7. toukokuuta 2009

Biopolttoaineista taas...

Tiede-lehti kirjoittaa mm. seuraavaa (lukekaapa koko artikkeli, erinomaista tekstiä):
Miten yhdellä hehtaarilla viljeltyä pinta-alaa tuotetaan mahdollisimman monen kilometrin ajoon riittävä määrä energiaa? Scienceen kirjoittaneiden tutkijoiden mielestä järkevämpää on polttaa biomassa voimalaitoksessa sähköksi, jolla ladataan sähköauton akkuja kuin jalostaa biomassa etanoliksi auton polttomoottoria varten. Uusien laskelmien mukaan sama pinta-ala kuljettaisi autoa 80 prosenttia pitemmän matkan, jos energia muutetaan välillä sähköksi kuin jos se poltettaisiin polttomoottorissa. "Tämä on melko ilmeinen kysymys, kun sen ottaa esille, mutta kukaan ei ollut oikeastaan ottanut sitä aiemmin puheeksi", Carnegie-instituutin johtaja Chris Field sanoi.

Eipä tietenkään sitä ole tarkasteltu eikä otettu esille, koska nykyinen viheruskovaisten taikauskoon perustuva maailmankuva ei siedä kritiikkiä. Maajussit puolestaan haluavat viljellä mahdollisimman paljon biopolttoaineita, koska niistä maksetaan parhaimmat maataloustuet. Viheruskovaiset ovat siis löytäneet biopolttoainehullutuksen kautta liittolaisen mielipuolisen maailmankuvansa ja uskomustensa toteuttamiseen ja molemmat heistä hyötyvät ja veronmaksajat ja kuluttajat kärsivät kun joutuvat koko pelleilyn maksamaan.

Jälleen kerran voidaan todeta, ettei siis nykyisenlaisessa ilmastonmuutos- ja ympäristönsuojelupolitiikassa ole oikeasti yhtään mitään järkeä. Se ei auta siis niihin kuviteltuihin ongelmiin, mitä sillä luullaan helpotettavan. Yleisesti ottaenhan mikään ylhäältä käskytetty suunnitelmatalous ei toimi...Maataloustuethan esimerkiksi eivät muutenkaan auta mitään, vaan luovat täysin naurettavia vääristymiä veronmaksajien kustannuksella ja säätely muutenkin aiheuttaa kaikenlaista hullutusta maataloudessa.

Olen aikaisemminkin kirjoittanut biopolttoainehullutuksesta blogissani, kuten tässä ja tässä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just hyvä rääväsuu olet!!

Koska sulla on paljon sivuvierailuja, niin pistä tämäkin linkki sivullesi korkoa kasvamaan:

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Markus Jansson kirjoitti...

LOL!


"Meillä kaikillahan on ns. energiaruumis eli valosta koostuva keho ja sitä voi aktivoida ja maadoittaa meditaation tai joogan avulla. Tämä meditointi edesauttaa tämän planeetan sitä pimeyttä edustavien tahon energiavaihdosta joka tapahtuu kun lopulta tämä planeetta puhdistetaan näistä negatiivisista energioista. Valtaapitävä rikollinen eliitti joutuu lopulta itse antautumaan, koska tänne planeetalle palaa galaktisen liiton joukot aluksineen. Tuota ajankohtaa on hyvin vaikea mennä ennustamaan mutta näin jokatapauksessa tapahtuu ennen pitkää. 2012 vuonna myös Montauk aikakokeesta kantautunut Montauk aika-aalto lakkaa vaikuttamasta tähän aikaulottuvuuteen ja sen jälkeen avaruusolennot voivat ottaa yhteyttä maan ihmisiin."

Joojoo, eipä vähempää eikä enempää. Kiitos viikon parhaista nauruista.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs mieltä olet Tiede-lehdestä noin yleensä? Lehti kun ei hirveästi peittele linjaansa suhtautumisessaan ilmastonmuutokseen ja se linja taitaa olla täysin eri kuin sinun.

Juha Pätsi kirjoitti...

Joko luitte Moottori-lehden n:o 5-2009?

Hopihop kirjastoon, jos et raski poiketa lehtipisteessä!

-Juha Pätsi- Autoliittolainen

Markus Jansson kirjoitti...

Mitäs siellä lehdessä oli?

Juha Pätsi kirjoitti...

Se vastaa lähes kaikkeen kritiikkiin, jota etyylialkoholin liikennepolttoainekäytöstä on esitetty.