29. heinäkuuta 2010

False Flag: Tankkerin kimppuun hyökätty Hormuzinsalmessa

Kas kummaa, ettei tietenkään asiasta ole mitään meteliä pidetty Suomen mediassa. Google News raportoi tapahtuneesta ja siitä, että kyseessä ei todellakaan ollut mikään "iso aalto", vaan nimenomaan räjähdys.

On selvää, että kyseessä on Israelin/USA:n masinoima false flag operaatio, jonka syntipukiksi yritetään laittaa Iran, jotta saadaan näennäinen perustelu hyökkäykselle Iraniin. Lisää vastaavia on varmasti tulossa lähiaikoina, eli älkää yllättykö, jos ja kun Persianlahdella alkaa kohta taas tapahtua...Lisäystä 5.8.2010:
Samaan aikaan kun Iranin presidenttiä vastaan on tehty pommi-isku, räjähtää energialaitoksessa pommeja. Virallisen tarinan mukaan toki Iranin presidentin lähellä vain possauteltiin ilotulitteita ja energialaitoksessa tapahtui kaasuräjähdys. Mielenkiintoinen yhteensattuma, tietysti, vai mitä?

6 kommenttia:

 1. Mitenkäs tämä on false flag? Jos ihmiset luulevat, että alukseen osui iso aalto, niin miten USA:lla on perusteet hyökätä Iraniin?

  VastaaPoista
 2. Oletat siis, että jenkit ovat itse ilmoittaneet, että kyseessä on ollut vain iso aalto? Eihän se noin tarvitse mennä.

  VastaaPoista
 3. En ole, että jenkit olisivat ilmoittaneet. Suoraan sanoen olen aika pihalla koko uutisen tapahtumista.

  Mietin vain, että jos ihmisillä on yleisesti sellainen käsitys, että kyseessä olisi vain iso aalto, niin ei Yhdysvallat voisi käynnistää mitään sotilasoperaatio Irania vastaan. Jos jenkit haluaisivat hyökätä Iraniin, niin luulisi heidän ilmoittavan, että joku on nimen omaan hyöjkännyt alusta vastaan?

  VastaaPoista
 4. No mutta niinhän on sanottukkin, että kyseessä EI ollut aalto, joten...

  VastaaPoista
 5. Joo, niin sanottiin, mutta ei esim. Suomen mediassa. Epäilen, ettei kovin monessa muussakaan mediassa ole asiaa kerrottu.

  VastaaPoista
 6. Yle uutisoi "Japanilaistankkerin räjähdystä epäillään terrori-iskuksi"
  http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/08/japanilaistankkerin_rajahdysta_epaillaan_terrori-iskuksi_1884324.html


  ja "Britannian pääministeriä moititaan Iran-möläytyksestä"
  http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/08/britannian_paaministeria_moititaan_iran-molaytyksesta_1884120.html

  Cameron lipsauttanut tiedot "Iranin ydinaseesta" etukäteen julkisuuteen? Eikös tämän vuoro ole vasta sen jälkeen kun Irania on ensin syytetty tuosta iskusta?

  VastaaPoista