6. toukokuuta 2009

Muslim demographics

Kiitoksia vinkistä suosittelijalle. Suosittelen katsomaan tämän pätkän ajatuksella.


12 kommenttia:

Sinuhesieda kirjoitti...

[sarkasmi]
Tämähän on vain hyvä asia, koska islam on AINOA OIKEA elämän tapa. Se on ainut oikea poliittinen ja uskonnollinen suuntaus.
[/sarkasmi]

Aika peloittavaa että jostain kansan ryhmästä tulee noin hallitseva. Miten käy tasapainon?

Kirsikka kirjoitti...

:D Ei helvattu. Löysin muuten tilastoja asiaan liittyen.

140% muslimeista vihaa elämää ja haluaa ampua rynnäkkökivääreillä kaiken elävän, mukaan lukien kaikki kivet.

0,02% tällaisten blogien pitäjistä tulee selviämään hengissä vuoteen 2100 saakka.

Yli tuhat (1000%) prosenttia muslimien uskonnollisista ohjeista sisältää ohjeen muiden nöyryyttämisestä ja siitä, miten ollaan epämukavia ihmisiä.

Joo, hei nyt on "time to take action". Mä lastaan bunkkerin täyteen tölkinavaajia, hommaa sä urpo kuivamuonaa. Joku muu saa hommata sinne sitä väestöä, mutta palkataan siihen joku nokkela, joka tietää koulun epäislamisilta bilsan tunneilta, ettei miesten kesken voida lisääntyä.

Mikä tuon videon viesti muuten oli? Että moskeijan perustaminen nyt olisi taloudellisesti mitattuna fiksu juttu pitkällä aikavälillä?

Anonyymi kirjoitti...

Olen tutustunut siihen.
Pahalta näyttää - jos halutaan että
oma, länsimainen, vapaa, yksilön oikeutta kunnioittava kulttuuri on
vielä huomenna jäljellä.

Kenestä pitäisi päästä eroon jotta tilanne muuttuu? Joku ministeri - tuleeko tilalle uusi vielä pahempi ministeri sen jälkeen?

Onko Suomessa ihmisiä jotka ovat
valmiita toimimaan. Suunpiekseminen
ei auta.

Jokainen kysyköön itseltään mihin
on valmis. Ja miten pitkälle on
valmis viemään taistelun.

Ollaanko valmiita taistelemaan oman
kulttuurin puolesta?

Vai tutiseeko lahkeet jo siitä että
media pelottelee rasistileimalla ja
valtio usuttaa väkivaltakoneiston kimppuun sillä perusteella että valtio voi milloin tahansa mielivaltaisasti syyttää vaikkapa terrorismista - tai mistä tahansa.

Ollaanko valmiita kohtaamaan
tuleva koitos? Vai jääkö kaikki
halvaksi puheensorinaksi.

Onko Suomessa enää miehiä ja naisia
jotka uskaltavat karjua kuin leijonat:
nyt riittää, jumalauta! Tässä menee raja!

Jiri Keronen kirjoitti...

Kirsikka: VAU! :O :O :O Kylläpä oli hyvät perustelut.

Spinnu kirjoitti...

"Mikä tuon videon viesti muuten oli?"

Se, että sitten kun muslimeilla on maassa demokraattinen enemmistö, he pystyvät demokraattisesti määrittelemään mikä laki on voimassa ja miten toimitaan. Silloin on voimassa heidän arvomaailmansa. Sen jälkeen vähemmistöjä ei välttämättä enää suvaita kuten nyt.

Kirsikka kirjoitti...

Jiri:

Mitä minä edes perustelin? Enkös minä vain kysellyt asioista?

"Silloin on voimassa heidän arvomaailmansa. Sen jälkeen vähemmistöjä ei välttämättä enää suvaita kuten nyt."Eli kaikki muslimit ovat pahoja ja heistä yksikään ei suvaitse muita kulttuureja? Hemmetti, miten sitä onkin uskaltanut matkustaa Indonesiaan ja Malesiaan näin vähemmistön edustajana? Pitänee peruuttaa syksyn lennot asap, kun kerran täällä viisastuin.

