10. heinäkuuta 2010

Mielipidevanki Seppo Lehto

Olen käsitellyt useasti blogissani Seppo Lehdon tapausta ja onhan sitä käsitelty paljon muuallakin internetissä ja mediassa. Kirjoitusten asiallisuus ja informaatiosisältö on kuitenkin ollut erilaisissa nettikirjoituksissa ja blogeissa vähän mitä sattuu. Tuntuu, että aiheesta ei ole missään sellaista koottua tietopakettia, eikä ajankohtaista uutispalvelua, joka olisi ehdottomasti välttämätöntä informaation jakamiseksi ja tuen osoittamiseksi Sepolle.

Koska pidän Seppo Lehtoa mielipidevankina, olen avannut Sepon tukemiseksi kaksi uutta palvelua: Blogin sekä Facebook-ryhmän. Tervetuloa lukemaan ja liittymään.

Toistaiseksi olen ko. palveluiden ja ryhmien ainoa kirjoittaja, mutta olen luonut verkostoa muihin Seppo Lehtoa tukeviin ja tunteviin henkilöihin. Tarkoitukseni on kerätä näitä joukkoja yksien luotettavien sivujen taakse kertomaan koostetusti tapahtumien taustoja ja Sepon kuulumisia vankilasta. En suinkaan halua, että ihmiset eivät kirjoittaisi esimerkiksi omiin blogeihinsa tai ryhmiinsä asiasta, päinvastoin, sitä parempi, mitä useammassa paikassa asioista on tietoa saatavilla. Pyrin kuitenkin siihen, että ainakin olennaisimmat ja ajankohtaisimmat tiedot löytyisivät aina noista kahdesta paikasta. Nähtäväksi jää, miten hyvin tuossa tulen onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti