5. tammikuuta 2009

Israel, Gaza, raketit...

On käsittämätöntä, että jotkut ihmiset kehtaavatkin kritisoida Israelin oikeutta itsepuolustukseen. Pelätään, että Israelin hyökkäys aiheuttaa siviiliuhreja Gazassa. Vaaditaan, että Israelin pitäisi neuvotella Hamasin ja muiden terroristijärjestöjen kanssa, tai vähintäänkin lopettaa sotatoimet Gazassa.

Israelia vastaan toimivat terroristijärjestöt ovat vuosikausia ampuneet raketteja Israelin siviiliväestön niskaan, pyrkineet teurastamaan mahdollisimman paljon siviilejä ja aiheuttamaan mahdollisimman paljon kauhua. Ainoa neuvotteluratkaisu, johon ne lopullisesti tyytyisivät, olisi koko Israelin valtion lakkauttaminen ja juutalaisten pakottaminen asumaan toisen luokan kansalaisina, tai juutalaisten häätäminen kokonaan Israelin alueelta tai heidän kansanmurhaamisensa.

Terroristien kanssa ei pidä ikinä neuvotella. Ei koskaan. Jokainen neuvottelu vain lisää intoa tukeutua terrorismiin, koska voidaan taas olettaa saavutettavan jotain, vaikka vain aikaa ja huomiota omalle asialle. Terroristit pitää yksinkertaisesti metsästää ja tappaa viimeiseen terroristiin asti, tuhota heidän tukialueensa ja tukikohtansa, tukkia heidän rahoituksensa ja kannatuksensa sekä yrittää (pääosin taikauskon vastaisella) valistustyöllä jatkossa estää juntteja omaksumasta terrorismia toimintamenetelmäkseen.

Jos Hamas hyökkäisi Israelin armeijan joukkojen tai jopa hallinnon kimppuun, toiminta voisi olla ehkä hyväksyttäävyyden rajoissa, koska kysehän on kuitenkin sodasta. Tällöin Hamasin pitäisi tosin olla piiloutumatta siviilien joukkoon ja noudattaa kansainvälisiä lakeja. Sitähän Hamas ei koskaan tee.

Onko näiden videoiden jälkeen vielä jotani epäselvää tai kysyttävää asiasta? Ei pitäisi olla. Jokainen voi vielä itse miettiä, mitä itse tuumaisi, jos vaikkapa Ahvenanmaalta tai Sipoosta alettaisiin ampua rakettaja Turun ja Helsingin alueelle täysin satunnaisesti. Jokainen voi miettiä, miltä tuntuisi, kun omat pienet lapset joudutaan päiväkodissakin opettamaan suojautumaan 15s kuluessa varoitusäänestä.

Piristykseksi vielä eräs pätkä IDF:stä... :)


LISÄYSTÄ 6.1.2009:
Katsokaapa tästä video siitä, miten Hamasin terroristit käyttävät ambulansseja joukkojensa kuljettamiseen! Näin rohkeasti ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti he taistelevat! Tämän tempun jälkeen on turha syyttää Israelia, vaikka se hyökkäisi ambulanssienkin kimppuun, koska Punaisen Ristin tunnukset eivät sodan oikeussääntöjen mukaan enää suojaa, koska niitä on käytetty väärin.

16 kommenttia:

 1. Totta mooses Israelilla on oikeus puolustautua. Hamasin ja muiden terroriliikkeiden käsitys aselevosta on että he saavat jatkaa itsemurhapommistuksia ja raketti-iskuja vapaasti. Tätä tukee Läntinen punavihreä media joka reagoi vasta sitten kun Israel tekee vastaiskun jatkuvan pommituksen lopettamiseksi. Samoin tekee munaton YK. Meidän eliittimme menee perässä sopulilauman lailla.

  VastaaPoista
 2. Olipas taas...

  Mistä luulet, että terroristi saa ensisykäyksensä teoilleen? Etenkin, jos samassa ryhmässä heitä on useampi?

  Varmaan muslimit syntyvät ampumaan raketteja. Tai muslimit syntyvät katkeriksi, koska heillä (etenkin Palestiinassa) menee niin vitun hyvin.

  Oletko ikinä pysähtynyt miettimään, miksi joka ikinen "terroristi" tulee alueelta, jolla on miehittäjä/ kurjat olot/ diktatuuri?

  Et varmaan, olet todennut, että "taas muslimit riehuu" ja riehunut sitten siitä.

  VastaaPoista
 3. Harvinaisen asiaa, en voisi olla enempää samaa mieltä. Ja hienoa, että saa suomenkielellä lukea muutakin kuin vain ainaista "israelonpaha" -bullshittiä.

  Paula.

  VastaaPoista
 4. http://www.zougla.gr/news.php?id=18774

  VastaaPoista
 5. Vai metsästäminen ja tappaminen se olisi taasen ratkaisuna ongelmiin.

