17. helmikuuta 2007

Ehdokasnumeroni on 124

Nyt on sekin sitten saatu. Ja vähän noita "mainoksia" korjailtu ja uusittu sitä varten ja vaalikoneisiinkin päivitetty. Onpas taas rumbaa. Tätä se on kun ei ole isojen puolueiden puoluetuilla tai korruptiorahoilla palkattua vaalihenkilökuntaa. No, tästä tämä lähtee... :) Nettisivunikin on muuten matalana. Jokohan joku ilkeämielinen wannabe hax0tt@j@ sen pistänyt matalaksi vai onko vaan palveluntarjoajalla paha päivä. ;)

20 kommenttia:

 1. Melko epäliberaalissa puolueessa olet:
  http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/

  "Naisen arvoa alentavan hunnun käyttökielto"

  "Huume-, väkivalta-, pedofilia -ja talousrikosten tuomioita kovennettava. Pakolliset huumetestit ja narkomaanien pakkohoito sallittava."

  "Homoilta ja lesboilta kiellettävä lasten adoptointi. Lesbojen keinohedelmöitystä ei tule missään olosuhteissa sallia. Sitä vastoin jokaisen normaalissa parisuhteessa syntyneen suomalaislapsen vanhemmille on maksettava 2000 € palkkio"


  Miksi tuo puolue, kun liberaalitkin oli vaihtoehtona? Tuo on jopa Kokoomusta konservatiivisempi.

  VastaaPoista
 2. En minä ole SKS-puolueessa. Olen sitoutumattomana ehdokkaana heidän listallaan.

  Syyt siihen miksen ole Liberaalit rp:n riveissä voit lukea vaikka tästä
  http://www.markusjansson.net/minusta.html

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta. Kovaa tekstiä. En tiedä enää äänestäisinkö liberaaleja. Tosin kokkareiden tukeminenkaan ei ole kivaa. Täytyy varmaan tarkistaa vaalikoneilla mitä hyviä ehdokkaita/puolueita Pirkanmaalta löytyy.

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs nyt, kun Keski-Suomessa ei ole yhtään Suomen kansan sinivalkoisten ehdokasta? Ketä siis täällä pitää äänestää jos haluaa kannattaa sinua?

  VastaaPoista
 5. No minua ei oikein voi Keski-Suomesta käsin tukea :) en tiedä onko siellä ketään selkopäisiä liberaaleja ehdolla (niitäkin nykyään sieltä puolueesta löytyy jopa). Luultavasti liberaalien äänestäminen siellä on joka tapauksessa "vähiten paha" vaihtoehto.

  VastaaPoista
 6. Eli suurin osa liberaaleista ei ole selkopäisiä? (Miten sen erottaa?) Kokeilin verrata näin aluksi YLE:n vaalikoneessa sinun vastauksiasi ja kaikkien Keski-Suomen liberaaliehdokkaiden (2 kpl, Joni Jantunen ja Pasi Matilainen) vastauksia.

  Pasi Matilainen oli 10 kohdassa 26:sta selvästi eri mieltä kuin sinä, ja 2 kohdassa oli jopa radikaalisti vastakkainen mielipide!

  Joni Jantunen oli 7 kohdassa selvästi eri mieltä kuin sinä ja hänellä oli radikaalisti eri näkemys useissa kohdissa, mm. energiapolitiikka, NATO-jäsenyys ja siviilipalvelus.

  En huomioinut paikalliskysymyksiä enkä pääministerisuosikkeja. Mutta silti, kun nuo ehdokkaat ovat noinkin radikaalisti eri mieltä, eivät he voi olla niitä selkopäisiä liberaaleja (hehän kai olivatkin mikroskooppisen pieni vähemmistö).

  Onneksi keksin, miten voin etsiä parhaan mahdollisen ehdokkaan. Asettelin vaalikoneeseen samat vastaukset, jotka sinulla on! Parhaiten sopivaksi tulivat silloin Taisto Lehikoinen (KD), Jaakko Selin (Kok.), Aila Ahonen (Kok.) ja perään vielä 4 Kokoomuksen ehdokasta lisää.

  Tästä voinee päätellä, että sinua kannattaa parhaiten Keski-Suomessa, jos äänestää Kokoomusta.

  VastaaPoista
 7. "Tästä voinee päätellä, että sinua kannattaa parhaiten Keski-Suomessa, jos äänestää Kokoomusta."

  LMAO

  Onnea vaaleihin ;)

  VastaaPoista
 8. Niinno, onhan se Kokoomus kuitenkin parempi vaihtoehto kuin äänestää demareita tms. Ja äänestämättä jättäminen on sekin vain hyödyksi demareille ja muille.

  Noista liberaalien ehdokkaista siellä; en tiedä kun en ole tutkinut tarkemmin mitä ovat mieltä mistäkin, mutta luultavasti ovat ns. sekopääliberaaleja, kylähulluja ja muita ihme hyypiöitä, joilla ei ole mitään hajuakaan yksilönvapaudesta tai liberalismista. Eli siis ovat jotain täyte-ehdokkaita sekopääpuolueen sekopäisellä listalla. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 9. Eli toisin sanoen et halua eduskuntaan yhtään ketään muuta liberaalia, koska he ovat kaikki sekopäitä, ja vaikka sinne heitä tulisikin, et pysty heidän kanssaan yhteistyöhön. Suomen kansan sinivalkoisistahan sinä jo olet sanoutunut irti.

