saastumaan ja hiilidioksidipäästöt lisääntymään, koska jollain se pirun sähkö pitää tuottaa...tässä tapauksessa kivihiilellä. Seurauksena tästä puolestaan on, että koko EU:n ilmastopolitiikka menee uusiksi. 
Kiitoksia vihreät.

Saitte omalla hullutuksellanne koko oman systeeminne ajettua paskaan.

Suomalaiset voivat hieroa käsiään tyytyväisyyttään, koska täällä rakennetaan jatkuvasti lisää ydinvoimaa. Vaikka sähkön hinnannousu tulee tuntumaan myöskin suomalaisten lompakolla (niin suoraan kuin epäsuorasti), niin ei lähimainkaan niin paljon, kuin mitä se tuntuu idioottien saksalaisten lompakolla. Tyhmät saksalaiset äänestäjät ja viherpiipertäjät saivat nyt aikaan sen, että Saksan ilma saastuu ja sähkön hinta nousee pilviin. Kannattiko? Oikeasti?

(En viitsi lähteä enää ruoskimaan vihreitä tai ydinvoima-asioita, hakekaa blogistani vaikkapa "ydinvoima" tai "vihreät" hakusanoilla)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sou what?! Minijääkausi tulee pian ja kaikki mukavat pöllyt, ne vain loiventavat oloamme, järkipäätös ja ns. saasteet ihan ookoo. Ja siitä osa II heti perään http://www.youtube.com/watch?v=MmqEdpjZx48

Antti K. Koskela kirjoitti...

Heh, Saksassa ollaan muutenkin oltu aina "edelläkävijöitä".. Aurinkovoiman syöttötariffi (keskimäärin 48snt/kWh) yhdessä tuulivoiman syöttötariffin (9-10snt/kWh) ovat maksaneet kymmenisen miljardia euroa vuodessa saksalaisille kuluttajille. Lisäksi uuden kapasiteetin rakentaminen on vuosikymmenessä maksanut yli 80 miljardia euroa.

Samaan aikaan näiden energiamuotojen tutkimukseen ja tuotekehitykseen käytetään rahaa murto-osa tuotannon tukien määrästä. Samaan aikaan Greenpeace kehtaa kehua Saksaa mallimaaksi ja edelläkävijäksi: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/greenpeace-toivoo-hallituksen-ymmartavan-saksan-esimerkin/art-1288392345383.html

Upeaa :D