25. heinäkuuta 2010

Washington Post: CIA väärentänyt Osama bin Laden nauhoja

Olen aikaisemminkin blogissani epäillyt bin Laden -videoiden luotettavuutta. No, nyt Washingon Post kirjoittaa paljastuksessaan, että video, jossa bin Ladenin väitetään myöntäneen syyllisyytensä 911 iskuihin, onkin CIA:n lavastama. Lisää tietoa asiasta esim. Prisonplanetin sivuilla. Tässä muuten toinen esimerkki aikaisemmasta bin Laden -videosta, joka on paljastunut lavastetuksi. Täältä voitte lukea lisää erilaisista leikki bin Ladeneista, joita eri yhteyksissä on ilmennyt.

Muistakaa yhä, että FBI:n mukaankaan bin Ladenia ei etsitä syyskuun 11. päivän iskuista. FBI on itse myöntänyt, ettei sillä ole mitään todisteita Osama bin Ladenin osallisuudesta 911 iskuihin. Valkoinen talokin myöntää, ettei bin Ladenin osallisuudesta 911 iskuihin ole mitään näyttöä. Kyse on kaksinaamaisesta poliittisesta pelistä ja psykologisesta sodankäynnistä, jossa toisaalla julkisesti annetaan ymmärtää asian olevan tavalla X ja toisaalta kulisseissa virallisesti pidetään huolta siitä, että koskaan ei asian väitetä olevan tavalla X. Näin taataan se, ettei voida koskaan jäädä suoranaisesti kiinni valheesta.

Tuo ei sinällään ole mitenkään uutta eikä ihmeellistä, kun otetaan huomioon, että Lontoon pommi-iskujenkin suunnittelijat on vapautettu, WTC:n raunioista on löytynyt nanotermiittiä, NIST tutkimuksia WTC:n sortumisesta on debunkattu (kuten on yleisiä väittämiä 911 viralliseen tarinaan liittyenkin) ja lyhyesti sanottuna koko 911 ja Osama bin Laden -juttu on potaskaa (kuten voitte tästä lukea). Osama bin Laden on ilmeisesti murhattu (BBC sensuroi tuon tiedon, vaikka toisaalla osasi kertoa etukäteen, että WTC7 romahtaa) jo aikoja sitten.

Mitä tämä kaikki siis tarkoittaa?

Sitä, että lammaslaumalle on taas kerran valehdeltu. Lammaslaumalle on uskoteltu johtavien poliitikkojen ja median toimesta, että Al-Qaida ja Osama bin Laden ovat 911 iskujen takana (ja tietysti, että Irakissa on joukkotuhoaseita jne.), sekä sekaantuneet muihinkin terrori-iskuihin ympäri maailmaa. Tämä kaikki siksi, että lammaslauma myöntyy mittaviin yksityisyyden ja sananvapauden loukkauksiin, massiivisiin sotilasbudjetteihin ja valloitussotiin (Afganistanin kaasuputki ja Irakin öljyt), sekä ylipäätään USA:n valtapiirin kasvuun ja talouden tuhoamiseen, jotta tämä "Pahan Akseli" saadaan (muka) tuhottua. Toisaalta, onhan sanottu, että tämä "terrorismin vastainen sota" on sellainen, että se jatkuu ikuisesti, mahdollistaen jatkossa yhä enemmän yksityisyyden ja sananvapauden loukkaamista sekä rahanmenoa. Vähän kuten Orwellin 1984-kirjassa oli Oceanian jatkuva "sotiminen" muiden valtioiden kanssa...

Ymmärrättekö: Teille on valehdeltu. Miltei kaikki, mitä tiedätte 911 tapahtumista, Al-Qaidasta ja Osama bin Ladenista on valetta. Puhdasta valetta, sepitettä, fiktiota, jota valtaeliitti on luonut vain teitä sumuttaakseen ja orjuuttaakseen, sekä kerätäkseen itselleen lisää valtaa ja rahaa.

Ymmärrättekö, miten iso asia tämä on?

Ymmärrättekö, millaisia vaikutuksia tämmöisillä asioilla on?

Lammaslauman silmien eteen on jo vuosikausia levitetty skeptikoiden toimesta todisteita siitä, että 911 virallinen selitys tapahtumista on petosta, mutta lammaslauma ei tästä huolimatta välitä asiasta mitään. Lammaslauma ei nosta meteliä, vaikka valtaeliitti on aloittanut sodan omia kansalaisiaan vastaan jo kauan aikaa sitten, riistäen lampaiden yksityisyyden, sananvapauden, rahat ja hengen. Lammaslauma ei halua ymmärtää totuutta, vaan mieluummin elää mukavassa valheessa. Jos ihmisten selvä enemmistö ei olisi lampaita vaan järkeviä ihmisiä, tämä valtaeliitti olisi jo kauan aikaa sitten päätynyt narun jatkoksi rikoksistaan.

Olen blogissani useasti sanonut, että ilmastonmuutosvouhotus on uskonto, koska millään faktoilla sitä ei voi perustella. Aivan sama pätee 911-uskovaisuuteen. Toivoa sopii, että ihmiset alkaisivat heräämään ja huomaamaan, miten paljon heitä manipuloidaan ja petetään ja minkä vuoksi...

5 kommenttia:

 1. Joo'o. Kyllä se on vaan tällaiselle suomalaiselle, huonosti englantia ymmärtävälle aika hepreaa. Pitäisi olla selkeätä todistusaineistoa ja faktaa, jonka jopa ylenannonkin toimittajat tajuaisivat. Itse en ole näistä kertomistasi todisteista niin vakuuttunut, että voisin olla varma, että meitä kusetetaan. Se on tietenkin jokaiselle meistä selvää, että näinä epävarmuuden aikoina kaikki valvonta ja seuranta, puetaan terrorismin estämisen kaapuun, mutta näitä vallanhaluisia toisten kyttääjiä ja alistajia on ollut aina ja tulee olemaan. Meidän valistuneiden liberaalien vain pitää taistella heitä koko ajan vastaan ja pistää heidän toimintatapansa kyseenalaisiksi. Sulla on tosi asialliset ja mielenkiintoiset sivut, mutta ehkä lisää lähdekritiikkiä toivoisin, mutta enivei nämähän ovat sun sivut, joten jatka vaan samaa rataa.

  VastaaPoista
 2. Dear Markus,

  En usko, että 911 olisi ollut kusetusta. Uskonpa kylläkin siihen, että sananvapautta sen varjolla ruvettiin viemään. Se oli ikään kuin lottovoitto.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän kyllä. Nykyajan valheet ovat niin isoja että päätä huimaa jos alkaa miettiä niitä kaikkia.

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=saHs6J0OXVI

  http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons

  Vähennä folion määrää päähineessäsi.

  VastaaPoista
 5. Onko mun englanti huonontunut, kun ei missään noista artikkeleista mun mielestä sanota, että se Bin Ladenin tunnustusvideo olis väärennetty?

  VastaaPoista