26. tammikuuta 2009

Jaakko Uotila saanut varoituksen asianajajaliitolta

Liittyen tähän tapaukseeni, otin yhteyttä Asianajotoimisto Malinen & Partners nimiseen turkulaiseen firmaan ja heidän asianajajansa, varatuomari Jaakko Uotila ryhtyi käsittelemään tapaustani. Tai tarkemmin sanottuna hänen piti ryhtyä käsittelemään tapaustani.

Huomatkaa, että nykyään Jaakko Uotila työskentelee Bützow nimisessä lakipuljussa Helsingissä - välttäkää Bützowia kuin ruttoa!

Jaakko Uotila lähinnä keskittyi välttelemään tapaukseeni perehtymistä ja asioiden eteenpäin viemistä, sekä jättämään kokonaan vastaamatta kaikkiin yhteydenottoihini. Viimeinen pisara tuli, kun asianajaja, varatuomari Jaakko Uotila ei suostunut toimittamaan juttuuni liittyvää materiaalia minulle takaisin ja repimään asianajovaltakirjaansa, kun olin ilmoittanut, etten halua hänen enää jatkavan juttuni hautomista.   Jaakko Uotila vain yksinkertaisesti istui juttuni päällä tekemättä yhtään mitään ja vastaamatta yhtään mitään yhtään mihinkään. Tämän seurauksena kyseinen oikeusjuttu on jo uhannut vakavasti vanhentua!

Tähän päiväänkään mennessä en ole saanut kyseisiä asiakirjoja takaisin Jaakko Uotilalta enkä myöskään minkäänlaista anteeksipyyntöä tai selitystä tapahtuneesta. Onneksi tekemäni kantelut Oikeuskanslerille ja Asianajajaliittoon poikivat tulosta. Asianajajaliitto antoi kanteluni vuoksi varoituksen Jaakko Uotilalle hänen toiminnastaan asianajajana. Alla päätös kokonaisuudessaan...saa vapaasti kopioida ja levittää!Jokainen voikin tehdä nyt omat johtopäätöksensä Jaakko Uotilan kyvyistä ja haluista toimia asianajajana ja puolustaa asiakkaidensa oikeuksia, sekä suoriutua hänen työtehtävistään. Niin ikään jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä  Bützowin luotettavuudesta, kun se pitää moista juristia palkkalistoillaan.

Oma kehoitukseni on: Välttäkää asianajaja Jaakko Uotilaa ja Bützowia kuin ruttoa. Jos tarvitsette lakiasiainapua, kääntykää jonkun toisen yrityksen ja etenkin jonkun toisen asianajajan puoleen. Jaakko Uotilaan ja Bützowiin kun ei vain voi yksinkertaisesti luottaa lainkaan. Oikeustoimissa nimenomaan luottamus omaan asianajajaan ja tietoisuus siitä, että hän ajaa ja edustaa sinun etuasi, on kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksia. Juristiin, joka ei hoida asiaasi, vaan antaa koko jutun vanhentua käsiin ja välttelee kaikenlaisia yhteydenottoja, ei voi luottaa, eikä hän selvästikään osaa asiaansa.

Hienoa, että asianajajaliitto sentään pitää yllä tasoa ja valvoo kuluttajien etuja näitä paskajuristeja vastaan.Päivitystä 27.1.2009:
Tänään posti toi aineistoni takaisin ko. paskapuljusta. Jostain kumman syystä siis Asianajajaliiton antama varoitus aiheuttikin sen, että kadonneet osoitetietoni mysteerisesti löytyivät, jotta ko. paskapulju saattoi palauttaa materiaalin minulle. Hassua. Minä kun olin jättänyt yhteystietoni ja vielä myöhemmin varmistanut, että ne pitävät paikkaansa...siltikään niitä ei muka ollut ja siksi aineistoa ei minulle voitu palauttaa...eikä ko. paskapulju tietenkään osannut puolen vuoden aikana kysyä niitä minulta mitenkään. Että tämmöinen paskapulju. Pysykää kaukana!

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että paskafirmaa ojennetaan - tai vielä parempi tietysti olis jos sitä kaadettaisiin ojaan.

  Linkkien laittaminen saattaa kylläkin tuoda firmalle entistä enemmän asiakkaita, koska se on tehokkainta hakukoneoptimointia.

  VastaaPoista
 2. Hyvä tietää.
  Onko jossain olemassa asianajajien tms. "mustaa listaa", jonne näitä voisi lisätä? Kertokaahan.

  VastaaPoista
 3. Ei kai asianajajiin voi muutenkaan luottaa? Hyeenoja ovat, pahempia kuin toimittajat.

  VastaaPoista
 4. Outo tapaus. Nähtävästi edes omaan juristiin ei voi luottaa. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta eikö Malinen & Partners ole aika kovan luokan asianajofirma? Miksi tuon tasoinen firma syyllistyy noin naurettavaan toimintaan?

  VastaaPoista
 5. Valitettavan usein asiakas on vain
  välikappale juristille.

  Harvassa ovat ne juristit, asianajajat, lakimiehet joihin voi
  todella luottaa.

  Ehkä aisanajaja Jakko Uotila kuuluu vapaamuurareihin?
  Se selittäisi paljon.
  Nehän ei siedä itsenäisesti ajattelevia ja toimivia ihmisiä.
  Varsinkaan sellaisia jotka
  kykenevät omin avuin, itsenäisesti
  hankkimaan vaikutusvaltaa.

  Joku motiivi tällä aisanajajalla
  varmasti on ollut.

  Jalkapallo termein:
  Tuo on selvä kampitus.

  VastaaPoista
 6. Paskoja juristeja riittää tässä maailmassa. Eipä ole Uotila ensimmäinen eikä viimeinen. Onneksi en ole itse koskaan juristia tarvinnut, mutta jos tarvitsen, tiedän ainakin, ketä välttää.

  VastaaPoista
 7. Jaakko Uotila tuskin on aikaisemminkaan hoitanut asioitaan hyvin, jos nyt saa heti varoituksen. Mistä näitä voisi kaivaa ja selvitellä? Kiinnostaisi tietää, kenelle ja mitä hommia tämä Jaakko Uotila on aikaisemmin tehnyt ja millä menestyksellä ja sapiskoilla.

  VastaaPoista
 8. Ikävä tapaus ja tuli väkisinkin epäilys, että juristin tahalliseen huolimattomuuteen saattoi olla jokin painava syy! Oliko juristi ehkä toisen osapuolen tuttava tai jotain?

  VastaaPoista