30. tammikuuta 2009

Suomessa enemmistön tyrannia

Effi kirjoittaa asiasta:

Electronic Frontier Finland ry (Effi) on tyrmistynyt Helsingin hallinto-oikeuden tämänpäiväisestä päätöksestä. Oikeus vähätteli sähköisen äänestyksen ongelmia, eikä kumonnut vaalien tuloksia. Vaaleja ei siten uusita, ellei KHO muuta päätöstä. Viime syksyn kunnallisvaalien jälkeen selvisi, että 232 äänestäjän äänet olivat hukkuneet.
...
Keskeisen perustelukohdan mukaan "Vähän yli kahden prosentin epäonnistumisten määrää ei sellaisenaan voida pitää osoituksena siitä, että vaaliviranomainen olisi menetellyt virheellisesti... Kynnyksen vaalien uudelleen toimittamiselle on oltava huomattava myös valtiollisten perusoikeuksien toteuttamisen kannalta."
...
Mihin unohtui 'vähän yli kahden prosentin' perusoikeudet?


Ei mitään lisättävää kerta kaikkiaan. Suomessa vähemmistöillä ei ole oikeuksia. Suomessa on enemmistön tyrannia sananmukaisesti. Väärällä vaalituloksella ei ole mitään merkitystä, eikä se valtion oikeuslaitoksen mukaan ole mikään ongelma tai vääryys, eikä vaaleja tarvitse siis uusia.

Tervetuloa Suomen Banaanitasavaltaan.

2 kommenttia:

  1. Suomessa vähemmistöillä ei ole oikeuksia. Suomessa on enemmistön tyrannia sananmukaisesti.

    Olen aivan samaa mieltä! Esimerkiksi suomenruotsalaisilla ja somaleilla ei ole Suomessa edes elämisen oikeutta, koska yksikulttuurinen suomenkielinen enemmistö tyrannisoi heitä. Onneksi sinäkin olet samaa mieltä kanssani siitä, että monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta on maaassamme voimakkaasti lisättävä. Esimerkiksi monikulttuurisuuden vastustajien lapset voitaisiin ottaa huostaan ja kasvattaa monikulttuurisissa sateenkaariperheissä.

    VastaaPoista
  2. Monikulttuurisuus on nimenomaan enemmistön tyranniaa vähemmistöä kohtaan. Monikulttuurisuus on ideologia, jossa ryhmän (kulttuurinen, etninen) edut ja oikeudet laitetaan tätä ryhmää edustavan yksilön oikeuksien edelle. Hyvä esimerkki tästä on poikien ympärileikkaus, jossa lapsen oikeus fyysiseen koskemattomuuteen alistetaan kulttuurisen ryhmän etujen ja tapojen alle.

    VastaaPoista