12. toukokuuta 2011

Fw: Perussuomalaiset voittivat moraalisesti

(Uusintayritys tekstin julkaisussa)

J. Sakari Hankamäki kirjoittaa blogissaan 100% asiaa. Persuilla on munaa. Persuihin ja etenkin Timo Soiniin voi luottaa. Demarit käänsivät takkinsa totaalisesti ja pettivät äänestäjänsä. Sekoomus on yhtä seko kuin ennenkin. Perussuomalaiset pitivät kiinni periaatteistaan ja vaalilupauksistaan, eivätkä suostu hallitukseen jakamaan suomalaisten veronmaksajien rahoja ulkomaille.

Sen sijaan, että euro romahtaisi nyt, eurokuplaan tullaan puhaltamaan vielä lisää ilmaa, joten tiedossa on kohta sitäkin suurempi euro-pieru. Toivon hartaasti, että eurokupla pysyy pystyssä nyt vielä pari-kolme vuotta, jotta persut saavat seuraavissa eduskuntavaaleissa tuhannen taalan paikan. Perussuomalaiset voivat silloin osoittaa, että suomalaisten veronmaksajien ja äänestäjien suurimmat kupparit ovat Kokoomus, Demarit, Keskusta, RKP ja Vihreät, eikä ko. paskapuolueita kannata kenenkään äänestää. Perussuomalaiset voivat nyt jäämällä oppositioon pestä kätensä kaikesta siitä sonnasta, johon etunenässä Kokoomus ja SDP ovat suomalaisia veronmaksajia pää edellä työntämässä.

Ensi eduskuntavaaleissa nähdään sitten toivon mukaan, miltä Kokoomuksesta ja SDP:stä tuntuu jäädä oppositioon ruikuttamaan (tai vankilaan istumaan), jos Suomi-niminen valtio on vielä silloin olemassa...

Kuten Hankamäki toteaa, Perussuomalaiset ovat tällä hetkellä ainoa todellinen oppositiopuolue. Ainoa todellinen oppositio Suomessa. Hyvä niin.

1 kommentti:

 1. Salaliitto perussuomalaisten ajamiseksi oppositioon:

  Saksalaiset lehtimiehet vaativat PS:n eristämistä jo ennen vaaleja

  Perussuomalaisia vaati oppositioon saamenkieliset tv-uutiset Oddasat 19.4.2011, Norjan ja Ruotsin hallituksen käskystä.

  9.5.2011 YLEn ja MTV3n tv-uutisissa Paavo Lipponen vaati PS:n jättämistä oppositioon. Lipposen taustavoimina ovat ruotsalainen rahavalta sekä hallitus.

  Miksi sdp kieltäytyi 10.6 hallitustunnustelijan vaihdosta? Koska Kataisen syrjäyttäminen olisi tuonut PS:n taas hallitusneuvotteluihin. EU-asioissa Sdp ei ole niin dogmaattisen jyrkkä kuin kokoomus, joten hallituspohja spd-ps-kepu olisi täysin mahdollinen. Mutta salaliittolaiset haluavat nimenomaan jättää Perussuomalaiset oppositioon.

  9.6.2011 Nelonen halusi PS:n oppositioon, samoin 13.6 YLEn radiouutisten poliittinen toimittaja Jarkko Juselius.

  14.6.2011 Ilta-Sanomat väitti PS:a hallituskelvottomaksi, vaikka oli viikkoa aiemmin pääkirjoituksessaan pohtinut Timo Soinia mahdollisena valtiovarainministerinä.

  http://www.thoughts.com/aabee/ps

  VastaaPoista