25. toukokuuta 2009

Ari Vatanen puhuu asiaa

Ari Vatanen Iltasanomissa:
Hiilidioksidipäästöjen välttäminen on ehkä stalinismin ohella suurin hype, jonka olen elämässäni kokenut...Tämä on marxilaisuuteen ja Neuvostoliittoon pettyneen vihreän liikkeen keksimää syyllistämistä. Ihmisten syyllistäminen ja maailmanlopulla pelottelu ovat vallankäyttöä...Lämpimiä jaksoja on tullut ja mennyt ihmiskunnan historian aikana.

Taisin juuri löytää oman eurovaaliehdokkaani. :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Taisin juuri löytää oman eurovaaliehdokkaani. :-)"

Äänestät siis yhden lausunnon perusteella, ei väliä mitä muuta ehdokkaan agendaan kuuluu. Hieno homma, loistavaa arvostelukykyä!!! :D:D

Jani kirjoitti...

Uskoisin, että sinä ja Ari olisitte jopa katolisen kirkon johdossa, jos eläisitte 1400-luvulla. Onhan silkkaa kerettiläisyyttä esittää vahvaa ja yllättävän yksiselitteistä tutkimusdataa ja tarkistuttaa se moneen kertaan. Onko maa mielestäsi litteä?

Itse asiassa Arista tuli minunkin uusi idolini:
"Lämmin on hyvä asia, kylmä on paha asia. Kylmällä ilmalla ihminen voi kuolla flunssaan. Hyvinvointi on aina tarkoittanut lämpimämpää kohti menemistä.Ei tuollaista voi sanoa kuin suurella viisaudella varustettu mies.

Markus Jansson kirjoitti...

> Äänestät siis yhden
> lausunnon perusteella

En suinkaan.


> Onhan silkkaa
> kerettiläisyyttä

Uskosi vihreisiin valheisiin on huolestuttavan korkea.

AnttiT kirjoitti...

Kylmiä ja lämpimiä jaksoja todellakin on ollut. Kovin usein vain niiden äkillisiin muutoksiin on liittynyt ikävähköjä ekologisia katastrofeja, jotka pienemmissäkin mitoissa saattavat aiheuttaa taloudellisia ja humanitäärisiä tappioita. Ja niin kauan kuin ilmasto tiedetään kaoottiseksi systeemiksi, on melko riskialtista ajatella ettei muutaman asteen lämpötilan nousulla ole mitään väliä. Jotkut toimet asian suhteen tietysti ovat yliampuvia, mutta toisaalta aivan suruton asian suhteen ei myöskään kannata olla.

Toisaalta, elämä on aina selvinnyt vaikka 90% eliöstöstä olisikin kuollut.

Juha Pätsi kirjoitti...

Ja Juha Kankkunen järjestää Bentleyn omistaville ennakoivan ajon kursseja Kuusamon jäillä...