  VastaaPoista
 6. > Oletko ikinä pysähtynyt
  > miettimään, miksi joka ikinen
  > "terroristi" tulee alueelta,
  > jolla on miehittäjä/ kurjat
  > olot/ diktatuuri?

  Joo, on Suomessakin useimmilla kriminaaleilla huono koti, onneton lapsuus jne. Pitäisikö kriminaalit vapauttaa vankilasta siksi? Pitäisikö kunniallisia kansalaisia olla suojelematta siksi? Ei munsta.

  Kyllä Israelissa on muuten paremmat olot kuin vaikkapa Syyriassa, Jordaniassa, Libanonissa tai Egyptissä keskimäärin on. Siltikin, kas kummaa, näitä terroristeja senkun riittää ja riittää. Tietysti, tuo "paremmat olot" voi käsittää aika monella tapaa, islamistifundamentalistien mielestä tietysti jossain Iranissa on "paremmat olot" kun siellä ei esimerkiksi naiset saa kulkea kadulla ilman huntuja tai noudateta ihmisoikeuksia tai muuta "turhaa" tms.

  VastaaPoista
 7. Oletko ikinä pysähtynyt miettimään, miksi joka ikinen "terroristi" tulee alueelta, jolla on miehittäjä/ kurjat olot/ diktatuuri?

  Väärin. Terrorismilla ja kurjuudella ei ole yhteyttä. Esimerkiksi Brittilässä syntyneet, hyvien ja vaurauden perheiden koulutetut nuoret radikalisoituvat ja sympatisoivat terrorismia. Jopa Brittilän 7/7-terrori-iskun tekijät olivat lääketieteilijöitä.

  Minkä takia Etiopiasta tulee vähemmän terroristeja kuin Iranista, vaikka Etiopia on köyhempi kuin Iran?

  VastaaPoista
 8. "Joo, on Suomessakin useimmilla kriminaaleilla huono koti, onneton lapsuus jne. Pitäisikö kriminaalit vapauttaa vankilasta siksi? Pitäisikö kunniallisia kansalaisia olla suojelematta siksi? Ei munsta."

  Tulkitsit tuon kommenttini täysin väärin. Näetkö siis parempana ja pitkäaikaisempana ratkaisuna
  a) pitää nämä ihmiset köyhyydessä Israelin pakotteilla ja miehittää alue tankein säännöllisin väliajoin
  b) puuttua syihin, jotka ajavat nämä ihmiset epätoivoisiin tekoihinsa.

  Israel on toki neuvotellut naapureidensa kanssa asioista, mutta se ei ole tuonut tulosta. Miksi? Gazan alueen ihmisten olot eivät ole parantuneet koko Israelin olemassaolon aikana, päinvastoin.

  En puolusta Gazalaisten raketteja, jotka ovat surmanneet joitain ihmisiä viime vuosina. Vielä vähemmän silti puolustan Israelin tykistöä, joka surmasi yli 400 henkilöä alle viikossa. Kuka tätä puolustaa? Kädet ylös?

  Uskontoa on mielestäni turha hakea perimmäisenä syynä tähän kuvioon. Sanapari diktatuuri-vapaus on parempi kuvaus ja sen ymmärrys tuntuu olevan vähissä. Ikävä kyllä.

  VastaaPoista
 9. > b) puuttua syihin, jotka ajavat
  > nämä ihmiset epätoivoisiin
  > tekoihinsa.

  Tämä on oikea tapa toimia ja se onnistuu heti, kun rättipääterroristit lakkaavat terrorisoimasta Israelin siviileitä. Sitten voi tulla rauha ja sitten töitä ja hyvinvointia voidaan rakentaa. Vasta sitten, ei ennen.


  > Vielä vähemmän silti puolustan
  > Israelin tykistöä, joka surmasi
  > yli 400 henkilöä alle viikossa.
  > Kuka tätä puolustaa? Kädet ylös?

  Minä ainakin puolustan. Jos tuo vituttaa Gazalaisia, niin sitten Gazalaisten lienee syytä luovuttaa terroristinsa ja tehdä yhteistyötä Israelin kanssa. Gazalaiset, jotka antavat terroristien ampua rakettaja heidän keskeltään Israelin siviilien kimppuun, eivät ole mitään viattomia ihmispoloja, vaan terrorismin tukijoita.

  VastaaPoista
 10. "Jos tuo vituttaa Gazalaisia, niin sitten Gazalaisten lienee syytä luovuttaa terroristinsa ja tehdä yhteistyötä Israelin kanssa."

  Hahah, ei voi olla totta.

  VastaaPoista
 11. > Hahah, ei voi olla totta.

  Ahaa. Sinä siis arvelet, että kukaan Gazassa ei huomaa, kun jengi roudaa rakettaja pitkin kaupunkeja? Kukaan ei tiedä, keitä nämä mysteeriset sedät ovat? Tosiasia on, että sissit voivat toimia ja pärjätä vain, jos heillä on paikallisen väestön tuki.