Tämä muslimilietsonta näillä forumeilla alkaa muistuttaa jehovien vedenpaisumusmylvintää. Pitäisikö nyt kierrellä ovelta ovelle ja perustaa vartiotorneja kaikkialle?

Päivän helmi tuli silti anonyymilta. Tälle lipsahdi suhteettoman kova naurunpurkaus. Syyttäisin asiassa Anneli Jäätteenmäkeä. Se noin 90 päivän jakso avasi muslimeille liikaa ovia.
"Kenestä pitäisi päästä eroon jotta tilanne muuttuu? Joku ministeri - tuleeko tilalle uusi vielä pahempi ministeri sen jälkeen?"

Anonyymi kirjoitti...

Islam on rauhan uskonto. Jokainen maahanmuuttaja on huippuosaaja.

Anonyymi kirjoitti...

Minua ei haittaa pätkääkään muslimien maahanmuutto. Pidän erilaisista kulttuureista. Ne ovat rikkautta.

Kaikki muut maat paitsi länsimaat ovat melko homogeenisiä. Aasiassa asuu aasialaisia, arabimaissa arabeja ja Afrikassa neekereitä. On hienoa, että maailmassa on monikulttuurisia ja monirotuisiakin alueita, kuten Pohjois-Amerikka ja Eurooppa.

Homojen oikeuksia ei pidä puolustaa rikkomalla miljoonien muslimien oikeuksia. Muslimeja on enemmän kuin homoja. Jos jomman kumman ryhmän oikeuksia on pakko rikkoa, niin mieluummin homojen oikeuksia. Toki homojen oikeuksia on yritettävä puolustaa niin kauan kuin mahdollista, mutta ei maahanmuuttoa vähentämällä.

Muslimilla on oikeus muuttaa Eurooppaan ja tehdä vaikka 15 lasta jos huvittaa. Jos emme kykene vakuuttamaan maahanmuuttajia länsimaisen kulttuurin hyvistä puolista ja saamaan heitä omaksumaan niitä, se on voi voi.

Kulttuureja tulee ja menee. Jotkut säilyvät pidempään kuin toiset, mutta yksikään ei säily ikuisesti. Kulttuurien tuhoutuminen on hyväksyttävä osana elämän kiertokulkua.

Sinuhesieda kirjoitti...

nonyymi kirjoitti...

Islam on rauhan uskonto. Jokainen maahanmuuttaja on huippuosaaja.
7. toukokuuta 2009 16:43

Kristin usko ja islam on perseestä. Mikään uskoto ei ole eikä ollut rauhan uskonto. Niin on aina ollut ja tulee olemaan.

Markus Jansson kirjoitti...

> Jos emme kykene
> vakuuttamaan
> maahanmuuttajia
> länsimaisen kulttuurin
> hyvistä puolista ja
> saamaan heitä omaksumaan
> niitä, se on voi voi.

Enemmistön ei ole automaattisesti oikeassa. Muslimien ihmisoikeuksien ja vapauksien vihamielinen asenne on sellaista, ettei sitä tule sietää, vaikka muslimeita olisi 99,99% kansasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Minua ei haittaa pätkääkään muslimien maahanmuutto. Pidän erilaisista kulttuureista. Ne ovat rikkautta."

-Välillä ihmettelen, että mistä näitä hyödyllisiä idiootteja oikein sikiää. Allahistako?

AnttiT kirjoitti...

Tietysti on mahdollista että riittävä määrä muslimeita omaksuu länsimaiset arvot ja tyytyy siten vain auttamaan meidät taas demografisesti jaloillemme. Mutta ihan vain siltä varalta että jokin menisikin pieleen, tekisi mieli jättää edes pieni suojelureservaatti sen sijaan että soveltaisi heterogenisoimista heti koko länsikulttuurin alueelle. Ei intiaanejakaan tapettu oikopäätä sukupuuttoon.