  Siis: vaikka eduskuntaan pääsisitkin, sinä olisit siellä täysin yksin ilman minkäänlaisen ryhmän tukea, etkä saisi aikaan yhtään mitään.

  Eli sinun äänestämisesi tai tukemisesi olisi näillä näkymin myöskin sekopäistä.

  VastaaPoista
 10. Jo on em. kirjoittajalla ihme käsityksiä. Ei kait se että toteaa osan liberaaleista olevan sekopäitä tarkoita muuta kuin että kaveri on rehellinen ja osaa olla kriittinen myös omia puoluetovereitaan kohtaan. Sellaista juuri tarvitaan, ei mitään puolueuskollisia jees-miehiä.

  VastaaPoista
 11. Lopeta typerä vääristelysi. En ole missään vaiheessa sanonut, etten halua "ketään liberaalia" tai että "kaikki ne ovat sekopäitä" tai että "en pystyisi yhteistyöhön". Sanoin vain, että ko. esimerkkitapaukset ovat ilmeisesti ainakin vastauksensa perusteella epäliberaaleja enkä heitä tue enkä kannata.

  VastaaPoista
 12. Minä en ainakaan äänestäisi tuollaista, joka aikoo eduskunnassa olla yhteistyössä tuollaisten sekopääliberaalien, kylähullujen ja muiden ihme hyypiöiden kanssa, joilla ei ole mitään hajuakaan yksilönvapaudesta tai liberalismista!

  VastaaPoista
 13. Ole sitten äänestämättä. EVVK.

  Olet vaan niin tyhmä ettet tajua vaalimatematiikkaa ja vaalitapaa lainkaan. Mäenpään listoilla minulla on sata kertaa paremmat mahdollisuudet päästä läpi kuin sekopääliberaalien tai sitoutumattomien yhteislistalta. Sinusta on siis parempi että joku demari pääsee Turusta eduskuntaan kuin että minä pääsisin (Mäenpään siivellä) eduskuntaan. Just.

  VastaaPoista
 14. Hyvä, että ehdokas osaa suhtautua kunnioittavasti potentiaalisia äänestäjiä kohtaan. Luulisi asenteen olevan hieman nöyrempi näissä blogikommenteissa, kuin foorumilla.

  Vaikka miten toisten mielipiteet taikka kommentit vituttaisivat, niin kannattaisi jättää toisten haukkuminen ja vähätteleminen yksityiselämän puolelle.

  VastaaPoista
 15. Ei haukku haavaa tee - paitsi jos sattuu osumaan kohdalleen. Hyvä Markus! Älä nöyristele vaan anna palaa vaan, suoraa puhetta!

  VastaaPoista
 16. >Vaikka miten toisten mielipiteet
  >taikka kommentit vituttaisivat, niin
  >kannattaisi jättää toisten
  >haukkuminen ja vähätteleminen
  >yksityiselämän puolelle.

  Aijaa. Miksi? Menee ääniä? Jollekin tulee paha mieli?

  Idiootit uskovat demarien paskapuhepropagandan vuodesta toiseen täysin riippumatta siitä mitä heille sanoo tai todistaa. Fiksummat taas osaavat olla kriittisiä ja hakea vaihtoehtojakin. Heiltä minä (ja demarien muut vaihtoehdot) voin saada ääniä.

  Minua ei kiinnosta pätkääkään jos jollekin demarien aivopesemälle idiootille tulee "paha mieli" siitä mitä minä sanon. Minullekin tulee paha mieli monesta mitä nämä idiootit (ja demarit) sanovat, eikä se heitäkään tunnu pätkääkään liikuttavan. Shit happens.

  VastaaPoista
 17. Miksi pitäisi nuoleskella äänestäjiä? Eiköhän nuo suurpuolueet tee sitä jo ihan tarpeeksi, etenkin näin vaalien alla.

  VastaaPoista
 18. No kukahan täällä on "ärähtänyt"? Ei Janssoni ainakaan. Bännäähän janssoni nuo pellet kommentoimasta blogiisi, ei sieltä tunnut montakaan fiksua kommenttia tulevan, kunhan pieksevät lämpimiksi suutaan. Taitaa poikia vähän ottaa pannuun kun joku uskaltaa puhua vähän totuuksia ääneen!

  VastaaPoista
 19. En nyt ainakaan toistaiseksi ala bannaamaan ketään. Kirjoitelkoot vääristelyitään vaan kaikki idiootit rauhassa. Ei haittaa. Fiksut tajuavat asiat ja idiootit ovat idiootteja vaikka mitä tekisin joten... :)

  VastaaPoista
 20. Sinulla on ihan kiinnostavia mielipiteitä, mutta minkä ihmeen takia menit sinivalkoisten riveihin sitoutumattomana? Meidän nykyisen äänestysjärjestelmän mukaan sinun potentiaaliset äänet auttavat sekopäitä kuten Olavi Mäenpäätä. En voi äänestää sinua koska potentiaalisesti autat sinivalkoisia eduskuntaan vaikka oletkin sitoutumaton.

  Muuten, talousliberaali puolesi on melko selvä. Entä sosiaaliliberaalisuus? Sehän ei ole kovassa kurssissa noilla sinivalkoisilla. Ei ainakaan minun tulkinnan mukaan.

  VastaaPoista