  Jos et tätä usko, niin hanki ihmeessä jostain kunnon raketteja ja ala ampumaan niitä naapuripitäjään. Jos sinua ei saada kiinni muutaman tunnin kuluessa, olen hämmästynyt. Jos vielä seuraavana päivänä menet ulos ja ammut raketteja naapuripitäjään, takaan, että sinut napataan kiinni alle tunnissa.

  Miksi? Miksi Gazassa ammuskelevia ei napata kiinni yhtä nopeasti? Mieti sitä.

  VastaaPoista
 12. Uskontoa on mielestäni turha hakea perimmäisenä syynä tähän kuvioon. Sanapari diktatuuri-vapaus on parempi kuvaus ja sen ymmärrys tuntuu olevan vähissä. Ikävä kyllä.

  Läpi maailmankaikkeuden historian uskonnot ovat olleet kaikista pahimpia ja totalitaarisimpia diktatuureja, joita ihmiskunta on koskaan saanut aikaiseksi. Jopa "sekulaarit diktatuurit", kuten Natsi-Saksa, olivat käytännössä uskontoja, joissa nieltiin purematta koko dogma ja palvottiin jumalkuvia rituaalein ja riitein. Islam on hyvin pitkälti natsismin kaltainen uskonto ja uskonto on hyvin usein ollut juuri ja nimenomaan se perimmäinen syy.

  Hahah, ei voi olla totta.

  Hamas valittiin suuremmalla äänienemmistöllä kuin mitä Hitler sai aikoinaan Saksassa. Jo ennen äänestystä Hamas oli ilmoittanut usein ja julkisesti olevansa juutalaisvastainen ja ajavansa juutalaisten tuhoa, eli ei ainoastaan karkoitusta ja itsenäistä Palestiinaa. Ihmiset eivät ole olleet tiedottomia tapahtumista.

  VastaaPoista
 13. "Hamas valittiin suuremmalla äänienemmistöllä kuin mitä Hitler sai aikoinaan Saksassa."

  Noniin. Nyt Libanon on mukana kuvioissa. Eikö siellä Israelin nutipäässä liiku niinkään pientä ajatusta, että tuo tulivoiman näyttö vain lisää ääriliikkeiden, kuten Hamasin, suosiota? Vai hyötyykö Israel tietoisesti tästä sotimisesta? Nyt tuon liioitellun reaktion johdosta
  a) Gazassa on vakavin humanitaarinen kriisi aikoihin
  b) Libanonista käsin ammutaan raketteja
  c) Irakissa uhataan itsemurhaiskuilla
  d) jotain muuta, mitä?

  Kuvottavaa ajattelua, koska nyt alkaa tosissaan paljastua, ettei Israel edes pyri rauhaan. Sota on tuottoisaa toimintaa, mutta luulisi ihmishengen olevan kalliimpi kuin muutaman euron.

  "Läpi maailmankaikkeuden historian uskonnot ovat olleet kaikista pahimpia ja totalitaarisimpia diktatuureja"

  Natsi-Saksa ei ole uskonto, joten se ei kuulu tähän. Se oli massaliike, ei uskonto. Edes antiikin Rooma ei pohjautunut uskonnon asemaan, vaan haluun laajentaa valtion aluetta.

  Vietnam. Kambodza. Chile. Zimbabwe. Pohjois-Korea. Irak. Neuvostoliitto. Kiina. Onhan noita, yksikään ei ollut suoraan uskontoon sidottu diktatuuri, vaikka enemmistöllä kansasta olikin varmasti tietty uskonto.

  "Islam on hyvin pitkälti natsismin kaltainen uskonto."

  Ohhoh. Miltei jokaisessa uskonnossa sanotaan, että "palvo meitä tai satutamme sinua", mutta keskityt vain islamin mustamaalaamiseen ja poimit sieltä vain ne "herkut", jotka tukevat tuota kapea-alaista katsomustasi planeetasta. Tuon väitteen lisäksi voinet varmaan soittaa paikalliseen seurakuntaasi ja haukkua ne natseiksi.

  VastaaPoista
 14. Siulla alka olemaan aika Perussuomalaiset mielipiteet :-D
  Varo vaan ettet joudu lopullisesti tänne Pimeälle Puolelle jossa Keronen on Da Ruhtinas :-D

  VastaaPoista
 15. > tulivoiman näyttö vain lisää
  > ääriliikkeiden, kuten Hamasin,
  > suosiota?

  Ahaa, eli pitäisi antaa olla sitten vaan ja antaa Hamasin ammuskella Israelin siviileitä vaan? Just.

  VastaaPoista
 16. Juutalaiset ei ole ihmisiä, lisää vaan pommia niskaan siionistisioille!

  VastaaPoista